Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2017-12-14 07:26:14

Nemérkezek végig olvasni benneteket ! Anita34 Köszi jól vagyok :D És te ? Most feljebb ment a hőm .Itt a görbém .
Sushi
2017-12-14 07:23:48

Sziasztok,
Zsuzsi vagyok. Én is egy ideje olvasgatlak Benneteket és együtt érzek mindenkivel. Nagyszerű olvasni a lelkesedést és a sok pozitív támogatást mindenki részéről:)
Mi kb bő 1 éve próbálkozunk a párommal, de nálunk dupla kihívások vannak a család tervezésben. Én 42 éves vagyok, a párom 38 és most tervezzük az első családunkat. Már egy évvel ezelőtt voltam teljes körű hormon vizsgálaton és minden rendben van, a ciklusaim is rendezettek, enyhe inzulin rezisztenciát találtak, szóval a cukrot édességet kerülnöm kell és szénhidráttal is csak óvatosan. Az ovulációmat kb fél éve figyelem a Clear Blue teszttel. A hőmérőzést most kezdtem csak egy hónapja. Az extra kihívás még a koromat leszámítva, hogy 1 éve távkapcsolatban is élünk:) szóval mindig megy a számolgatás, hogy a mikorra "időzítsük" a találkozásokat, hogy esélyesek legyünk. Eddig nem voltunk sikeresek. A páromnál is minden rendben van. Szóval nagyon nem könnyű, még akkor sem, ha kívülről minden okénak tűnik. :s Most nekiálltam én is feltuningolni a szerveztem vitaminokkal és termékenységet elősegítő kiegészítőkkel. Csatolom nektek az első havi görbémet. Én még csak most ismerkedem itt hcg, dpo, lh szavakkal amitőll kapkodom a fejem:))
Anitacool
2017-12-14 01:25:58

Anita34, én korábban nem ovuteszteltem, így nem tudom összehasonlítani, de a tojcsis nyák megjelenése után 3 nappal van ovum, utána átvált krémesre és menzeszig úgy is marad. Az lh tesztjeim mióta csinálom, mindig 2 napig pozitívak. Szerintem neked is hasonló lehet :-) általában a 2. napra esik az ovum, tehát nálam mikor már nega a teszt, túl vagyunk rajta rég. Az ovu után az első 12óra a legalkalmasabb a nagy randira. Utána rohamosan öregszik a “csajszi”.
Köszi a kérdést, a kisfiam kezdte a sort, elkapta tőle az apja és én utoljára. Próbálunk gyorsan kilábalni :-)

Mindenkinek megy a drukk meg a babavarázspor, aki mostanában ovulált :-) izgi lesz 2 hét múlva, legyen sokatoknak pozitív tesztje! És vigyázzatok magatokra, le ne betegedjetek!
Amandeen
2017-12-14 00:09:01

mármint van köze ahhoz, hogy luteálisban vagyok? Nekem alapból soha sem szokott ennyi lenni, csak ha valami bújkál bennem.
Amandeen
2017-12-14 00:07:40

Képzeljétek, egész este lázasnak éreztem-érzem magam, pedig semmi bajom, tehát nincs nátha, torokfájás se, semmi. Megmértem a lázam, és majdnem 37,2 lett, utána még egyszer, akkor 37,1. Ez már hőemelkedés. Szerintetek normális?
Amandeen
2017-12-13 23:51:31

Kira, dehogy vagy pancser! Van ez így, hogy bezavarnak dolgok, ne rágd magad rajta! Jó lesz az a görbe! Én szurkolok!
Amandeen
2017-12-13 23:50:13

Hülye tablet, pizi=pozi
Amandeen
2017-12-13 23:49:32

Anita34, hát igen, van, hogy 2 nap is pozi az LH teszt. Szerintem vagy a 2. pizi napján vagy az az utáni napon lehet akkor ovu. Ez az én tippem. 14-et visszaszámolva melyik napra esik (pl előző ciklusodban, amikor 2 pozi volt) ? A menzi első napját ne számold bele!
Kira84
2017-12-13 23:36:35

Hát lányok borzasztó hogy milyen figyelmetlen vagyok most már majdnem 3 napja,Ma este na mondom lerázom a hőmérőt, erre látom hogy reggel megint félkómásan rosszul olvastam le az adatokat. Hihetetlen hogy a fogfájás miatt milyen fáradttá és szétszortá váltam .. Tiszta pancser vagyok, És még ha ez nem volna elég felfedeztem hogy az injekció helye be akar gyulladni kész káosz,Hát lányok sikerült kitakarítanom az ínyemet aztán ahogy a jó öreg nagyapám mondta megöblögettem pálinkával amit utálok de hát jó fertőtlenítő..Na szóval ez már tényleg a jó adat...
Anita34
2017-12-13 22:49:30

Bocsi lehagytam. Úgy 2 naposak az LH tesztjeim, hogy 2 napig pozik.
És itt jön az, hogy ne stresszeljen rá az ember lánya. Áááááááá, nem lehet betartani.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!