Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
fbara90
2017-12-30 20:25:10

Margaréta van bizony, óóóó hogyne lenne...csak nézd meg az én görbém :D 16-17 napon szokott ovum lenni... Most meg... a 42. napon volt ovum....
Margaréta88
2017-12-30 20:14:34

Fbara: én is csináltam az előbb, nekem is negatív, alig látszik vmi. Előzőleg így a 12. napon volt + az LH teszt, ma meg semmi. Annyira bíztam benne... :(
Van olyan hogy több nap eltérés van az egyes ciklusokban az ovuk között?
Amandeen
2017-12-30 19:43:27

Fbara90, igen, sikerült lh tesztelni az imént, de még mindig halvány, alig látható a csík, fényképen nem is látszik... Most vagy béna vagyok, vagy korán kezdtem tesztelni, de tök negatív...
Kira84
2017-12-30 18:47:32

fbara90, Szia hát én is remélem hogy ma éjjel is tudok majd pihenni jó lenne..

erikasz , nézd csak kivettem azt a 2 napot amikor a + lh tesztet jelőltem amikor az ovus mikroszkóp volt páfrányos,érdekes módon a rendszer rögtön átrakta az ovut.. Tök fura
fbara90
2017-12-30 17:48:25

Lányok tegnap óta a bal mellemben bimbó,bimbóudvar környéken ilyen nagyon égető, szurkáló érzést érzek. mintha csípné, csipkedné valami :D de csak ezen az oldalon.. Ez mi lehet?! :D sosem volt ilyen nekem

A tanácsaitokra visszaraktam a 23-i pozitívtesztet, így visszakerült az ovu is aznapra. :)

Margaréta, Amandeen biztos jön az ovu! LH-teszteltetek ma? :D

Kira örülök, hogy többet sikerült aludnod, remélem holnap is tudsz mérni, és valami még magasabb értéket! :D

Lion csak így tovább, 9 hónapig le se essen! :D

Erikasz örülök, hogy most később lesz ovud! :) Több ideje maradt felkészülni a méhednek a kis csodátokra! :)

Niki egy kis érdekeség :D mikor anyu velem volt terhes, mindent kihányt, csak a barack maradt bent neki.. Mai napig imádom a barackot! :D

Kira84
2017-12-30 17:45:41

erikasz, Igazából nagyon tünetem nincsen, bimbók kicsit érzékenyek, meg fáradékonyabb vagyok de ezt betudom annak hogy mostanában keveset aludtam. Görcsölés, émelygés nincsen...
erikasz
2017-12-30 16:40:18

Kira drukkolok baba legyen !:D
Amugy hogy érzed magad ?
Anita34
2017-12-30 15:11:38

Sziasztok!

Lion, én is látom a 2 csíkot, úgyhogy ott a baba!

Fbara, szerintem is inkább 23-án lehetett az ovud, mert nálam is pont így volt, hogy 2 napig egy helyben pihent és utána nagyot felugrott. A lányok a 2. napra mondták nálam is az ovut.
Bocsi, hogy nem írtam mindenkinek, de ígérem fogok.
Amint tudok jövök, még van egy kevés melóm.....el vagyok havazva úgy érzem.
Kira84
2017-12-30 14:57:45

eriksz.
Hát bármi is legyen még 1 napom van a nemvártig..
erikasz
2017-12-30 13:11:26

Margaréta ez ovu mert indul felfelé ,nagy volt a leesés !:D Hajrá .....Apára fel !!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!