Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
fbara90
2017-12-17 21:14:59

Margaréta pár nap múlva ismételj, hétha csak túl korai volt tényleg. :) Szorítok neked nagyon! :) a 10es a legérzékenyebb terhes teszt. ha 25-t csináltál, az normál erősséggű, nem biztos hogy mutatja.
fbara90
2017-12-17 21:13:27

Aranyosak vagytok mind, hogy drukkoltok! :)
Amandeen ne aggódj, biztos nincs baj. Ha mégis úgy érzed, inkább menj vissza az orvoshoz feleslegesen :)
Amandeen
2017-12-17 20:56:50

Nimi=Niki111, bocsi elírtam.
Amandeen
2017-12-17 20:56:03

Nimi111, jajj, biztos nagyon cukik voltak a gyerkőcök, szép szombati program lehetett! :-)
Amandeen
2017-12-17 20:55:08

Fbara, mondtam én, hogy ovu lesz! Apára fel!!!!! :-)
Amandeen
2017-12-17 20:30:32

Anita34, örülök, hogy beválik az oldal.
Ezt találtam a gyakran ismételt kérdésekben, eszerint a halvány lila az egy lehetséges ovut jelöl:

OvaGraph uses a combination of BBT algorithms to interpret your temperatures. In many cases, the results of these different tests will show the same ovulation date. However, if you happen to have more than one temperature rise (that fits the algorithm's definition of a "rise") in a cycle, it is possible that you will see both a Likely Ovulation day (displayed as a dark purple vertical line) with a cover line AND a Possible Ovulation day. The Possible Ovulation day will be displayed as a purple day. If you see a Possible Ovulation day, we recommend that you consider the Likely Ovulation day and the Possible Ovulation day in relation to all of your other fertility signs to determine when you ovulated.
Margaréta88
2017-12-17 20:21:42

Erikasz: tegnap dél körül csináltam egy Predictor early-t, mert azt írta, hogy akár 6 nappal korábban is kimutatja. Szerintem az 25-ös. Hát olyan negatív volt, hogy csak na... :(
Köszi lányok a drukkot, majd meglátjuk. Múlt hónapban ilyenkor kezdett lefelé menni, már félek a holnap reggeltől, de egyben várom is. jajjj :D
Amandeen
2017-12-17 20:21:09

Erikasz, itt vagyok végre én is. Anyósoméknál voltunk ebéden, azért nem jelentkeztem előbb. A nyákomat ebben a ciklusban sajnos nem tudom ellenőrizni, mivel a beavatkozás óta állandó, nedves, vizes folyásom volt, úgy, hogy tisztasági nélkül még éjszaka sem bírtam/bírok meglenni. Ha véletlenül elfelejtek tenni, egyből olyan nedves lesz a bugyim, mintha bepisiltem volna. Érdekes jelenség, már várom, hogy végre elmúljon. Másrészt 2 naponta hüvelykúpot kell használnom, ami szintén folyik minden felé, miután elolvad, úgyhogy a nyák milyenségét sajnos nem tudom megállapítani.
Más: a beavatkozás után azt mondták, hogy ne ijedjek meg, ha rózsaszínes folyást tapasztalok, mert az is attól van, hogy tisztus a seb. Nos, ez a beavatkozás dec. 6-án, több, mint egy hete volt. Nem jelentkezett rózsaszínes folyás egészen tegnapig. Tegnap volt egy iciri-piciri rózsaszínes halvány folt a tisztaságin. Ma egy kicsit már látványosabb rózsaszín, de nem vérzés. Ezt most nem tudom hova tenni. Miért több, mint 1 hét után jelentkezik ez? Azt hittem mostanra már egyre gyógyultabb lesz a heg. Most akkor mi van? Nem menzi még,meg annak még csak a jövő hét vége fele kellene lennie. Enyhén érzem a bal petefészkem. Na, erre varrjatok gombot! Remélem, nem valami fertőzés, hiszen azért teszem a kúpokat... hihetetlen, mindig van valami.
Anita34
2017-12-17 19:43:36

Erikasz, nagyon enyhe menzis szerű érzésem van. A tegnapi ettől sokkal erősebb "görcsölés" volt. Te hogy vagy?
erikasz
2017-12-17 19:10:12

Anita34:Köszönöm ! :)A tiéd is szép ,és örulök hogy jol vagy!:D ,Már nem érzel semmit ?
Amandeen ,Niki11 ,Anitacool,Hgabesz hol vagytok ? Hiányoztok !

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!