Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Kira84
2017-12-14 11:19:19

Anita34 Szia hát remélem igazad lesz,még érzékeny meg van hogy fáj, Hát a hőben nem sok változás van egyenlőre..
Anita34
2017-12-14 11:16:10

Sziasztok!

Anitacool, igen hasonló nekem is a tiédhez. Volt rá példa hogy a második pozi ovutesztes napomra tette a kalkulátor az ovut. Olyan is volt, hogy amikor csak 1 napig volt pozi a teszt (délután és estére is) akkor másnap reggel már UH-on semmi sem látszott. Úgyhogy rövid idő alatt megtörténhetett a repedés a pozi után.
Mielőbbi gyógyulást kívánok Nektek! Neked még messze az ovud ugye?
Nem lehetett tényleg ovus fájdalom? Remélem ma már tudtok azért pihenni este.

Amandeen, ha visszaszámolom akkor esett már a 2.pozis tesztnapomra az ovu és olyanra is amikor már negatív volt. Hasonló az érzés amikor a tablet, telefon jobban tudja mire gondolsz és átírja a szavakat. :)
Most látom a görbédet, szinte majdnem egyformán volt az ovunk is. És a mai hőm nekem is 36.65. Nagyon tudunk az biztos. :D

Kira, jobb a fogad helye? Napról napra egyre jobb lesz és egy hét múlva már azt sem fogod tudni, hogy ott fogad volt, mert úgy megszokod, hogy nincs. :) :D És a lényeg, hogy nem fog fájni többé! Én is voltam ebben a cipőben, egy félig letört fogamat húzták ki hátulról, úgy hogy nem tudtam teljesen lezsibbadni extra adag injekciótól sem. Nem maradt más választásom, így kihúzattam, de recsegett ropogott és mindent éreztem. Most meg már sokkal jobb nélküle. :D
Hogy áll a hőd?

Zsuzsi, szia! Mielőbbi babásodást kívánok! Hú, hát így tényleg jó ki kell matekozni az együttléteteket, de tudod egyszeri együttlétből is lehet baba! De ahogy Anitacool is írta, biztos könnyebb lenne ha többször tudnátok talizni. Fel a fejjel, jönni fog! Az jó, ha tuningolod magad, ártani nem árt és szuper, hogy hőt is vezetsz. A görbéd szép, jól fel is megy a hőd. Jó helyen jársz, tele van a fórum segítőkész emberekkel, "törvénysértőkkel" (ezt nem tudtam kihagyni Anitacool, bocsi, rám is jött a röhögés, ennek már története van ha visszaolvastál) akartam írni görbeszakértőkkel, gyógynövényekhez értőkkel, ugye Erikasz és még sok-sok jó emberrel akik mind erőt adnak a továbbiakhoz.

Erikasz, köszönöm jól vagyok, azt leszámítva, hogy 2 napja este fázom az ágyban. Nem tudom mitől, pedig nyakig be vagyok takarózva. Lehet lappang bennem egy megfázás. Rendben, várni fogom, minden érdekel ezekről a teákról. Akkor úgy látom ezt a málnát elég sok mindenre lehet inni. Szép a görbéd, megy fel a hőd. Drukkolok, hogy Nektek is ott legyen a 2 csík.

Fbara, nekem megjött a csomagom. Alig vártam, már ittam is belőle egy tasakot. (Inofolic jött és vitaminok) Tényleg furcsa a hőd, és a bizonytalanság a legrosszabb. Akkor nem tudtál csinálni tesztet.

Hgabesz, jobbulást Nektek! Mielőbbi gyógyulást! Megkérdezhetem, hogy a pajzsmirigyeddel mi a probléma? Anno nekem alacsony volt az érték (mindig összekeverem, hogy alul vagy túlműködik ilyenkor), vagyis épp határeset és szoktam időközönként nézetni, hogy ne zavarjon be. Féltem is, hogy akadályozza a teherbeesést, de hála Istennek nem lett belőle baj. Remélem most sem.

Csuti, az Aviva torna egyik ismerősömnek is segített, vagyis ő is tornázott mielőtt jött a bébi. Szerintem hasznos lehet. Mikor mentek 12.hetes genetikára?

Én jelenleg így állok, még lejjebb ment a hőm. Hmmm.....

Anitacool
2017-12-14 10:23:17

Amandeen azt én is akartam írni ahogy Fbara is írta, hogy a délutáni, vagy bármilyen napközbeni hővel ne is izgasd magad, azt annyi minden befolyásolja: mozgás, evés-ivás, csak a reggeli ébredési számít.
Szépen fent van a hőd, úgyhogy indul a visszaszámlálás, hogy a következőben élesedjen a helyzet.

Erikasz szép ugrás, maradj is fent sokáig!!

Fbara tudom, milyen kínzó ez.. minden reggel reménykedem, hogy ugrott a hőd! Most már nagyon ideje lenne!!

