Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Amandeen, ez a beszéd!!!!! :))) :D Nyomás akkor aludni és tessék pihenni!!!!! :)
Látod, én erről beszéltem, hogy estére nem tudok aludni...... :((
Mindenképpen hozz majd ovutesztről képet.
Amandeen
2017-12-30 23:50:00
Anita34, persze, értem, mire gondolsz! :-) Remélem, hogy jó kis szilveszterezésnek nézünk elébe!
Pihenni nem sokat tudtam, de igyekszem. :-)
Anita34
2017-12-30 23:14:03
Sziasztok!
Niki, hogy vagytok? Eldöntöttétek végül, hogy hol fogtok szülni? Téged már akkor "kínoz" Bogyó és Babóca? Én köszönöm jól vagyok, hányás nincs még, csak van hogy émelygek meg iszonyú fáradtság jön rám úgy kb. 30 percig aztán hopp elmúlik. De olyankor menten el bírnék aludni. Estére meg nem jön álom a szememre és fent kukorékolok. A fejfájás nálam is van néha. Szép a görbéd, jól vannak a Babók, látszik is! Azta, Bogyónak és Babócának tényleg nem jött be akkor a gyümi. :D :)))
Csuti, a genetika vizsgálatokról csak annyit tudok neked mondani amit hallottam ismerőseimtől. Egyik pl. a megfelelő szonográfusra esküszik, és nem is menne semmiféle tesztre, másikuk pedig elment Prenara. (Ők azért csináltatták, mert a távolabbi családban van beteg gyermek.) Csak egy egyszerű vérvétel volt, az ára tényleg nagyon húzós, de nem merték végül bevállalni a magzatvíz mintavételt. Hallottak több olyan esetet amikor jártak utána, hogy a nem beteg baba a szúrás miatt nem maradt meg. Elvileg a szúrás miatt, én ezt nem tudom biztosra. Nem akarlak megrémiszteni és elbizonytalanítani, csak azt szerettem volna, hogy tudd én hallottam ilyenről is. Esetleg egy jó genetikus tanácsát is kikérhetnétek és ő talán segítene megtalálni számotokra a megfelelő megoldást, választást.
A pici eltérésnek semmi jelentősége, meg ugye nem is egyforma ütemben fejlődnek a babák. Én mindig a combcsont hosszára voltam rákattanva, hogy ennyi meg annyi. Aztán megkérdeztem az orvost, aki elmondta, hogy ha magamhoz viszonyítom a babámat akkor az ő mérete teljesen normális (mert ugye én sem vagyok egy hosszú combú 180 cm magas modell :D :)
Ja, és én a gránátalmát vagy a levét tudnám neked ajánlani, nagyon jó! Én szoktam inni.
Csuti, ha elkerül mindenféle rosszullét akkor lehetséges, hogy Kisfiatok lesz! :D Lányoknál inkább jelen vannak.
Kisscsillagh, nem volt vérvétel, csak vizsgálat. Jövőhéten szerdán megyek ismét, akkor remélem már látszani fog valaki. :)
Tudtál kicsit pihenni a vendégeskedések után? A görbéden szépen látszik, hogy volt ovud. Drukkolok nagyon!!!!
Az évekig tartó fogamzásgátló szedése nálam megnehezítette később a teherbeesést. Én 3 évig szedtem de úgy elvékonyította a nyálkahártyámat hogy csak na és normális peteérésem sem volt sokáig utána. Sok idő kellett mire helyreállt minden. Kislányunk születése után a doki felírta a bogyót de párommal úgy beszéltük meg, hogy nem szedem, nehogy ismét kárt okozzon ha 2.babát szeretnénk majd.
Lion, nálad is a Csajok már tudták, hogy baba van, mikor te még el sem merted hinni. Mint én! Jaj, annyira örülök!!! Akkor végül is hányadik dpo-n vagy? Nem Dec.21-én volt ovud ahogy a görbéden van?
Kira, gratulálok a kiskutyákhoz! Annyi kiskutyával nem lehet könnyű bánni, igazi bébiszitter vagy! :D Ügyesen csinálod!!! Kutyuk most is jól viselkedtek?
Hogy vagy? Most már azért pihenj is kicsit és meglátod a hőd is felmegy majd.
Amandeen, a hődből pedig olyan mintha az ovud közeledne. Akkor nem azért lett halvány a teszted múltkor mert előtte ittál és nem tudtad megcsinálni ahogy kell. Mert ha ma is negatív akkor az előtte lévő is azért volt az mert még messzebb az ovu.
