Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Margaréta88
2017-12-30 13:01:19

Lányok, jo látni ezeket a szép görbéket. Remélem így is maradnak!! :)
Az enyém ilyen:
erikasz
2017-12-30 12:43:51

Kira ha fent voltál este 2 szer is, a hőd igazábol 36.8 is ütheti mert keveset aludtál :D
Amandeen : Ez komolyan ovu lesz ,nehalaszd el mostmár !!!!!!!!!!!!!
Mi már tettünk rólla, volt minden bele :D
Amandeen
2017-12-30 12:15:57

Sziasztok!
Én ovuváró üzemmódban. Eddig még sajnos nem sikerült együtt lennünk, de ami késik, nem múlik. Majd talán ma este. Most jön hozzánk párom unokaöccse, aki 6 éves, utána vendégeink lesznek.... mindig valami...
Ha nem mi megyünk, akkor hozzánk jönnek. De hát jól van ez így, csak fárasztó.
Úgy volt, hogy barátnőméknél szilveszterezünk, de változott a program, tegnap szóltak, hogy ők máshová mennek, úgyhogy most kettecskén várjuk majd az új évet itthon. Mi ketten és a kiskutyusunk.

Itt a mai mérésem. Szerintem közeleg az ovu. Ma már mindenképp normális körülmények között LH tesztelek, vagy legalábbis szeretnék.
Kira84
2017-12-30 11:53:47

Sziasztok lányok. Hát ma reggelre sikerült egy rendes értéket mérnem,Csak éjfélkor és hajnali 1 kor voltam fent, kivételesen a 7 kis ördög fióka hagyott aludni..
Niki111 Szia Nagyon jól vannak a kicsik szépen gyarapodnak,, Nekem csak hobbi célra vannak a kutyáim én nem hordom őket kiállításra, egész nap szabadon vannak övék az egész udvar és néha még a lakás is ha arra jövök haza hogy a párommal tv néznek, Áh legutóbb ment a tv ben a 101 kiskutya olyan jót röhögtem ez a négy bolod meg ugatott meg toporzékolt mikor meglátták a kutya tolvajokat. Komolyan ha nem magam látom el sem hiszem. Saját plédjük van a mocskosoknak,amit a z én kedves párom felszokott rakni az ágyra nekik, és úgy nézik a tv hogy a francia ágyról nézik. Van hogy én már nem is férek az ágyra. Aztán ha megunom mindenkit a helyére parancsolok.Ja a mostani alom nem volt tervezve, Kölön voltak csukva,de mint tudjuk a kutyák nagy szabaduló művészek sajnos .. :)
erikasz
2017-12-30 11:41:13

Amandeen hol a görbéd ?
erikasz
2017-12-30 10:56:21

Fbara : Deszép a görbéd és jól fel ment a hőd :D:):)
fbara90
2017-12-30 10:17:15

Sziasztok!
Én is több évig szedtem a fog.gátlót...sajnos... Márciusban hagytam abba, vártunk 2 honapot. Nyár óta vagyunk babaprojekten. :)
Itt a mai mérésem :-D
Lion86
2017-12-30 09:29:45

Köszi Niki, minden rendben, csak még kicsit kapar a torkom, ittam hársfa-kamillateát, gondolom az nem árt :)
Csinálok majd azért ma is egy tesztet, csak most megint nincs itthon.

A hőm megint kicsit feljebb ment, azt néztem, hogy sosem volt 36,9 :D
erikasz
2017-12-30 09:27:51

Niki : De szép a görbéd! :D
Hátha később reped meg ,vagy szerinted meg is repett már 0,1tized emelkedett ennek is örülök ,nem ugrott fel 36.8 ra ,meg 36.6,36.4 re ha lassan halad felfelé az nekem egy jó pont .
Mikor terheslettem naponta 0,1 tizedet emelkedett 3,4 napig, utánna 0,2 utánna felment 36.7 ig és ott is maradt .
Niki111
2017-12-30 09:18:18

Sziasztok !
Kiscsillag : nekem elvekonyitotta a méh nyalkahartyat , clostival lettem terhes a a 4. próbálkozós hónapban
Erika : emlékszel nekem azt mondta a dokim az ovu a ciklus 8-9 napja körül van szinte lehetetlen teherbe esni ? Nekem így volt , megtermekenyult , de nem tudott megtapadni . Tudom , h gyógyszer ellenes vagy , de nekem a closti kitolta az ovut . Lehet h el kellene menned dokihoz . Hátha neked is csak egy kis rasegites kell . Persze Te dontesed , csak egy ötlet volt :)
Amandeen : majd csinálsz ma ;) a hőd szerint mar lenne ?
Barbi : hát nem nagyon jött be nekik , pedig nagyon szeretem a datolya szilvát és a kivit :)
Kira : hogy vannak a kiskutyák ? Jopofak lehetnek . Tenyesztitek v csak így jött össze ?
Hőd hogy alakult ?
Sushi : nem húzta be még neked az ovut ? Vajon azért , mert menzi után feljebb ment , aztán le és újra fel ?
Lion : hogy vagy ?
Többiek ?
Ki hol és hogy tölti a Szilvesztert ?
Én ma is 36,9-et mértem . Megmondom őszintén engem megnyugtat ez a mérés . És ma töltöttük a 6. hetet :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!