Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
fbara90
2017-12-15 12:10:26

Köszönöm erikasz, odafigyelek majd. :)
Hát Niki lehet, majd kiszedem akkor azokat az értékeket, csak akkor meg egy hét mérés hiányozni fog. sztem mondjuk akkor se fog kikalkulálni semmit
Niki111
2017-12-15 12:09:11

Barbi : és nem lehet , h pont amiatt nem stimmel a gorbed ?
erikasz
2017-12-15 12:09:02

Fbara : Még annyit, hogy ha gyogyszert szedsz, legalább 2 órának elkell telni a kettő között ! Bármilyen gyogyszer antibiotikum ,fájdalomcsillapitó ,stb !
Niki111
2017-12-15 12:07:45

Kiscsillag : a pasik csak hiszik mindig , h ok döntenek :D
Erika : hoppá , szépen alakul !

Vettem ma 2 tok jó vastag bélelt leggingst. Azt hiszem sokáig nem fogom tudni takargatni , úgy tűnik hasonlóan a második terhességemhez , most is hamar alakul a poci.
Harmadik babanal mar biztosan még hamarabb alakul a méh . Szemben a szomszéd csak februárban szül , de szinte nem is látszik rajta , h terhes . Hat mondjuk nem irigylem , nagyon vékonyka .
Szerencsére 1 kg lement nekem , sokat nem hizhatok az biztos nagyon kell figyelnem .
fbara90
2017-12-15 12:06:23

Kisscsillagh, Niki jót nevettem :D
Niki hát különösebb mérési hiba nem igazán lehet benne, max a betegség alatti hét, mert akkor volt, hogy elaludtam mérés közben, olyan szarul voltam :D
Niki111
2017-12-15 12:04:07

A fiú -lány témában sztem aki ezt meg tudja mondani annak jár a Nővel díj :D
Én még eddig bárhogy néztem , pl kínai naptár , Hold naptár stb mindig a kisebb fiamnak lánynak kellene lennie :D
Ez a férfiak kiváltsága biológiailag :)
erikasz
2017-12-15 12:02:56

Fbara :Probáld meg gyengébre csinálni ,kevesebbet tegyél ! Már hazajöttem én a görbém még fel sem raktam .
Kisscsillagh
2017-12-15 12:01:25

Anitacool - Mondjuk ebben lehet valami. Azt en is olvastam korabban, hogy a petesejt valogat. Latjatok csajok, a vegen mindig a nö valaszt :D
Niki111
2017-12-15 12:00:57

Sushi : kedden megyek dokihoz Uh-ra. Változó , h hol mi a szokás mikor kell menni . Általában a 6-8 hét között vmikor. Ez függ attól , h maga doki v állami . Az első pozi teszt után egy hetet legalább várni kell , mert akkor Uh-on még semmit nem fog látni . Sztem nálam is még csak petezsák lesz v petezsákok (hi-hi) nem tudom azt olvastad -e, h nálam két érett pete volt clostival. Így sanszosabb az iker terhesség , meg ugye itt a lányok nagyon drukkolnak a dupla dinamitnak :D
Anitacool: köszönjük , nektek is jobbulást kívánok . És mindenkinek , aki beteg . Próbálom nem elkapni , bár nem tudom mit lehet ellene tenni. Ő mondjuk mar nagyon nem puszilgatos , januárban lesz 12 . :)
De a kicsi , Boti , ő szeret puszilgatni még . Ő is köhög meg folyik az orra , de nem vészes , jár oviba.
Sztem nekem jót tett ebben is a mehpempo , mert régebben ilyenkor mar régen kidőltem én is .
Barbi : ha emlékszel nekem is 2 nap volt most pozitív az lh teszt . 28 reggel halványabb volt , de estére egyforma erős és másnap is .
Nagyon kiváncsi vagyok mit hoz neked ez a hónap . Mérési hiba nincs benne esetleg ?
Sushi: nekem Nov 28., 29 volt pozitív az lh teszt . Együtt voltunk : 25,27,28,29(2x) :) és dec 1. 29-én mikor ráduplaztunk én komolyan úgy éreztem megveszek a ferjemert :) mondtam is neki , h ha ebből nem
Lesz baba , akkor nem tudom miből :D úgy tűnik bejött :D nekem nyak nincs ez a tojásos szeru cucc, arra nem tudtam hagyatkozni . Önvizsgálatot nem
Szoktam csinálni . Viszont az tuti , h 29-én reggel volt lent a hôm és másnapra elindult fel . És kepzeljetek a babafalva.hu oldalon megnéztem a szülés kalkulátort és itt kiírja a feltételezett megtermekenyules az utolsó menzi alapján és az november 29 . Szóval eltalálta .
fbara90
2017-12-15 11:58:22

Az én párom reggel képtelen ilyenekre, nem is lát kb ha előbb kell felébrednie :D :D :D meg sajnos 3 óra különbséggel kelünk :D én vagyok a korai :D szóval nálunk ez nem működne.. :)))

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!