Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Anita34
2017-12-17 18:59:45

Sziasztok!

Fbara, ez nagyon jó! Drukkolok! Erősödni fog az még biztos!

Amandeen, ez a kicsi leesés semmit sem jelent! :) Szép a görbéd! Sikerült amúgy az összes eddigi mért ciklusomat felvinni az ovagraph oldalra. :) Eddig bejön és úgy látom, hogy általában az emelkedés előtti napra rakja az ovut. Itt a tervezett és a ciklus nem mindig ilyen egyértelműen csinálja. Amúgy a halványabb lila vonal mit jelent? Én a feltételezett ovura gondolok ott.

Margaréta, a tied is nagyon szép! Ne aggódj, simán ott lehet a baba! Drukkolok neked is!

Erikasz, köszönöm szépen! Jól vagyok amúgy, ma már nincs olyan "erős" menzis érzésem. Jól alakul a görbéd nagyon!

Niki, igen, valóban hasonlít a görbém a tiédhez! Bárcsak a vége is hasonlítana. :D :D Jaj, meghiszem, hogy majd meg zabáltad a kisfiadat. Biztos tényleg cukik lehetettek.
erikasz
2017-12-17 18:55:37

Kira :Igen mert nekem is volt ,peteérés előtt ,de csak egyszer ugyemlékszek ,de én a melltartóra fogtam ,és kentem körömvirággal !:D De te is peteérés elött mondtad akkor lehet attol van ,mindkettönknek véletlen nem lehet ?
Fbara :JUUUUUUUUUUUUUUUUU J de örülök végre !!!!:D
fbara90
2017-12-17 18:29:16

Úgy lesz! :D :D :D
Kira84
2017-12-17 18:28:40

fbara90
Hajrá, de jó örülök neked, Apára fel!!!!!!!!!!!!!!!! :D
fbara90
2017-12-17 18:24:54

Képzeljéteeeeek!!!!
Nagyon erős már az LH-teszt :D Majdnem egyforma a 2 csík, pedig délelőtt alig volt rajta valami! :D Juhúúúúúúúúúú! :D Drukkoljatok, hogy holnap már pozitív legyen! :-*
Kira84
2017-12-17 18:17:11

erikasz
Nem hiszem hogy az lenne a gond,most estére már elmúlt a viszketés de érzékeny mind a kettő, de akkor is viszket ha nincs rajtam melltartó, Peteérés okozhat ilyesmit?
erikasz
2017-12-17 17:59:51

Kira : Lehet nem voltál rá eddig ,de mostmár igen ! Én a mosokapszulátol befulladtam rosszul voltam hogy a ruha száradt killetett az összes ruhát vinni ! Rájöttem egy idő után !:D Vagy a kapszulák arra nemgondoltál ?
Kira84
2017-12-17 17:52:00

erikasz
Szia itt vagyok már, nem használok csipkét vagy nejlon ruhaneműt azt alapból nem tudom elviselni. Csak pamutot használok.. Gondolkodtam az öblítőn vagy a Mosókapszulán, de azon sem változtattam úgy hogy nem tudom.
Ja a tea én már csak a palástfüvet iszom vagy 4 napja meg a vitaminok...
erikasz
2017-12-17 17:21:42

Kira :Hol vagy ? Olvastad amit irtam ?
erikasz
2017-12-17 17:18:56

Fbara : Jó várom az eredményt ! Te miota iszod a teát 3 napja talán ? Mer a hasifájás a szemérem dombfelett az a petefészek ,lehet azt érezted !

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!