Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Lion : Szép a görbéd nagyon :)
Megy az még feljebb is ! :D
Ugy legyen magasan 9- honapig :)
erikasz
2017-12-27 09:35:39
Én HCG tesztre gondoltam hogy csinálok ,de lejebb ment a hőm !
Ha menszi előtt volt egy leesésem és lehet ovu volt ,vagy beágyazodás nemtudom, vérzés is volt gyenge pici kis darabkákkal ,de hirtelen elmult .Nekem az ovum mindig menszi után röktön jön ,de volt már menszi alatt is !
Kiszámithatatlan nagyon :(
Lion86
2017-12-27 09:29:37
Sziasztok!
Minden rendben, már csak a térdem fáj. Az a furcsa, hogy igazából meg sem ijedtem, már láttam, hogy be fog következni a baj, úgyhogy volt pár másodpercem felkészülni. Biztos rosszabb lett volna, ha csak a csattanáskor veszem észre.
Ez az év nagyon próbára tett, a válás, a nagymamám és baleset... De hiszek benne, hogy a jövő év csodálatos lesz, nemcsak nekem, hanem Nektek is :)
A hőm nagyjából változatlan, örülnék, ha most már jó ideig így maradna :D
erikasz
2017-12-27 09:26:35
Többiek ,hol vagytok ?
Sushi
2017-12-27 09:02:47
Sziasztok,
Én így állok ma.
Margaréta, lehet kicsit előbb érkezik az ovud?
Erikasz, milyen tesztre gondolnál? Neked mikor szokott ovud lenni általában? Mensid végén vagy most alakul valami?
Kira gratulálok a boxer család bővüléshez, lesz bőven teendőd az elkövetkező hetekben :o) Te mikorra nem várod?
Lion, isteni szerencse, hogy nem esett bajotok. Senkinek. Azóta talán a sokkon is remélhetőleg túljutottatok!
Niki, továbbra is jó nézegetni a szép görbédet és olvasni a tapasztalataidat:-)
Csuti, Anita34 várjuk a híreket, gondolunk rátok!
erikasz
2017-12-27 08:57:45
Margaréta88 :szerintem hig volt a vizeleted ,megtörtént az ovud a hő mutatja !:D
Margaréta88
2017-12-27 07:27:25
Sziasztok!
Én így állok ma. Nem tudom miért ugrott így meg a hőm, Még 3-4 nap van elvileg az ovuig. LH teszt még csak most kezd erősödni.
Többiek, hogy álltok? :)
erikasz
2017-12-27 07:04:00
Én igy állok leesett a hőm 36.5-re ,nem csináltam tesztet ezért, várok még !
Ti hogy álltok ?
erikasz
2017-12-26 15:44:41
Kira :Lehet mivel ősztrogén van benne ,és növeli a progeszteront ,hűvelyi nyák biztos krémes, utánna megemelkedik a hő !
Sokat emelkedett :D
Gratulálok ahoz hogy a család szaporodott :D
Kira84
2017-12-26 13:49:26
Lion csak most olvasom mi történt veletek remélem szerencsésen megúsztátok, Az őr angyalotok veletek volt :)
Megy az még feljebb is ! :D
Ugy legyen magasan 9- honapig :)