Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2017-12-18 16:16:58

Anita34: Ma a munkatársaim is közzétették ,hogy sokat fogytál ,és hatalmas lett a melled :D A mellem rettenetesen fáj megint ,én minden terhességet mellemről vetettem észre a honaaljamtol kezdödik és a tejmirigyem megduzzadt ,a tejerek kidüllednek :D Reménykedek ........
Anita34
2017-12-18 16:12:42

Mármint a beágyazódásra értettem, csak te megelőztél egy hozzászólással. :D
Én most úgy vagyok vele, hogy ha meg is jön 22-én akkor könnyebben viselem majd mert itt vannak az Ünnepek. Jövőre meg új erővel vágunk bele ismét, de akkor már clostival. Nem tudom a closti előrébb hozza az ovut? Vagy akik szedték tapasztaltak valami változást a ciklusban?

Anita34
2017-12-18 16:09:39

Így igaz Erikasz, és ez az egyik korai biztos jele a babának! :) :D
erikasz
2017-12-18 16:08:51

Akadnak kismamák, akik már várandósságuk első napjaiban, sőt, közvetlenül az aktus után érzik és tudják, hogy többé nincsenek egyedül. Ám nem kell rendkívüli intuícióval rendelkezned ahhoz, hogy megtudd, megfogant-e a baba, ugyanis már a beágyazódás időszakában is jelentkeznek a klasszikus terhességi tünetek, és más, szokatlan dolgok is utalhatnak arra, hogy egy új élet növekszik a pocakodban.Előfordul, hogy a kis jövevény olyan megtévesztő módokon ad hírt magáról, melyek leginkább a premenstruációs szindróma tüneteire emlékeztetnek. Ilyen többek között a has feszülése és nyomásérzékenysége, illetve a görcsölés. Ez utóbbi még egészséges terhesség esetén is olyan intenzitású lehet, hogy sokan menstruációs görcsként, netán a vetélés előjeleként azonosítják. Vannak, akik késszúrásszerű alhasi fájdalmat éreznek, mely a hüvelybe is kisugározhat, akár erősebben is, mint a menstruáció előtt. A fenti jelenségeket nemritkán a szokásosnál nagyobb mértékű puffadás kíséri.

Terhességre utalhat a mell feszülése, bekeményedése, illetve látványos megnövekedése is: van olyan kismama, akinek a cicije egy teljes kosárméretet nő egy-két héten belül. Gyakori tünet a mellbimbó hirtelen támadt érzékenysége, illetve az, ha udvara sötétebbé válik, vagy az ott lévő mirigyek kiemelkednek. A mell erezete duzzadtabb és intenzívebb színű lehet a szokásosnál.

Nem törvényszerűen bár, de a beágyazódás járhat pecsételő vérzéssel, valamint folyással, melynek színe igen változatos lehet: barnás, szürkés, sárgás vagy akár tejszerű.

Tiltott ételek listája kismamáknak

Jellegzetes terhességi tünetek Elképzelhető, hogy a tipikus terhességi tüneteket már a beágyazódás időszakában megtapasztalod. Gyanúra ad okot, ha mindenféle előzmény nélkül másképp kezdesz étkezni, mint korábban: megnő az étvágyad, netán kifejezetten kívánós vagy, de az átmeneti étvágytalanság is utalhat terhességre. Nem kizárt, hogy már ebben az időszakban érzékennyé válsz a szagokra. A várandóssággal járó fáradékonyság, aluszékonyság, valamint a gyakori és fokozott vizelési inger is jelentkezhet az első hetekben. A lelkiállapot változásai Nem hiába él a legenda az ingerlékeny és túlérzékeny kismamákról, ha ugyanis egy új életet hordasz a szíved alatt, lelkiállapotod labilisabbá válhat a korábbiakhoz képest. Ha a fenti tünetek mellett könnyen elérzékenyülsz, vagy időnként minden különösebb ok nélkül elsírod magad, nem biztos, hogy a kettős frontátvonulást kell okolnod mindezért.Egy megbízható támpont: a hőmérőzés A fogantatás után a megemelkedett progeszteronszint következtében a testhőmérséklet is magasabb lesz két-három tized fokkal - ez egyébként sokszor érezhető is. Viszonylag biztos támpontot adhat, ha a fogantatás feltételezett időpontja után néhány napon keresztül közvetlenül az ébredést követően, de még felkelés előtt hőmérőzöl.

Fontos, hogy minden alkalommal ugyanazt az eszközt használd, és nagyjából azonos időpontban keríts sort a procedúrára - néhány perc eltérésnek még nincs jelentősége, ennél több azonban ne legyen, mert így az eredmény téves lehet. Nagyobb pontosságot érhetsz el, ha a digitális hőmérőt a szádba helyezed, de időnként a kapott értéket az is befolyásolhatja, hogy eleget aludtál
erikasz
2017-12-18 15:58:25

Megtaláltam ! Nem törvényszerűen bár, de a beágyazódás járhat pecsételő vérzéssel, valamint folyással, melynek színe igen változatos lehet: barnás, szürkés, sárgás vagy akár tejszerű.
Anita34
2017-12-18 15:54:53

Erikasz, pont most akartam írni, hogy ma is van derékfájdalom, tegnap már a melleim is megduzzadtak egy kicsit és a hasam alja is feszül. Tipikus menzis tüneteim vannak. Már azt gondolom, hogy valóban ez az oldal tette jól az ovut és 22-én meg is jön, azért vannak ezek az érzések. :((( :((( Tudom, nagyon nem vagyok pozitív...... de 2 oldal szerint még csak a 8.dpo a másik 2 szerint pedig 6. dpo.
Erikasz, nagyon drukkolok Neked és kívánom, hogy a baba okozza nálad ezeket a tüneteket! Szorítok mindnyájatoknak!
Csatolok egy görbét azért.
erikasz
2017-12-18 15:47:37

Anita34 : Én olyan vagyok ,hogy a menszim minden honapban jelenkezik terhesség alatt is, mig megnem mozdul a bébi ha megmozdul elmarad de kiadja magát máshol az inyemen vérholyag jön és addig nemmulik el mig megnem szűlök ,utánna leszárad :D Mostanába dél körül olyan álmos vagyok nembirom nyitva tartani a szemem ,pénteki ájulás érzés hát nemtudom ........Reménykedem !!!
erikasz
2017-12-18 15:40:51

Anita34 :Nagyon szép a görbéd szépen fent van :D :) A menszesz szerű fájdalom van ha teherbeesel is !:)
Anita34
2017-12-18 15:40:00

Sziasztok!

Lányok, nagyon szép görbéket látok itt, mindenkinek drukkolok!
A beágyazódási vérzésről annyit, hogy nagyon is lehetséges aki ilyet tapasztal! Onnan tudom, mert mikor babás lettem nekem is volt rózsaszínes pici folt, folyás a wc papíron, de azt hittem mi voltunk akkor "vadabbak" és az együttlét okozta. De neeeeeemmmmm! Akinek van az már egy fél pozi teszt, higgyétek el! Mindenkinek szorítok!!!!!
erikasz
2017-12-18 15:31:29

Chill : Nagyon szép a görbéd ! Még egy kismamánk lesz az tuti !

Kira : Látod megindult a progitermelés gratulálok JÉÉÉÉ szép ovuleesés volt
!:DDDD
Fbara : Mindjárt tapsolni fogsz örömödben elsem fogod hinni, olyan ovud lesz ,várom az LH tesztet este !

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!