Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Anitacool, köszi, hogy leírtad a történeteteket és bizony milyen jól tettétek, hogy késtetek a melóból! :) :D :))
Annyi mindennek kell egyeznie, jókor jó helyen lennie, hogy az egész tényleg maga a csoda, hogy így létrejön egy új kis élet.
Anitacool
2017-12-15 11:45:24
Anita34, az ovu reggelén nekem leesett a hőm, másnap felugrott. A leesés reggelén volt szerelem a munkából kicsit késtünk is emiatt, de határozottan megérte :-)))
Nekem a 2. + LH teszt napján valószínűleg már meg is reped, mert az első - napon már megy fel a hő. De UH-on sosem követtük, úgyhogy csak tippelek. De ha igazam van, akkor 14 naposak a luteálisaim. Ami hihető :-)
Én a legújabb cikkekben mind azt olvastam, hogy a fiú-lány dolog nagyon véletlen, hiába az “időzítés”. A petesejt csak azt engedi be, aki illik hozzá, hiába van ott teszem azt egy életképes lány egyed, ha nem olyan, úgysem engedi be. Viszont 12 órát vígan vár az igazira, annyi idő alatt fiúk-lányok egyaránt odaérnek. 12 óra után rohamosan öregszik, a minősége már nem az igazi utána.
Anita34
2017-12-15 11:39:30
Fbara, majd gyere az eredménnyel! Drukkolok, hogy erősödjön! :)
Anita34
2017-12-15 11:38:34
Fbara, igen igaz, jó ezt így olvasni, hallani, hogy 2 naponta ajánlott......de én is hasonlóképpen vagyok az érzéssel, mint te. Lehet, hogy sikerült volna, ha még ekkor meg akkor is együtt vagyunk? Jobb lett volna ha hamarabb vagyunk együtt kb. 2 órával, mert ugye minden óra számít? Stb.stb. de hát nem vagyunk gépek és tényleg van, hogy az embernek közbejönnek dolgok. Meg mikor már annyira szeretnél babát akkor már mindenen agyalsz és próbálsz matekozni, hogy minden klappoljon és meglegyen legalább az esély. Hogy ti minden tőletek telhetőt megtettetek. Nehéz ez, és ugye az is így, hogy: "Nem kell rágörcsölni". :))
Kisscsillagh, köszi az infót. Na látod, akkor ezek alapján Anitacoolnak is kislányra lett volna nagyobb esélye, ha már ovu előtt 4 nappal is együtt voltak. :D :))) mert ugye ott voltak már akkor a kiskatonák várakozó üzemmódban.
Kisscsillagh
2017-12-15 11:25:10
Sziasztok!
Anita34 - Nekem egy szülesz ismerösöm azt mondta, hogy ovu lött 3-5 nappal kislany lesz, 0-2 nap kisfiu. Erre az a magyarazat, hogy az X (tehat kislany) kromoszomaju spermiumok gömbölyüek, nagyobbak es ezert lassabban usznak, mint az Y kromoszomaju csepp vagy lapos alaku kisfiuk. Viszont, ennek cserebe a kislanyok kitartobbak, szivosabbak. Igy ha azok feljutnak, megvarjak a petet napokig, mig a fiuk elpusztulnak. De ovukor a fiuk gyorsabban odaernek a randira, mint a komotosan uszo csajok es hipp-hopp, fiu lesz. De tuti, hogy kivetel erösiti a szabalyt :D
fbara90
2017-12-15 11:13:19
Meg hát.. nem vagyunk gépek... :-D Csak úgy nem megy :D
fbara90
2017-12-15 11:12:18
Anitacool köszönöm az infót! :)
Anita34 én 11-fél12 fele szoktam az LH-tesztet csinálni, akkor méár volt pozitív tesztem. Most megyek mindjárt! :-D Sajna ezt a 2naponta együttlétet sem lehet mndig betartani, annyi minden befolyásoló tényező van... Nekünk sem jött össze eddig soha a tökéletes időzítés, valahogy mindig pont akkor jött valami közbe.. Tegnap se jött össze, nem úgy alakult az esténk.. pedig lehet hogy most megint pont így csúszunk le :( Úgyhogy hát ezek a dolgok papíron jól hangznak,hogy mikor kéne...aztán ha akkor mégse tudsz, akkro meg eszed a kefét miatta egészen menstruációig.. Legalábbis én utána ezen agyalok mindig.
