Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Amandeen
2017-12-31 12:54:26

Lion, nem is hallottam arról, hogy magas LH okozhat pozi HCG-t. A PCOS-ról asszem hallottam már. De én remélem, hogy nálad nem ez a helyhet, hanem baba van a dologban. Mindenesetre csak tesztelj folyamatosan, aztán ha baba, ha mégsem baba, akkor is irány a doki!!!!!! Ha baba, akkor azért vizsgáljanak meg, ha meg nem akkor pedig azért! Én szurkolok neked, hogy csak a pici miatt legyen mindez ez a "zavar".
Amandeen
2017-12-31 12:47:19

Margaréta, hoppá-hoppá, itt az ovud!!!! Megtörtént! Remélem apával is jól időzítettetek!

Erikasz, a hormonsort menzi után/alatt, 3. ciklusnapon szoktán nézetni, úgyhogy ha sokat nem amaraz halogatni, akkor úgy menjél, hogy ez beleférjen, és ne kelljen még egy ciklust megvárni. Vagy esetleg privátban? Odamész, megmondod, hogy mit kérsz, tudni fogják miket kell ilyenkor nézni, csak hát ugye az fizetős, nem olcsó dolog. Nálam AMH hormonszintet is néztek, az a petefészek tartalékait mutatja, esetleg kérd még hozzá ezt is.

Fbara, jó kérdés a szilveszteri mérés. Mondjuk én amúgy is későn fekvő, éjjeli bagoly vagyok, és volt, hogy nem volt meg 6óra, hanem csak 4, de elég az is, a lényeg, hogy összefüggő alvás legyen. Abból gondolom, hogy elegendő lehet, mert amikor csak 4 órát sikerült aludnom a napközbeni 36,6-ról, lement reggel 36-ra, 36,1-re. Ennél alacsonyabb nálam nem szokott lenni, max előfordult 35,9. Szóval lement alaphőre ennyi alvás után is.

Én zuhanok, asszem ki fogok hűlni. Ebből most már ovu lesz, csak nem tudom mikor. Pont ezért nekem a holnapi mérés fontos, úgyhogy igyekszem majd időben ágyba kerülni.
erikasz
2017-12-31 12:12:34

Fbara : Nem tudom !
Attol függ mikor alszom el ! Vagy lessz egy korrigált hő egy lukas ,nem kell ezen rágodni !
Ünnepelni kell a 2018 -as évet !!!!!!!!!!!!
Nagyon szép kiegyensolyozott a görbéd :D!!!
fbara90
2017-12-31 11:33:11

Erikasz akkor megnyugodtam! :D :-*
Bár igazatok lenne :D
Sushi én hiszem hogy babás vagy! :) nagyon szoritok érte ,olyan magason van a hőd!
Margaréta hoppááá ez kérem szépen ovu :D

Nekem itt a mai mérésem. :) :)
Ti holnap hogyan mértek a szilveszter miatt????
erikasz
2017-12-31 10:40:32

Margaréta :Ez kétségtelen megtörtént az ovud 12 nap ez biztos !!! :D
Margaréta88
2017-12-31 10:35:25

Én itt tartok.
Többiek?
erikasz
2017-12-31 10:20:23

Lion : De merd felhivni !
Mond el részletesen ,a dolgokat pozitiv volt a HCG magas a hőd !
erikasz
2017-12-31 10:14:28

Lion :Az egyik női nemi hormon, az úgynevezett luteinizáló hormon (LH) emelkedett szintje – pl. kétoldali petefészek eltávolítás után, menopauzát követően, nyugtatók szedése – esetén is álpozitív teszteredményt kaphatunk. Néhány belgyógyászati betegségnél, beszűkült veseműködés, fehérjevizelés, immunbetegség valamint pajzsmirigy alulműködés esetén is gondolni kell arra, hogy az elkészített teszt eredménye nem valós.

Elképzelhető egyes esetekben, hogy túl korán készült a teszt, ezért negatív eredményt mutathat, és mégis terhes, csak szervezete nem termelt elegendő béta-HCG hormont ahhoz, hogy a teszt kimutathassa. Ha a teszt pozitív, mielőbb keressen fel nőgyógyászati szakrendelést.
Ezt most kerestem ki olvasd el orvos irja !!!!!!!!!!!!
Lion86
2017-12-31 10:06:59

Ha mégsincs baba, arra legalább jó volt ez a ciklus, hogy jobban megismerkedjek a testemmel és ha az LH miatt van, akkor legalább tudom, hogy ki kell vizsgáltatni magam.
Lion86
2017-12-31 10:03:54

Hát nagyon megdolgoztatja az idegeimet a baba (ha tényleg van) :)
A dokit nem mertem felhívni szombaton, de írtam a védőnőnek és azt mondta, hogy bizonyos betegségek és magas LH szint miatt van téves pozitív teszt. Főleg PCOS miatt, de nagyon remélem, hogy inkább csak bujkál a baba és még alacsony a hcg szintem.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!