Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Amandeen, itt a görbém...
A tesztem 12-én lett először negatív és nézd, hogy 9-én hogy leesett. Akkor tuti nem lehetett ovum mert a tesztem még negatív volt. 10-én és 11-én lett full pozi majd 12-én nega. Ezzel azt akarom csak mondani, hogy nálam a 9.-i hőleesés utáni 2 napban is emelkedett 0.1 - 0.1 tizedet de mégsem volt ott ovum.
(Bocsi az előbb szerintem 1 tizedet írtam a 0.1 helyett :D )
Az előző ciklusaidnál is ilyen lépcsőzetes emelkedéseid voltak?
fbara90
2017-12-20 17:53:08
Sziasztok! :)
Anita34, nehéz várni, ahogy Te is írtad.. :) mindjárt a 40. nap jön. Normál esetben már a következő ciklusom ovujánál tartanék...Ígéretes nagyon a hőgörbéd! :)) Korán csináltál tesztet. :)
Chill még mindig magason a hőd, amíg nincs vérzés, ne add fel!
Margaréta sajnálom,hogy megjött! :((( Talán a következő hónap a Tiétek lesz! :)
Amandeen eddig szép a te görbéd is, csak felfelééé! :)) szokott ilyen hamar menzid lenni? (közben olvasom,hogy Erikasz-nak már megválaszoltad)
Sushi drága, gyógyulj meg hamar! :-*
Lion sajnálom a sok veszteségedet, de a szerető párod és két gyermeked boldogsága és szeretete biztos kárpótol a sok fájdalomért! :( Fogadd őszinte részvétem! :'-(
Niki a reggeli hcg teszted gyönyörű! :D Minden rendben lesz! :)
Erikasz milyen szép magason van a hőd! :D Remélem zebrás teszt lesz a karácsonyfa alatt! :D
Kira egyre magasabbra mászik a hőd, bíztató szerintem! :-*
Anitacool Te hogy állsz most?:)
Anita34
2017-12-20 17:47:56
Nekem pl. nem volt még olyan, hogy a csökkenéskor lett volna ovum. Nálam ovu előtt mindig csökkenés van és ahogy lecsökken utána pár napban húzza be az ovut. És valóban úgy van LH alapján is.
Anita34
2017-12-20 17:43:04
Amandeen, mivel neked lépcsőzetesen emelkedett meg valóban nem egyértelmű az ovu napja. 2 tizedet emelkedett dec.12-ről 13-ra, tehát akkor is lehetett. E görbe alapján szerintem csak az LH tesztek adnak biztosabb infót. Azok mikor voltak pozik illetve mikor lett először negatív? Leírnád, hogy megnézzük egyezik e a görbével?
erikasz
2017-12-20 17:40:49
Amandeen : A ciklus 9,10 napján nagyon felment a hőd utánna zuhant 0,3 fokot 11,12 nap szerintem a 12 napra volt ovud !!! Most a 11 DPON jársz .
Anita34
2017-12-20 17:34:48
Sziasztok!
Lion, részvétem a Nagymamádat és a babákat illetően! :( Nem lehetett egyszerű az biztos. Jól látom, hogy megy fel a hőd, drukkolok neked! Nekem utóbbi 2 hónapban is volt ovukor világosbarnás nyák, de csak ovukor. Most ebben a hónapban pl. 2 napig is észleltem. Ovu után nyoma sincs és visszaáll a normál színűre. Azt mondta az orvosom, hogy minden rendben ez csak az ovuláció jele. Elmagyarázta, hogy miért, de már nem tudnám pontosan leírni.
Erikasz, bárcsak igazad lenne, a jó Isten szóljon belőled! :)
Niki, gyönyörű a teszted, hidd el, hogy ott van a picurkátok! Igen, ez a 10.dpo, de ferti szerint csak a 8. Mindenképpen csinálok még később is.
Amandeen, még csak a 9.dpo-n vagy, úgyhogy ne aggódj. Erikasz görbéjén is láttuk, hogy ennyivel is sikerülhet. Nem lehet, hogy most volt a beágyazódás? Menzinek még korai. De amúgy én is arra gondoltam magamnak mostanában mikor éreztem a menzis tüneteket. (De úgy még a 14 nap luteális sem jönne ki.)
Megnézem a görbédet én is és mondok ovura tippet.
Csajok, mindenkinek pozitív tesztet kívánok a fa alá!
Amandeen
2017-12-20 17:15:00
Erikasz, eddigi görbék alapján, ha jó helyen volt az ovu behúzva, akkor 11-12 napos a luteálisom.
Számításaim szerint holnap kellene leghamarabb megjönnie, ha az ovum akkor volt, amikor leesett a hőm. Onnan számítva ma van a 11. Dpo. De ha később volt a tüszőrepedés, akkor 1-2-3 nappal későbbre nem várom.
Tudod az a baj, hogy csak nagyon minimálisan kezdett emelkedni a hőm, úgyhogy nem egyértelmű, hogy mikor történt meg. Szerinted melyik nap lehetett az ovum?
Amandeen
2017-12-20 17:09:39
Lion, persze, van ilyen pecsételés. Ritkán, de nekem is volt már. Csak egy picike pötyi, nem sok. Az jó, ha valakinek többször van így, legalább pontosan tudja, mikor repedt meg a tüsző. Nekem utoljára júniusban volt ilyenem.
Lion86
2017-12-20 17:05:22
Egyébként létezik olyan, hogy tüszőrepedéskor van egy kis pecsételés? Mert nekem tegnap volt valami kis rózsaszín pötyögés.
Lion86
2017-12-20 17:01:36
Köszi mindenkinek.
A tesztek alapján a 17-18. ciklusnapon lehetett. Görbe alapján még nem tudom, meg hogy meddig megy fel. Bár múlt hónapban gyakran mértem hőt betegség miatt, de már nem voltam beteg mikor a ciklus végén 37,2 körül volt rendszeresen.
A tesztem 12-én lett először negatív és nézd, hogy 9-én hogy leesett. Akkor tuti nem lehetett ovum mert a tesztem még negatív volt. 10-én és 11-én lett full pozi majd 12-én nega. Ezzel azt akarom csak mondani, hogy nálam a 9.-i hőleesés utáni 2 napban is emelkedett 0.1 - 0.1 tizedet de mégsem volt ott ovum.
(Bocsi az előbb szerintem 1 tizedet írtam a 0.1 helyett :D )
Az előző ciklusaidnál is ilyen lépcsőzetes emelkedéseid voltak?