Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2017-12-31 09:57:53

Lion : Majd csinálsz még egyet ,3 nap mulva és Pozitiv lesz meglátod ,megint felment a hő ,az csak ugy nem megy fel ha nincs ott valaki !!!!!:D
Én ilyet még nem hallottam a magas LH mutat pozitiv terhességi tesztet?
A tiéden a 2 csik szépen látszott !
De mért magas a hő ,azért mert a sárgatest termeli a progeszteront még elég szépen ,a kisbaba megtartásáért !!!!
Lion86
2017-12-31 09:47:21

Sziasztok!
Biztos fárasztó vagyok már a sok aggodalmaskodásommal :D De sajnos előfordulhat, hogy ez nem terhesség. Az LH tesztek állandóan mutattak valamit, hol erősebben, hol gyengébben a ciklus során és kiderült, hogy az LH túltermelés bizony okozhat pozitív hcg tesztet. Az LH már elfogyott, de tegnap csináltam egy hcg-t és én azon nem látok semmit :(
erikasz
2017-12-31 09:32:51

Kisscsillagh: Szuper a görbéd ,nagyon szép :) ....te hogy érzed magad ?
erikasz
2017-12-31 09:25:35

Hol vagytok csajok ?
erikasz
2017-12-31 09:10:42

Sushi, Elküldted az előtte lévő görbéd és abbol mindent kilehetett szűrni !!! Neked coverlinéd 36.45, az nem változik ennyit ,most 36.75 !!!
erikasz
2017-12-31 09:06:37

Sushi, Én állitom hogy dec 16 án volt az ovud ,nagyon fent a hőd ,picike leesésekkel , a betegség van ,nemszokott ilyen kiegyensujozott görbe lenni !!!!
Nem haragszol érte !
Tudom nemvoltatok pároddal együtt csak menszi utáni napokban de dec 19 én is volt leesés akkor is lehetett én igy gondolom, nem hiszek a tesztnek tudod !!!
erikasz
2017-12-31 08:54:04

Amandeen : Egyszerre lesz ovunk ,kiváncsi vagyok a mai hődre nagyon !:D

Kira: Mit mértél ,ma vannak tüneteid ?

Margaréta : Te is közel vagy már az ovuhoz ,eggyüttlétek legyenek meg !!

Anita : Én január 19 én megyek a nődokihoz ,és kérni fogom a hormonsort !:D
Nagyon örülök hogy jól vagy ,de pihenj sokat !! Megigéred ?

Lion : Terhes vagy már rég tudtam a hőd alapján ! :D Lányod lesz mert tüneted nincs ,azt is tudom mit szolsz ?

Itt a görbém lehet visszatudtam fogni pár nappal a citrommal az ovut de nem biztos !!
erikasz
2017-12-31 08:38:48

Fbara : Jajjjjj..... dehogy haragszom !:D
Hogy jutott ilyen eszedbe ?
Szerintem ,lelkis lettél ,koraterhesség jele ,meg a sirvafakadás !!!!!!!!!:D:D:D
Irtam nagyonszép a görbéd és már jó magasra felment !
Nekem is vendégek vannak, még itt is alusznak ,addig irok mig csucsulnak !
De már ma mennek haza !
Kutya futtába olvaslak titeket és vállaszolok ahogy tudok !!:D
Iszod még a teákat ?
Látom már a 9 DPON vagy!:D
Én tudom babás vagy már a lelkizés miatt ,én ugyan ilyen voltam mindenért megsértödtem és minden filmen sirtam !!!!!!!!!!!!!
Anita34
2017-12-31 00:37:35

Fbara, tényleg tiszta logikus. Hajnali 1-kor éjfél helyett.....micsoda újítás. :D
Jujj, nagyon drukkolok Nektek! Ezek már a tünetek lesznek, hidd el!
Jó kérdés a szilveszteri mérés, szerintem ilyenkor sehogy sem jó.
Ha keveset alszunk nincs meg a 6 óra hossza, de ha tovább alszunk hogy meglegyen a 6 óra akkor meg nem ugyanabban az időben mérjük, csúszik az egész. Szóval nem tudom, de lehet nem jól gondolom.
fbara90
2017-12-31 00:20:30

Anita34 szerintem 23án lehetett valamikor délelőtt valószínűleg. :) de csak találgatok én is. :) most már nem csak a bal cicim szurkál hanem lent bal oldalon az alhasam, egészen lent. Ami azért fura mert sosem szokott egyik sem :D
Mi kettesben leszünk itthon, hajnali 1kor megyünk majd ki a tüzijátékra :)
Tök logikus mi?! Miért is lenne éjfélkor?! :D
szerintem lesz fél 3 mire lefekszünk aludni.

Ti ilyenkor szilveszterkor hogy fogtok mérni? A szokott időben a kevés alvás ellenére,vagy mondjuk 6 óra alvás után?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!