Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Jó reggelt lányok
Anita34, Szia, Érdekes módon ma már nem érzem hogy viszketne, mellbimbóm sem olyan érzékeny mint tegnap..
Lányok ami fura hogy a rendszer még mindig nem rakta át az ovut..
Amandeen
2017-12-18 09:52:45
Jah, az ovu napja amúgy eléggé kérdéses, mert lehetett akár szombaton 9-étől keddig, 12-ig bármelyik nap. Tehát nem egyértelmű, a ciklus pl. vasárnapra tette, ferti pl. hétfőre tette, az ovagraph keddre, hmmmm, most akkor nem tudom.
Amandeen
2017-12-18 09:25:57
Sziasztok lányok!
Anita34, Niki111, beágyazódásos? De jó is lenne. Eszembe jutott nekem is, utána is olvastam, hogy az milyen, de aztán gyorsan elhessegettem a gondolatot, hiszen nagyon kevés az esély rá, neeeem, szinte lehetetlen! 6 nappal ovu előtti együttlétből? Majd meglátjuk, még néhány nap és kiderül...
Így állok ma.
Anita34
2017-12-18 07:08:43
Kira, viszketés nem múlt el azóta sem?
Ki hogy van?
Anita34
2017-12-18 07:06:36
Sziasztok!
Niki, biztos jó lehetett. Szép a görbéd és holnap doki, de jóóó!
Fbara, megy a drukk, csak így tovább!
Amandeen, bevallom mikor olvastam én is a beágyazódási vérzésre gondoltam.
Itt a mai
Niki111
2017-12-18 06:47:41
Ja igen a mellbimbo körüli viszketes-kiszáradás . Nekem mindhárom terhességnél kiszáradt és most is. Bár nem viszket . Csak hiába kenem mégsem múlik el .
Niki111
2017-12-18 06:45:45
Sziasztok lányok!
Nekünk sűrű volt a vasárnap is. Itt volt Zsoltim kislánya is , így őt vittük haza tegnap. Útközben bementunk Székesfehérvárra a karácsonyi vásárba , nagyon klassz volt.
Margareta : arról a tesztrol én semmi jót nem olvastam . Nekem a 11. Dpo-n a Rossmanos Facelle teszt mar mutatta , az 25-ös érzékenységű , de a 10.Dpo-11.dpo között erősödött meg az lh teszt , ami jostesztként funkcionált és valóban működött. A 12. Dpo-n pedig a Clearblue digital is pozitívat jelzett .
Barbi : juuuuuujjjjj de jó ! Jó sokat vártatok az ovura , rendes tőle megvárta míg meggyogyultok ;)
Erika : te meddig mérted a hod babasan ? Mikor kezd visszamenni az alaphő köré?
Kira : a pafranyos az jó ! Hőd hogy alakul ?
Amandeen : beagyazodasi vérzés ...? :)
Jó tudom nem lehet , na de ki tudja :)
Én húzom fent a csíkot és holnap végre doki :)
Kira84
2017-12-18 00:20:52
Lányok most csináltam egy tesztet. vagyis nyálból néztem az ovulációs mikroszkóppal és teljesen páfrányos, elvileg azt irja a papírja az pont termékeny időszak...
fbara90
2017-12-17 21:16:29
a mellbimbó körüli viszketésről.. nekem is volt a napokban, én az öblítőre fogom. de száraz is a bőröm ott, krémeztem 1-2 napig, és már elmúlt. :)
Eddig azt hittem egyértelmű, hogy mikor pozitív az LH teszt, de most már nem értem. Volt már valakinek ilyen?
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=406IMG_20171218_104313.jpg