Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Chill
2017-12-18 23:14:49

Niki nem tudom, hogy van-e olyan hogy valakinél nem működik én 3 hónapig csináltam, először csak este, semmit nem vettem észre, utána délelőtt és este is, a délelőttinel vettem észre változást, de pozitív soha nem volt. Teljesen belekattanttam, nemhogy egy pozitív terhes tesztet de meg egy nyomorult ovu tesztet sem tudok produkálni... így rá hagytam. Bár nálam a valadek változása egyértelművé teszi a termékeny napokat így arra hagyatkoztam, illetve markáns holeeses előzi meg az ovut.
Niki111
2017-12-18 22:49:57

Dóri veled mi a helyzet ?
Tudtál mar dokival egyeztetni ?
Niki111
2017-12-18 22:48:55

Barbi : korbe járom a témát még van idom . A dokim is biztosan mindent elmond erről holnap , ha megkérdezem . Az újabb eljárásnak nincs kockázata , szövődménye (elvileg ) régebben még előfordult , h ennek ellenére becsúszott a baba , de ez ma mar nem jellemző. Eddig jókat hallottam róla ismerosoktol, akik nemrégiben szinten császár közben csinaltatták.
Az a helyzet, h a hormon mentes fogamzásgátló eredménye nemrég volt 5 éves , gyógyszert mar nem szeretnék szedni , spirált nem vagyok hajlandó feltetetni , h megölje a megtermekenyult petesejtet , gumival nem szeretném , a megszakításban meg nem bizok . Több császárt nem szeretnék , így ez kézenfekvőnek tűnik :)
Több módszer nem jut eszembe .
Persze művi beavatkozás , dehát a császár is az. Negyedik császárt nem nagyon engednek a kockázatai miatt , 35 elmúltam . Ha meg terhes maradnék , nem tudnám elvetetni (csak különösen indokolt esetben , amirol mar volt régebben itt szó köztünk )

Biztosan hallottatok a hármas ikres anyukát, mélyen megrendítő :(
fbara90
2017-12-18 22:25:42

Niki én nem tudom, ez az elkötés dolog egészséges? Így hogy nem lesz a petevezető átjárható, nem cisztásodhatnak el nagyobb eséllyel a "bent ragadt" meg nem termékenyült peték? Vagy bármi eü-i kockázata nincs neki? Lehet hülye a kérdés, csak bennem rögtön ez merült fel, nyilván nem értek hozzá. Mondjuk én amúgy sem vagyok híve az ilyen művi beavatkozásoknak, hacsak nem muszáj. Annyi hormonmentes fog.gátló módszer létezik már. Biztos, hogy ezt szeretnéd? Persze te tudod. Gondolom az orvosod úgyis elmond minden tudnivalót.
fbara90
2017-12-18 22:18:44

Erikasz drukkolok nagyon, hogy tényleg beágyazódás legyen, jajj de izgalmaaas! Neked is meg Amandeen-nek is! :D :D
Már én is szeretnék egy kis izgalmat...
Az esti LH teszt pont olyan lett,mint a délutáni. Talán a tegnapi nagyon erősnél lehetett az LH-csúcsom, csak nem kaptam el időben. Remélem a hőm a napokban igazolja. Marad a várakozás.
Amandeen
2017-12-18 21:08:39

Anita34, nagyon biztató a görbéd!!!!!!!!
Amandeen
2017-12-18 21:07:19

Niki111, jobbulást a torkodnak! Remélem hamar elmúlik,és nem lesz súlyosabb!
Amandeen
2017-12-18 21:06:28

Erikasz,nagyon biztató, amit magadról írtál! Drukkolok nagyon! Lehet, hogy nálad tényleg most zajlik a beágyazódás! De jóóó!
Nálam rózsaszínes foltocska volt szombaton, vasárnap már kicsit több, ma meg csak megint csak nagyon enyhén volt összemaszatolva a tisztasági. Hogy mi ez, nem tudom. Szúrkál kicsit a bal oldalon a petefészeknél.

Többen írtátok, hogy mindenkinek egyből a beágyazódás jutott eszébe. Jajjj, bár úgy lenne! Szurkoljatok! :-)
Amandeen
2017-12-18 21:01:11

Lion, Fbara, lehet, hogy csak nem sikerül elcsípni az LH csúcsot. Vagy lehet, hogy Nikinek van igaza, lehet nem megfelelő az lh hormon szintje. Igazából ez a hormon serkenti a tüszőérést és váltja ki az ovulációt, amikor eléri a csúcsát, bár akkor sem 100%, hogy valóban meg is reped a tüsző. Nem tudom, mi lehet nálatok. Én is próbálkoztam ovu tesztelni, de nekem sem volt egyszer sem két egyforma, vagy erősebb csík, csak kb-ra tudtam belőni az ovut, mert az azért látszott, hogy mikortól kezdett halványodni a csík és mikor tűnt el. De a csúcsot nem találtam el. Utólag a hő igazolta, hogy megvolt az ovu. Azért szurkolok nektek!!!!!!!!! Nagyon!!!!!
Lion86
2017-12-18 20:38:39

Ez az első tesztelős, hőmérős hónap, úgyhogy nem tudok mihez viszonyítani, a váladék meg végig ugyanolyan hónapok óta. Hát majd kiderül a következő napokban

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!