Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Én még látványos hővel sem merek senkit bíztatni, de ha itt baba van, akkor az csodaszámba menne! Viszont láttam már csodát, anovulációsnak látszó ciklus a végén + terhességi teszttel. De ott mindig arra gondolok, hogy nem jól mért. Várjuk a holnapi eredményt ;-) Azért bújjatok össze ;-)
Anita34
2017-12-14 12:06:41
Szerintetek az ovu teszt másnap is leolvasható még amikor már tök kiszáradt? Úgy értem az eredmény megbízható-e még, vagy csak akkor nyomban amikor csináljuk? Most néztem a 2 napi LH csúcsos tesztemet és mintha a 11.-i egy halszállal erősebb lenne, mint a 10.-i. De akkor mikor készültek nem igazán láttam különbséget.
fbara90
2017-12-14 12:03:18
Ilyen hővel nem hiszem hogy baba. De bár lenne már bent valaki... :)))
Anitacool
2017-12-14 12:03:04
Anita34 a méhpemőt elvileg akkor kell kezdeni, mikor már elmúlt a menzesz. Kb. az 5. naptól vagy hogy. Én azonnal kezdtem, ahogy megjött, egyből hatott is pozitív irányban.
A múlt pénteki alacsony ösztradiol szintem miatt gondolom, hogy kitárt az ovu, na meg mert abszolút nem jellemző ilyen korán. Sajna. Lehetne ez a ciklusom törvénysértő egy korai ovuval, de nem lesz :-D
Barbi ez már majdnem +, szóval vélhetően épp időben érkezett a csomagod ;-)
Jobbulást minden gyengélkedőnek!
Kira neked pedig kitartást, most már hamarosan jobb lesz a fogad helye!
Anita34
2017-12-14 12:02:00
Fbara, köszönöm! :D Sikerült! :D :)) Hú, tényleg nem egyszerű eldönteni, hogy most mi van. Lehet nemsokára ovud, de lehet már mutat valakit? Inkább az utolsó. :))) Ciklus végén vagy és ilyen erős........Holnap tudnánk biztosabbat mondani, ha csinálnál már egy újabbat. De akkor már ott lesz a HCG.
fbara90
2017-12-14 11:56:27
Anita másold ki a linket, és a böngésző kereső sorába illeszd be :) aztán Enter :D
Anita34
2017-12-14 11:37:57
Fbara, jujj, de izgi. :) A málnalevél teáról én is infókat várok, azt mondta Erikasz du. leírja a dolgokat. Hogy tudom amúgy megnézni a képeket? Nekem nem enged rákattintani a linkre.
Kira, hidd el úgy lesz, minden egyes nappal jobb lesz!
fbara90
2017-12-14 11:36:12
Itt az LH-tesztem :)
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=67225398005_1747783101913.jpg
fbara90
2017-12-14 11:28:57
NA sziasztok! :-D
Voltam gyógyszertárban, lett méálnalevél teám, okosítsatok ki, hogyan alkalmazzam, mert túl sokat olvastam róla, és aki nem terhes, azoknak állítólag gondot is okozhat :-O
Voltam a postán is, megvan a csomagom, megcsináltam az ovu tesztet, épp "szárad" :-D Jövök képpel róla mindjárt :-D csak hát a franc tudja most meg h ovut jelez-e vagy jósteszteskedik :D
Érzek amúgy néha ilyen mély nyomást lent az alhasamnál, bal oldalon de sztem az túl lent van ahhoz, hogy petefészek legyen, vagy nemtom, ugye nekem sosem adta jelét az ovu, nem tudom hol kéne éreznem :D Közben elkapott az érzés is h wcre kell mennem, mert biztos megjött, de nem :D Gyerekek, nem bírom ki a reggeli pisis tesztig, készen vagyok :D lehet nem is érzek semmit csak beképzelem :D
Anita34
2017-12-14 11:23:18
Megvan a méhpempőm is!
Ezt mikor lehet, kell elkezdeni enni? Csak ciklus elejétől? Akik már ették, eszik hogy használjátok?