Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Sushi
2017-12-30 09:03:42

Jó Reggelt Lányok!

Itt a mai görbém, lassacskán de húzok felfelé:D

Amandeen, az ovud csak készülődhet még ;-). Nekem pont Szent Este napján volt ovum és aránylag késő este mértem, szintén evés-ivás után de határozott + volt:)
Lion nagyon jól alakulsz ;-)
Fbara, Te is jól tartod magad a magasban :o) az is lehet, hogy mindkét nap, 22-23 volt ovu. Lehet?
Kisscsillagh, a fogamzásgátló hatása mindenkinél más. Sokaknál szinte rögtön sikerül a baba, sok ilyet tapasztaltam baráti körben is. Mások pedig évekig küzdenek, hogy egyáltalán a ciklus helyre álljon vagy a mensi megjöjjön (mint pl én).
Margaréta88 sikerült tesztelni azóta? Hogy állsz?
Erikasz, most jól indulsz Te is, kicsit kitolódik az ovud, nem mensihez közeli. Sztem nagyon jól gondolod, hogy elmész hormonvizsgálatra.
erikasz
2017-12-30 08:59:14

Itt a görbém ,ez ovu .Bármit csinálok .....csak most nem ugrott fel hirtelen .......
leszakad a derekam, éjjel petefészek szurkálásra keltem fel ,de visza aludtam ahogy jött elmult ,de már a mellem is fáj érzékeny ,méhnyak fent vizes folyás ,és reggelre bedagadt a kezem lábam ,fejfájás tegnap tompa ,és puffadtam tegnap estére !
Ezeket leirom ,hogy valakinek lehet vannak ilyen jelek előtt ,és nemtudja hogy az ovu közeleg !!!!! :D
Lion86
2017-12-30 08:36:31

Jó reggelt!
Kiscsillagh, én két évig szedtem és utána jó pár hónapig összevissza jött meg és az abbahagyás után 2 és fél évvel jött a baba, de szerintem, amint rendeződik a ciklus, már jók az esélyek. Én amúgy is érdekes eset vagyok, úgyhogy ez nem mérvadó :D
Viszont a baráti körömben 4 esetről tudok, amikor az abbahagyása utáni 2-4 hónapban már lett baba.
Kisscsillagh
2017-12-30 08:03:58

Amandeen én kérdeztem a teákat. Érdekes hogy amit én vettem herbáriában arra egyikre sincs írva hogy segítené a hormonháztartást, az internet viszont tele van vele. Nekem elvileg volt ovim, úgyhogy áttértem a reggel palást éhgyomorra, minden 2. nap málna, de csak gyerek adag egy teáskanál,estére.

Csajok az évekig tartó fogamzásgátló tabletta szedés szerintetek megnehezítheti a későbbi teherbeesést? Azt gondolom hogy sajnos igen. Mi erről a véleményetek? Vagy tapasztalatotok?
Amandeen
2017-12-30 01:31:20

Csajok, nem volt időm délután tesztelni, csak este 10-kor, de az szerintem nem érvényes, mert előtte 1 órával még ettünk-ittunk, szóval nem is tudom, miért csináltam. Olyan halvány a csík, hogy alig látni, szóval full negatív.

Igen, megjöttek ma a tesztek, 20 db-t vettem, kaptam hozzá gratis 2 hcg tesztet is. Bár ott tartanék már, hogy azokat is bevessem!

Valaki kérdezte múltkor, hogy iszok-e teákat. Hát menzi alatt ittam málnát, de megijedtem, hogy nagyon előrehozza az ovut, ezért tegnap meg ma már nem ittam. Ciklus második felében, ovu után palástfűteát szoktam inni.
Amandeen
2017-12-30 01:25:36

Lion, ezek nagyon jó hírek! Hcg szerintem sem lehet álpozitív, ha mutat valamit, akkor az baba!!!! :-)
Lion86
2017-12-29 23:53:24

Niki, én is úgy tudom, hogy nincs álpozitív teszt, (viszont pár betegség mégis okozhat ilyet pl. vesebetegség, pajzsmirigy rendellenesség és ritkán előforduló "csokoládéciszták",de nekem tudtommal egyik sincs) csak most fura, mert régebben sokszor szinte bemagyaráztam magamnak, hogy terhes vagyok, most meg nem tudom elhinni :D De januárban kell mennem rákszűrésre, akkor kiderül.
A gyümölcsöt én sem mindig bírtam a nagyobb gyerkőcnél :D Meg a csirkét és a fokhagymát...
fbara90
2017-12-29 23:24:01

Köszönöm Lion a tippet. Akkor majd januárban.. :D
Lion86
2017-12-29 23:22:59

Nem nagyon értek még hozzá, de szerintem 23-án lehetett inkább, mert a hőd is azután ment fel.
Lion86
2017-12-29 23:21:51

Fbara, csináltam LH-t is, de azt eddig nem reggeliből, mert nem gondoltam, hogy a mai hcg teszt ilyen lesz, ezért azok összevissza mutatnak. Szerintem LH-is csak 9-10. dpo körül érdemes.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!