Amandeen, ne mondj már ilyet, hogy nem tudsz pozit tesztelni......Hidd el, hamarosan szükség lesz ott a HCGkre is. :)) Még most fog majd akkor erősödni, ne aggódj, lesz ott olyan csíkos, hogy majd leugrik majd róla.:))
Vendégek elmentek? Tudtál kicsit pihenni ma azért? Ha már így alakult a szilveszteretek, akkor annak így kellett lennie. Sejted mire értem ugye??? T és a Párod kettecskén, így ovu előtt..... :) :D :)))
Erikasz, a te hőd is felfelé megy, tényleg ovu. Vannak még tüneteid? Hogy vagy? Én is gondoltam arra amit Niki írt, hogy lehet csak egy kis lökés kell és azonnal jön is a bébi. Az a biztos, ha elmész a hormonvizsgálatra is. Mikorra tervezed?
Margaréta, ovu előtt állsz te is úgy látom. 2 órát tényleg érdemes várni a tesztelés előtt és nem is inni. Én mikor ovus időszak volt, majdhogynem totál kiszáradtam :D, nem is voltam szomjas, mert tudtam, hogy tesztelés jön. :D :))) Persze, hogy létezik hogy eltolódik az ovu. Ebben a ciklusban a 21.cn-on volt az ovum, előtte lévőben pedig a 18.cn-on. A mostaniban már azt hittem nem is lesz.
Fbara, nagyon drukkolok a hőd szépen fent van! Most már jön a beágyazódás és utána a pozi teszt!!!!! Jól hűtsd be azt a kölyökpezsit!!! Dec.23-án volt ovud akkor? Amúgy az ilyen tesztet, ahogy írtad is, hogy reggel még pozitív de este már negatív akkor milyennek kell értelmezni? Nem lehet, hogy este volt ilyenkor az ovu és nem másnap hajnalban? Ez csak egy feltevés, de nagyon érdekelne, mert nekem is éppen így volt.
Fbara, engem meg az LH csúcs zavart most is meg, mert 2 napig volt full erős. Könnyebb volt eldönteni az ovum napját amikor nem kaptam el a csúcsot. Én is teszteltem 2x1 nap, délelőtt 11 körül és este 8-kor is.
Sushi, szépen fent van a hőd! Szorítok Neked is!!!
Nálunk epres kölyökpezsgő van amúgy 2 üveggel is. :)))
Holnapi napot a barátainkkal töltjük, már megbeszéltük velük régebben, úgyhogy buli lesz. Nekem persze csak narancslé lesz :D Mai nap még vásárolni voltam, utána pedig főztem. A takarítás holnapra marad mert már nem volt energiám hozzá.
fbara90
2017-12-30 21:45:18
Margaréta én nem tudom titkolni, minden reggel megkérdezi mit mértem :D
Amandeen egyáltalán nem vagy béna. :) Én se tudom elkapni minden hónapban az LH-csúcsot :) pedig egy nap 2x tesztelek :D
Erikasz hogy vagy? :) az éjszakai tüneteid elmúltak napközben? nem írsz nekem vissza mostanában annyiszor. ugye nem bántottalak meg valamivel? :-O
erikasz
2017-12-30 20:56:45
Amandeen : Lehet én is azt néztem egyforma formáju a görbénk !
erikasz
2017-12-30 20:49:43
Kira : Hát majd kiderül !!!
Amandeen
2017-12-30 20:41:57
Fbara90, igyekszünk, ugye Margaréta? Remélem, hamarosan pozit tesztelünk majd mindketten.
Erikasz, neked is aktuális a dolog, lehet egyszerre lesz ovunk! :-)
Amúgy a tesztelés után épp az jutott eszembe, hogy milyen bénaság már, még egy rohadt LH teszten sem tudok pozitívat tesztelni, nemhogy HCG-t! Na, de kitartok, csak lesz erős két csíkos is!
Margaréta88
2017-12-30 20:39:24
Én résen vagyok, azzal nincs gond. De a páromnak nem szólok mert előző hónapban mutogattam neki a teszteket mindennap és mikorra eljött az idő nagyon rágörcsöltünk mindketten. Ezt már megtanultam. :)
fbara90
2017-12-30 20:26:58
mindkettőtök görbéje jól áll :) legyetek résen :)
fbara90
2017-12-30 20:25:34
pár nap és erősödik mindkettőtöknek, meglátjátok! :)
Látod, én erről beszéltem, hogy estére nem tudok aludni...... :((
Mindenképpen hozz majd ovutesztről képet.