Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Hgabesz én nem hiszem, nagyon-nagyon meglepne....csak mivel nem igazán változik a hőm, 1-2 tizedet leszámítva kb szinten van, és se ovu-se menstruáció, ezért csinálok holnap egy hcg-t. Majd beszámolok az eredményről! :-D Van egy viszonylag erős, mai LH-tesztem, lehet csak az ovum tolódott el ennyire.. (egyszer már előfordult korábban)
Meglátjuk. :)
Hgabesz
2017-12-14 13:34:32
Anita34
alacsony volt a t4 ertekem, volt par tunetem, de mini adagot kell csak szednem. Miota szedem a gyogyszert szep 29 napos ciklusaim vannak.
Erdemes megnezetni sokszor a pajzsmirigy elteres all a varakozas mogott.
Zsuzsi, drukkolok nektek is, hogy idoben tudjatok egyutt lenni es meghozza a gyumolcset a dieta. :)
Csak futca olvastam, Fbara lehe babas vagy? :))
Anita34
2017-12-14 13:17:39
Anitacool, köszi, még tájékozódom és aztán döntök. Most úgy gondolom, hogy holnap reggel elkezdem.
A papírján ez áll:
Adagolása: Napi 2x1 testsúlytól függően. A tünetek megjelenésének első napjaiban többszörös mennyiséget is alkalmazhatunk. Reggel étkezés előtt fél órával, illetve este vacsora után egy órával a nyelv alá helyezve, hagyni felszívódni. 2-3 hónapos kúrákban alkalmazzuk, melyek között 30 napos szünetet javasolunk.
Ez csak 25 g-os, és gyógynövényboltból vettem. Remélem lesz eredménye.
Biztos rám hozza majd a hányingert is. Utálom az ízét, de bánja a franc, ha csak segítsen! :))
Csajok, már hasfeszülést érzek a hasam alján....hát mi ez ha nem bebeszélés? Amúgy valóban érzem, csak nem tudom mitől?? :D :)
Sushi
2017-12-14 12:41:06
Lányok, köszönöm a biztatást és kedves szavakat, érdeklődést:)
Csuti, minden elismerésem és gratuláció! Igazán csodálatos, hogy hamar sikerült a babuci;) Hiszek én is a csodákban:o) és én is bízok benne, hogy természetes úton sikerül nekünk is. Szorítok nagyon, hogy a gh vizsgálat eredménye kitűnő legyen ;-)
Sajnos az összeköltözés nem annyira egyszerű, úgyvolt, hogy ősszel megyek, de aztán újragondoltunk mindent és még várat magára. Ez (is) egy nagy döntés, de idén nyár körül legkésőbb őszre időzítjük. Addig is havonta látogatjuk egymást. Remélem bírjuk még egy jó ideig. Én méhpempőt és extra vitaminokat kezdtem szedni egy hónapja (E, C, D, magnézium, kalcium, Q10 Ubiquinol+Omega 3, spirulina, ligetszépe/lenolaj) plusz zöld teázom (kv helyett is sajnos:s). A méhpempőt én mensi alatt szüneteltetem. Valamennyit sportolok is, kb heti 2x kocogok és jógázom. Köszi az Aviva tippet, régen már hallottam róla és megfogadom a tanácsod, kipróbálom hamarosan ;-)
Gabesz, az IR-re tavaly nyáron kb 3 hónapig szedtem Infolicot, de semmi változást, hatást nem tapasztaltam, így azt abbahagytam. Marad a cukormentes, minimál. szénhidrát diéta.
Aniták, köszi a biztatást, sajnos a nem várt megérkezett két napja. Így most készülünk a karácsonyra, pont az ünnepekre várható az ovum és a párom nemsokára itt lesz:)
Kitartást mindenkinek és sikeres hónapot. Reméljük a karácsony és ez év még tartogat boldogságot sokunk számára ;)
Anitacool
2017-12-14 12:25:39
Anita34 én nem mondom, hogy kezdd most, azt se, hogy ne. Ha nem jön már meg, akkor el se kezded? ;-)
Én nem 28 napig szedem, hanem menzesz+5 naptól menzeszig. A 28. napomon az ovuig sem jutok el, miért is hagynám abba? Annyian annyiféleképp szedik. Mivel ez nem gyógyszer, úgy gondolom nem ártok vele magamnak.
Nem könnyű eldönteni, de azért oszd meg velünk, mire jutottál! Ami fontos, hűtőben tárold, fénytől védett dobozban, mert különben rohamosan romlik a hatóanyag minősége benne.
fbara90
2017-12-14 12:15:03
Anita34 10 percen túl már én sem értékelem. :)
Anita34
2017-12-14 12:12:46
Anitacool, akkor szerinte már most kezdhetem is a méhpempőt? Így feltehetően ovu után is?
Anita34
2017-12-14 12:10:21
Anitacool, igazad van, a tájékoztatón is rajta van. Köszi! Akkor csak marad a tipp az ovum napjára. :)
Anita34
2017-12-14 12:08:37
Fbara, Erikasz írta egyszer ha jól emlékszem, hogy neki sem volt fent annyira hője mikor babás lett. De a teszt az viszont erős. Gondolom már sokkal másabb, mert megszáradt.
Anitacool
2017-12-14 12:08:33
Anita34 én 10 percen túl nem értékelek se LH, se HCG tesztet. Hallani ilyenről-olyanról, de a használati utasítás szerint is 5-10 percen belül kell leolvasni az eredményt.
Meglátjuk. :)