Nekem hajnalban olyan “ovus görcseim” voltak, ha nem tudnám, hogy lehetetlen, még el is hinném. :-D
Egyelőre nem vagyunk jobban, csak most este még aludni sem tudtam, illetve tudtunk. :-(

Sushi neked is drukkolok ezerrel! Ez a távkapcsolat dolog mikor tud rendeződni? Mert így nagyon nem egyszerű. Gondolom, babával úgyis összeköltöznétek, nem tudjátok előbb megoldani? A görbéd szépen mutatja az ovulációt, hamarosan ha nem jelentkezik vérzés, akár tesztelhetsz is ;-)
Csuti0925
2017-12-14 10:15:33

Sziasztok! Zajlik az elet itt rendesen kerem szepen. De tok jo en nagyon elvezem.

Zsuzsi, udv a csapatban. Ha egy ideje olvasol minket, talan sejtheted hogy en eppen hol tarthatok. A lenyeg: 43 eves vagyok es 11 hetes es elso baba nekem. A parommal majus vegen kezdtunk el probalkozni, de abszulut nem figyeltunk semmire. Utolag jottem ra. Hogy semmi tudatossag nem volt a dologban. En azt sem tudtam hogy mikor van peteeresem, nem tudtam a homerozes fontossagarol, ugyhogy szegyen, de bevallom teljesen analfabeta voltam ezen a teren. Aztan elkezdtem utanaolvasni a dolognak az interneten es akkor talaltam ra erre a forumra. Gyakorlatilag a lanyoktol tanultam meg mindent, ugyhogy sokat koszonhetek nekik. Harom honapig csendben olvastam oket, majd miutan a tudatos egyuttletes es homerozott honap sikertelensege utan en is csatlakoztam a csapathoz. Solfele vitamint szedtem, meg mehpempot, plusz szeptemberben elmentem aviva tornara, mert hogy jot olvastam rola es ugy voltam vele egy probat meger. A bemutato torna utan megjott a menzi, de a verzes hosszan es mennyisegen javitott ( 9 napos volt es eros, ami nem normalis). A menzi elmultaval szorgalmasan csinaltam itthon, es oktoberben sikerult a baba. Tudom hogy nem megy mindenkinek "ilyen konnyen" plane ebben a korban, de valamiert megis sikerult. Az egiek tudjak hogy miert de megtortent. Persze izgulok a 12 hetes genetikai uh es vizsgalat miatt. Remelem tudtam egy kis biztato peldaval szolgalni neked es masnak is.
Amandeen
2017-12-14 09:32:13

Itt a görbém. A fertility és ez az oldal is hétfőre tette az ovut. Pedig azt hittem, hétvégén volt. Na, mindegy, nem mintha számítana...
Amandeen
2017-12-14 09:29:28

Csajok, jobbulást mindenkinek, aki beteg!

Üdv a körünkben Zsuzsi!
Hgabesz
2017-12-14 08:59:21

Sziasztok,

Udv Zsuzsi! Gyors sikert kivanok neked is. Nekem is van enyhe irem es mar pmre is szedek letroxot. Kezelve vagy? vagy csak dietazol?

Erikasz igaz, ha jonni akar ugyis jon, csak van hogy icipici lokes segit a dolgokon :)

Mi nem vagyunk jobban. Ferjem kapott gyogyszert is :(
Szep napot nektek!
fbara90
2017-12-14 08:47:28

Sziasztok! :)
Nem kaptam tegnap málnalevél teát, úgyhogy most kimegyek délelőtt gyógyszertárba, hátha ott lesz. Erikasz, vagy aki tudja : ha elkezdek málnalevelezni, kell inni ovu után a palástfüvet is? vagy attól,hogy elkezdek málnázni, azért még nem kell a másikat is elkezdenem, nem?

Anitacool nem ijedtem meg, tudom hogy normál tartományban van a hőm. Ami zavaró, hogy nem jön az ovu még mindig szerintem. De délelőtt megyek ki az LH-tesztjeimért is, hát majd az kicsit árulkodik van -e valami...

Kira, Gabesz, Anitacool, jobban vagytok? :)

Amandeen ilyenkor normális a magas hő napközben, nekem is 37 is szokott lenni a luteálisban :) hónaljban nem lenne annyi,mint szájban. ;-) de a magas napközbeni hő úgyse számít, hiába nézegetjük, csak a reggeli ébredési a mérvadó. :)

Szia Zsuzsi! Mielőbbi babásodást kívánunk Neked is! :))) Bármi kérdésed van tedd fel nyugodtan, segítünk mindannyian! :)

Erikasz ez aztán a görbe, most már tuti ovud volt! :D gyönyörűen felment a hőd! :) Nem mint az enyém, az már megint visszalépett egy tizedet.. :( Csajok nemtom mi van.. :(((( ez a bizonytalanság szörnyű.. Már a Ciklus is menstruáció emlékeztetőt küldött.. hát eltettem egy csomag betétet a táskámba..... lehet hogy ez ovu nélküli ciklus lesz ?!?!
erikasz
2017-12-14 07:32:20

Anita34 :Hazajövök a munkábol és irok neked jó ,a málna méh erősitő ,és az folyás minőségét javitja és egy kis ösztrogén van benne .
erikasz
2017-12-14 07:28:38

Kira .Fbara megemelkedett nektek is ? Alig várom hogy látsam a görbéteket drukkkolok nagyon nektek ...!:D

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!