Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2017-12-15 16:55:19

Sushi: Ne idd ha sok mindent szedsz ! Én AZ -mama azt szedem csak ! :) Palástfűvet és a Barátcserje teát! De azt nem biztos hogy ti megtudjátok inni olyan mint az epe keserű a Barátcserje tea !
erikasz
2017-12-15 16:30:35

Kira ,Amandeen ,Hgabesz hol vagytok ?
erikasz
2017-12-15 16:29:23

Niki11 :Bocsi én értettem férre ! Mert ano nállad beinditotta a szülést ez igaz mert a vajudást könnyiti hamarabb kinyilsz és könnyebb a szülés !:D Neharagudj ,ló futtában olvaslak titeket !!!!!
Sushi
2017-12-15 16:19:15

Köszi a válaszokat mindenkinek!
Hát igen érdekesek az időzítések
Kisscsillagh, a szülész ismerősöd feltevését én is többször hallottam és olvastam is. Biztos van benne valami. Úgy tűnik Aniták válaszai is ezt támasztják alá:) És majd kiderül Niki és Csuti hamarosan ;-)
bár Anitacool infója is érdekes és szerintem is igaz, hogy a petesejt is a számára tökéletes spermiumot engedi magába, legyen fiú vagy lány, gyors vagy lassú, csak legyenek stb, de a legjobbat fogja beengedni:))
Anita34 Az elmúlt hónapban mi leginkább az ovu előtti napokra fókuszáltunk, ritkán az ovunapra, és szinte alig a rákövetkezőre, gondolván, hogy az már késő lehet. De így ezek után ezt is figyelembe kell venni. Hátha...Anita szépen alakul a görbéd:)
fbara amúgy valóban nem könnyű az időzítés és sokszor közbejöhet bármi, valóban nem gépek vagyunk, de tényleg olyan minimális idő van minden hónapban a " nagy találkozásra", ami esélyes lehet és annyi mindennek kell klappolnia.
Niki nálad dupla az izgalom akkor:) a hugoméknál ugyanez volt. A kislánynak szerettek volna már kistesót, nagyon hamar jött is, két ikerfiú:o)) szóval káosz az életük 5 éves kislány és 3 évesek az ikrek. Megy drukk neked!:)
Így az infókból azt vettem ki, hogy az érett pete és a katonák randija az ovu napján - leginkább mikor a hő lenn van, vagy mielőtt még felmegy - a legesélyesebb.Talán, remélem érthető vagyok :D
Niki111
2017-12-15 16:17:24

Erika: ki irt vetelest ? Én nem emlékszem erre , de lehet , h átsiklottam felette
Anita34: akkor nem tudom :)
erikasz
2017-12-15 16:11:48

Kira :Te hol vagy ?Hol a görbéd ? Te hogyérzed magad a málnalevéltöl ?
Anita34
2017-12-15 16:11:23

Igen, Niki.
Niki111
2017-12-15 16:07:33

Anita34: a terhességi kalkulatorral csináltad ?
erikasz
2017-12-15 16:06:45

Fbara :Vissza olvastalak titeket ,a málnalevél nem okoz vetélést ,hogy találtok ki ilyet ! Barbi hogy vagy már ? Fáj még a hasad ? Az lehet hogy az ovut előrébb hozza de más rosszat nem csinál ! Terhesség 12 hetétöl nem szabad inni csak !De ha ugygondolod neked nem jó abbahagyod és kész .
erikasz
2017-12-15 15:57:40

Fbara olvasd el nézegesd ha érdekel !:)
Hömérséklet alakulása
Ismeretek > Hömérsékleti görbe

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!