Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2017-12-18 15:23:49

Amandeen : Az a rozsaszin a beágyazodás lehet ,mondtam higy a férjed katonáiban !:D Majd jussak eszedbe !!! :) Niki11 örülök hogy jól vagy ! :D Holnap mész a dokihoz ,mindent irj le miket mondott :D A hőd akkor fog leesni ha megszűlsz addig nem ,mindig megasabb lesz vagy stagnál ! Ha probléma van odabent a bébivel ,akkor a hő jelez, mert lezuhan ,de akkor már jön a menszi is gyorsan dokihoz kell menni ,mert vetélés lehet a vége !Ezért szokták mérni a hőt terhesség alatt is !
itt az én görbém lehet a beágyazodási leesés, eddig ilyen nekem nem volt és nekem is volt ma a betéten rozsaszines folt ,utánna kicseréltem és citromsárga foylás , azt nemtudom mitől van, de csak egyszer azota nincs most krémes lett !
Amandeen
2017-12-18 12:26:07

Chill, szurkolok, hogy 3 nap múlva már pozit tesztelhess! :-) Izgi

Fbara, meglesz a pozitív LH!

Kira, hajrá, hajrá. Majd ha magasabb értékeket mérsz, átteszi az ovut! :-)
fbara90
2017-12-18 12:19:37

Húúú Chill nagyon-nagyon szorítok! :D Te már az izgalmas résznél tartasz! :D
Nagy kalappal! :D
Chill
2017-12-18 12:10:41

Sziasztok :)
Olvassak én is titeket :) próbálom tartani a tempót, több-kevesebb sikerrel, nagyon sokan lettünk.
Margaréta ne kenődj el! Sikerülni fog! Azokat a dolgokat becsüljük meg igazán amiért meg dolgozunk, ami megvárat ;) Anitacoolnak igaza van, máris türelmet tanít! Bár tudom marhára nehéz türelmesnek lenni!
Barbi szorítok, hogy az esti pozitív legyen ;)
Niki nagyon szorítok az UH hoz :D mindenképp jelentkezz! Izgultunk egy páran érted!
Többiek? Ki hogy áll? Olyan sokan vagyunk.

Én így. Nagyon izgulok, hátha a karácsonyi ajándékom igazán különleges lesz (3 nappal később volt ovum szerintem, mint itt) :)
fbara90
2017-12-18 11:47:45

Te vonalzózol továbbra is? :)
fbara90
2017-12-18 11:46:56

Anitacool nem volt még pozitív sajnos. talán a ma esti, mert a tegnapi már nagyon szép erős volt. :) hát kitolódott alaposan, az biztos..... azóta erikasz javaslatára elkezdtem a málnalevél teát. Alig várom már hogy valami történjen.. vagy menjen fel a hőm, vagy jöjjön meg, de ez a mindennapos várakozás teljesen kikészít már.. :D
Anitacool
2017-12-18 11:43:10

Lion86, szerintem még negatívak ezek a tesztek, de talán pár nap alatt pozitívvá válik most már, mert nem sok híja lehet.

Kira, majd ha emelkedett lesz a hőd, akkor fogja a rendszer behúzni.

Barbi neked volt már + LH teszted, vagy még vársz rá? Jól kitolódott :-(

Margaréta ne kenődj el! Annyira sokmindennek kell klappolnia, hogy összejöjjön, hogy az valami elképesztő. Türelmet tanít neked már most a gyermeked. Én anno a 11 hónap alatt megtanultam ezt. Meg azt is, hogy cserébe, amikor ott lesz, sokkal jobban fogjátok értékelni minden pillanatát ;-)
fbara90
2017-12-18 11:31:12

Margaréta sajnálom, hogy lejjebb ment a hőd, de annyira nem alacsony még. Van már jele a menzesznek? :( Én felfele fújom Neked!!! :)
fbara90
2017-12-18 11:29:43

Sziasztok! :)
Kira akkor biztos is,hogy most van ovud! :))) szerintem csak akkor teszi majd át az ovut, ha az eddigi értékeknél magasabbat mértél :) Nekem se pakolta még be. :) de hát nekem mondjuk elég kaotikus az ekőtörténet :D

Köszi Niki! :) Öröm ránézni a görbédre!:) Majd mesélj mi volt a dokinál, egy babát lát vagy kettőt??!! :D :))))

Anita 34, Amandeen Nektek is szépen fent van a hőtök! :) Amandeen hinni kell, bármi megtörténhet! :) ha nem sikerült, akkor meg a kövezkező hónapban már zöld az út! :)))

Lion86 kicsit sötét a kép, de azt mondanám,hogy több napja pozitív az teszted. Jóstesztnek még korai. Én azt olvastam, meg Anitacool is mondta már, hogy ilyenkor ennek több oka is lehet, vagy 2 pete érik meg 1-2 nap eltéréssel-És akkor dupla dinamitért izgulhatsz mint most Niki :-D , vagy ha szedsz valamilyen ovu serkentő hormonkészítményt az trükközik az LH teszttel, a másik opció hogy ciszta okozza. Én az első verzióért drukkolok! ;-)

Nekem ma ilyen. :) Komótosan indulok mindig felfelé, remélem holnap már magasabbat mérek. este LH-tesztelek én is. :) a napi teámat már megittam. :)
Margaréta88
2017-12-18 11:27:47

Sziasztok!
Én ettől féltem... :(
Megint ilyen a görbém. Most már annyira elkeserít, minél jobban bízom benne, annál inkább szarul esik. :(

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!