Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2017-12-18 18:53:50

Fbara :Micsoda ? Megvolt az ovud ? Most megjött vagy nem értem ......
fbara90
2017-12-18 18:46:02

Niki mielőbbi gyógyulást nektek! :-*
fbara90
2017-12-18 18:44:59

szerintem a ciklus semmirevaló :P én arra jöttem rá... szerinte megvolt már az ovum 20 napja... :D
fbara90
2017-12-18 18:44:59

szerintem a ciklus semmirevaló :P én arra jöttem rá... szerinte megvolt már az ovum 20 napja... :D
erikasz
2017-12-18 18:44:43

Na én irtam a ciklusnak levelet ,elolvashassák !
erikasz
2017-12-18 18:29:57

Első az jó volt ,mert 12.06 án volt avus fájdalmam ,de bevittem az adatot és most 12.20 án lesz ovu !!! Hát igazán megbolondult,a rendszer :)
erikasz
2017-12-18 18:26:49

Nézzétek a ciklus ezt irta .
Ezt a levelet azért kapod, mert azt kérted, hogy - 2 nappal - figyelmeztessünk az ovulációd előtt. Azon adatok alapján, amelyeket rögzítettél a rendszerbe, a program úgy gondolja, hogy eljött az idő... A következő ovulációd ekkor lesz: 2017-12-07

Felhívjuk a figyelmedet arra, hogy ezen időszakban vagy a legtermékenyebb, így ha el szeretnél kerülni egy nem kívánt terhességet, fokozottan figyelj oda a védekezésre, vagy ha teherbe szeretnél esni, akkor harcra fel, sűrítsétek az együttléteket!

Most ezt : Ezt a levelet azért kapod, mert azt kérted, hogy - 2 nappal - figyelmeztessünk az ovulációd előtt. Azon adatok alapján, amelyeket rögzítettél a rendszerbe, a program úgy gondolja, hogy eljött az idő... A következő ovulációd ekkor lesz: 2017-12-20

Felhívjuk a figyelmedet arra, hogy ezen időszakban vagy a legtermékenyebb, így ha el szeretnél kerülni egy nem kívánt terhességet, fokozottan figyelj oda a védekezésre, vagy ha teherbe szeretnél esni, akkor harcra fel, sűrítsétek az együttléteket!

Belépéshez kattints ide

Üdvözlettel: ciklus.hu
erikasz
2017-12-18 18:20:24

Niki111 :Köszönöm :D Vigyázz magadra ,sajnálom hogy fáj a torkod :(:(
Niki111
2017-12-18 18:01:41

Koszonom lányok a drukkokat , mindent megirok holnap :)
Chill : köszönöm , drukkolok nagyon ! Épp voltál mar
Reggel eszemben , h mennyit mertel
Anita34: nekem a closti azért kellett , mert túl korán volt az ovum és nem volt ideje regeneralodni a méh nyalkahartyanak. Hogy konkrétan a ciklusommal mit csinált volna , azt nem tudom , mert ebben a ciklusban szedtem és egyből megmaradt a baba . Nem tudom , h az neked meg van -e, h nekem
Volt mar pozi tesztem , de sajnos nem tudott megtapadni . De a leírásban az is benne van , h rövid ciklusnál mit csinál és hosszúnal , így gondolom mindkettőnél alkalmazható .
Lion : szerintem sem pozitív még, mar nagyon sanszos , de még mindig nem egyforma erősségű .
Barbi : naaaa mostmár csak alakul ez :) apát ne hagyd nyugton az a lényeg .
Margaréta : sajnálom :( ne add fel ! Megéri figyelni a tested , a hőd
Kira : még kell magasabb hőadat , h attegye az ovut.
Erika : köszönöm :) drukkolok nagyon
Amandeen : nekem egyik terhessegnel sem volt beagyazodasi vérzés . De mar leírtál egyből az jutott eszembe ;)
Tudod vannak csodák , hátha ! Nagyon drukkolok nektek !

Engem is utolért a torokfajas:( a patikában egy homeopátiás szopogato tablettát adtak , amit lehet . Meg az izlandi zuzmo szirupra mondta a csaj, h ha szükséges az mehet , hoztam haza a fiuknak . A nagyfiam még mindig nem ment suliba :(
És arra is rájöttem , h terhesen nem szabad vásárolni . Olyan dolgokat kívántam meg , amiket eddig soha :) :)
erikasz
2017-12-18 16:43:58

Anita34 : Én nem értek a gyogyszerekhez én sohasem szedtem semilyet, még fogamzásgátlot sem !:D A málnatea előre hozza az ovut ha menszitől iszod azt tapasztaltam :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!