Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Szia Amandeen, bíztam benned, hogy itt leszel.......velem! :D
Igen, valóban igazad van, csak hát bíztam benne, hogy hátha akad valami pontosabb, ami megvilágosítja a homályos elmémet. :D
A luteálisom általában 14 nap. A fertis oldal behúzta 10-re az ovut, de így már a menzit is áttette 25-re a 22 helyett. Valószínű az ovut is későbbre rakja majd. Régebben, természetesen mióta tudatosan figyelem a hőmet és élesben LH tesztelek azóta a tesztjeim is mindig 2 naposak. Hát miért is ne zavarna még az is meg. Anno meg volt egy egyforma pozi, utána nap negatív és kész.
Amandeen
2017-12-13 22:41:20
Anita34, az a baj a hőmérőzéssel, hogy mindig csak utólag lehet megmondani, hogy volt-e ovu. Ezt előre nem látni, meg kell várni néhány emelkedett hőt még, hogy biztosra lehessen állítani, hogy megtörtént az ovu. Ha esetleg tudod, hány napos szokott lenni a luteálisod, utólag visszaszámolva meg lehet állapítani, melyik nap volt az ovu (persze nyák, lh teszt eredményét is hozzátéve), de hát ezt is csak utólag, amikor már megjött a nemvárt.
Anita34
2017-12-13 22:03:15
Sziasztok!
Én arra gondoltam, hogy most nem vagytok annyira aktívak így van esélyem pótolni a lemaradást. Így jöttem olvasni és reagálni! :D :)
Anitacool, igen volt tojcsis nyákom 10-én, akkor este együtt is voltunk, úgyhogy utána napokban erre nem tudok alapozni a további együttlétek miatt. :D Mai tesztem egyértelműen negatív.
A hőd jól beállt, drukkolok, hogy legyen ovud még idén!
Jobbulást kívánok! Jobban vagytok amúgy? Kisfiad is beteg lett, vagy Ő még megúszta?
Chill, megy fel a hőd, drukkolok!
Niki, nincsenek véletlenek! Legszebb ajándék lesz a babátok az biztos!
Csuti, neked is csak azt tudom írni, amit Nikinek: nincsenek véletlenek! És lehet, hogy a babátok hamarabb jön és pont Anyukád szülinapján fog érkezni. Semmi sem lehetetlen! Ja, a memória dologgal meg ne foglalkozz, ebben az állapotban elnézzük most neked. :))) Igaz Csajok? :) Hogy viseled amúgy?
Kira, szorítok, hogy emelkedjen a hőd. Jól mondja Erikasz, még most fog feljebb felé menni.
Amandeen, már vártam valami újabb közös dolgot bennünk! :D :)) Kívánom, hogy pozi legyen a Karácsonyfátok alatt, nagyon szép ajándék lenne ha te is 22 környékén nem várod. És persze mindenki másnak is dupla csíkos HCG teszteket kívánok a fa alá. Szépen megemelkedett a hőd, megvolt az ovu biztos. Nem lehet tudni, szerintem simán elélhetnek bent 5 napig is a kislánykák. :) Hajrá, nagyon drukkolok!
Fbara, az a futár.....honnan jön már, Mekkából??? :( Amúgy nekem sem jött a csomagom, de jó jel, hogy már jött e-mail, így valószínű holnapra meg fog érkezni. Alig várom! Majd gyere a teszt eredménnyel! Szerintem is még beleférsz épp a tesztelésbe, még stagnál a hőd, ezután lesz csak az ovud.
Erikasz, hogy vagy? Elmúltak az ovus fájdalmak, tünetek? Írtad a ciklus eleji magasabb hőt.....az mennyinél normális olyankor az elején?
A málnalevél tea mire jó? Valami természetes progeszteron féle? Én most olyat keresek. Arra az esetre ha valamikor majd sikerülne. Mikor babás lettem nekem a dokim Utrogestant írt fel 12 hetes korig. Lehet most is szükség lenne majd rá.
Kiscsillagh, hajrá hőmérőzés! Drukkolok, hogy úgy legyen és ott legyen a bébi! Meg persze mindenkinek!!!!
Csatolok azért egy grafikont. :) Nem mintha terhesgörbe lenne, mint a Nikié, de hátha van még róla véleményetek. Én délután is elemezgettem és silabizáltam, hogy mikor is lehetett hát az az ovu. De valószínűleg igazatok van és 11-én vagy 12-én lehetett. Ez már így nem derül ki semmiből ugye, mármint hogy melyik nap?
Csak azért érdekel ennyire, mert szeretnék jobban tisztában lenni a hőmmel, hogy tudjam már az emelkedésből, hogy az most csak szimpla emelkedés, vagy már az ovu előtti és akkor..... :))) Mondjuk nekem lépcsősen emelkedett eddig, nem egyből felugrik nagyot. Ha egyszeri nagy ugrás lenne a fene se hezitálna ennyit rajta. :)) :D
Szép estét Mindenkinek!
Amandeen
2017-12-13 20:35:47
Kisscsillagh, micsoda szép ajándék lenne! :-)
Kisscsillagh
2017-12-13 20:16:07
Sziasztok!
Fél órája csak olvasok és olvasok.... ez kész őrültet, mennyi komment?! :)
Anitacool - 2 napja kezdtem barnázni, akkor tudtam hogy megint semmi és csatlakoztam hozzátok. Azóta mérem, de mivel jött meg friss pirossal, így csak mától számít a mérés, ha jól értelmezem a leírtakat. Nekünk ebben a hónapban szenteste lesz a nagy nap, irok is a Jezuskanak, hogy nekem bébit tegyen a pocakomba a fa alá. :D
erikasz
2017-12-13 19:06:26
Anitacool : Ha te azt mondod ,akkor biztos ugy van ,de a tea nem árt senkinek még a gyermeknek sem ,kamilla tea gyermeknek is adható de ösztrogént tartalmaz ,málnalevél is adható 6 éves kor felett megfázásra is !
Anitacool
2017-12-13 18:52:08
A terhesgörbém is 36,4-36,5-tel indult :-)
Anitacool
2017-12-13 18:49:31
Erikasz dehogy magas a hőm, csak innentől 1,5 órával később kelek, mint eddig :-) 36,6-ig teljesen normális az alaphő, úgyhogy meg ne ijedj Barbi! ;-)
erikasz
2017-12-13 18:40:45
Fbara :elöször oda rakta ,most meg átt tette .
erikasz
2017-12-13 18:24:35
Fbara : A magas értékeket kivettem végig, és egy értéket hogy beteg voltál és arra tette az ovud ,mint a ciklus !
Igen, valóban igazad van, csak hát bíztam benne, hogy hátha akad valami pontosabb, ami megvilágosítja a homályos elmémet. :D
A luteálisom általában 14 nap. A fertis oldal behúzta 10-re az ovut, de így már a menzit is áttette 25-re a 22 helyett. Valószínű az ovut is későbbre rakja majd. Régebben, természetesen mióta tudatosan figyelem a hőmet és élesben LH tesztelek azóta a tesztjeim is mindig 2 naposak. Hát miért is ne zavarna még az is meg. Anno meg volt egy egyforma pozi, utána nap negatív és kész.