Anita34
2017-12-15 11:07:50
Sushi, a tüszőrepedés utáni nap/napok nekünk eddig nem jöttek be, szerintem lekéstük a találkozót a petével. Volt olyan eset, hogy délután, estére még szép pozi tesztem volt, reggelre már negatív és ekkor UH-n is voltam de a tüsző már sehol sem volt, megrepedt. Még aznap délelőtt együtt is voltunk de semmi. Azért próbáljuk mi is az ovu környékét, mert mindenhol azt olvasom, hogy az ovu utáni 1.negatív nap a legmegfelelőbb teherbeesés céljából.
Előtte szerintem nem árt már próbálkozni, a dokim a 2 naponkénti együttlétet javasolja. Elvileg ha ezt betartjátok akkor mire megtörténik az ovuláció akkor is maradnak még életképes spermák és jöhet a nagy találkozás a kiszabadult petesejttel.
Anita34
2017-12-15 10:57:30
Anitacool, 2 napos LH csúcsnál neked általában mikor van ovud? Mindig ugyanakkor? Pl. amikor a teszt már másodjára is pozitív vagy az első negatív napon?
Most én ezt szeretném kitapasztalni, mert úgy látom nálam nagyon változó és így nem tudok viszonyítani az előző görbéimhez, adataimhoz.
Anita34
2017-12-15 10:51:57
Sziasztok!
Hgabesz, köszi szépen, hogy leírtad a történetedet. Igen, én is tartok tőle, hogy közrejátszik a teherbeesésnél. Ideje lenne már nekem is megnézetni.
Niki, szép a görbéd és hogy feljebb ment. Jobbulást a nagyobbadnak! Te is akkor nemsokára otthon leszel. Biztos furcsa lesz az elején még.
Amandeen, úgy legyen, és ott legyen a baba mire mennetek kell vissza.
Erikasz,köszi a sok-sok hasznos információt! Nagyon aranyos vagy és segítőkész! :) Lehet én is elkezdem inni a málnát. Akkor neked a hosszú ciklusod a málnának is köszönhetően rendeződött?
Kisscsillagh, köszönöm az infókat neked is. Igen, a pempő nem kellemes, én sem állom. Ma megettem az 1. adagot, fa kiskanállal nyelv alá téve 5 percet kivárva. Brrrrr.......és tényleg olyan csípős érzés az elején. Mondjuk mindegy, csak használjon. Ne agyalj az inszemen és a lombikon, nem kerül rá sor így kell hozzáállni! Kitartást!
Fbara, sajnálom a negatív tesztet. Akkor még valószínű, hogy csak ezután lesz ovud! Megy a drukk és ha az ovu megvolt akkor biztos szépen felmegy a hőd is, mint nekem.
Mármint reggeli 1. pisiből? Azt nem tudom, hogy jelez-e, de nekem délelőtt 10-kor már volt full pozi LH-m. Nekem egy nap is különböző erősségű, de általában estére a legerősebb.
Sushi, kislányunkkal feltehetően a vélt ovu előtt 3-4 nappal voltunk együtt és sikerült. Igaz abszolút nem hittük (az UH alapján kicsi volt a tüsző és a nykh sem volt még elég vastag mikor voltam) de jóval ovu előtt foganhatott. Most az ovu körüli napokra mentünk rá, hát meglátjuk.
Anitacool, hogy kell érteni az ovu reggelét? Mármint, hogy érzed, hogy akkor fogant a kisfiad, amikor felment a hőd ugye? Ovu előtt 4 nappal is együtt voltatok? Akkor az a "tény" is megdőlni látszik, hogy az ovu előtti együttlétből inkább kisfiúk születnek, mert már várják a kiskatonák a kilökődött petét. :D :))
Kira, nekem is volt hasfeszülés tegnap, ma már nem tapasztalom. Drukkolok neked, hogy ott legyen a bébi!
Reggel megettem a méhpempőt, kibírtam :D :)) és bevettem a többi vitamint is. A hőm feljebb ment, és a ferti már át is tette az ovut 12-re. Na lányok mit szóltok?
Annyi mindennek kell egyeznie, jókor jó helyen lennie, hogy az egész tényleg maga a csoda, hogy így létrejön egy új kis élet.