Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
beteszem a mostanit is , nem tudom , hogy mennyire megbízható.
Ha megbízható , akkor érdemes azon a napokon ovu tesztelni?
Ha pozitív a teszt akkor együtt lenni ?
Csilla910930
2020-07-28 06:42:42
Szia
Szerintem a másodiknál már jól tette az ovut.
pirelli
2020-07-28 06:35:51
2.
pirelli
2020-07-28 06:35:05
Sziasztok,
Segítséget és véleményt szeretnék kérni. Feltettem két görbét, ami értékelhetőbb. Itt szerintetek, jó helyre jelzi előre a termékeny időszakot?
Feleségem szedi a méhpempőt és elvileg az a hormon háztartását javítja per pillanat , mert hónapban másodszorra is megjött neki.
Kérlek csajok segítsetek , hogy felkészültebbek lehessünk .
Jó a honlap előrejelzése ? Mire figyeljünk ? Mit tanácsoltok mindent meghallgatunk :) .
Reggel ébredés után már szájban , Femibiont + vitaminokat szed , méhpempőt és virágport .
Várom a tanácsokat és előre köszönöm is :)
pirelli
2020-07-27 07:15:13
Kedves Andi198729 . Ti is megjárjátok a hadak útját. Sajnos , az elmúlt 5 évben mi nem egy ilyen intézményt kerestünk fel. Mindenhol hozzátettek valamit. Sajnos nekünk a bizalmunk is elfogyott a magán intézményekkel szemben. Eredményt nélkülük értünk el , de beültetted a bogarat a fülünkbe és lehet újra el fogunk menni.
Málna27
2020-07-26 18:24:12
Köszönöm Nashua! :)
Andi198729
2020-07-25 20:35:18
Pirelli még annyit akartam irni hogy az akkori terhességem alatt kialakult egy mióma a hormonoktól és engem is műtöttek 2017-ben.laparoszkóppal szedték le.mi a Róbert Magánklinikara járunk meddőségibe az orvosunk dr. Krizsa Ferenc.amúgy ő a korábbi műtétet illetően azt mondta hogy nem a teherbeesés javára szól.persze nem arra gondol hogy emiatt ne eshetnék teherbe. Legközelebbi lombikunknál méhnyálkahártya karcot javasol.meg persze Tűű doki mondta hogy akkor kell szednem a pajzsmirigyre az l-tyroxint hogy a pajzsmirigy ne akadályozza meg a beágyazódást.
Andi198729
2020-07-25 20:28:16
Pirelli, én azt tanácsolnám nektek hogy menjetek el meddőségibe. 5 év az nagyon hosszú idő. Már 1 év sikertelenség után javasolják. A mi történetünk röviden: 3 évvel ezelőtt volt egy spontán terhességem, a 31.héten halt meg a kisfiam köldökzsinórcsavarodásban.Azóta nem sikerült az újabb baba, 2 eve diagnosztizálták nálam az inzulinrezisztenciát. Elmentünk meddőségibe. Mindkettőnkkel minden rendben.túlvagyunk már 2 sikertelen inszemen és 1 sikertelen lombikon.3 endokrinológus után elmentem dr.Tűű Lászlóhoz, és ő ismerte fel az igazi problémát ami az oka a sikertelenségnek: hashimoto autoimmun eredetű pajzsmirigy gyulladás. Inzulinrezisztencia a továbbiakban nem állapitható meg.Voltam pajzsmirigy ultrahangon és sajnos találtak egy másfél cm nagyrészt szolid inhomogén göböt a jobb lebenyen, és mindkét lebeny duzzadt ezt Tűű doki tapintással is érezte.Tűű doki biopsziát rendelt el annak tisztázása miatt hogy jó vagy rosszindulatú-e.
pirelli
2020-07-24 14:52:33
bocsánat , elfelejtettem válaszolni: reggel szájban és digitális hőmérővel.
ki sem kell az ágyból.
pirelli
2020-07-24 14:51:11
Huh , köszönöm , hogy ennyien válaszoltatok , nagyon jól esik mind kettőnknek. Hát igen , nem túl egyszerű volt ez az 5 év. Itt hozzá tenném , hogy a vizsgálati eredmények 2019 esek . Előtte , szimplán próbálkoztunk orvosi beavatkozás nélkül. Sajnos 2018 ban miómával műtötték a feleségem és utána döntöttünk a magán klinikák mellett .
Ebben az évben tértünk rá a természetes vonalra : természet gyógyászat , gyógyteák , méhpempő .
Görbéket is 5-6 hónapja vezeti , de eddig papír alapon ment. Most 2-3 hónapot töltöttem fel neki erre a felületre.
Ha megbízható , akkor érdemes azon a napokon ovu tesztelni?
Ha pozitív a teszt akkor együtt lenni ?