Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Kisscsillagh
2018-01-06 18:09:22

Anita34 merre vagy? Hogy vagy? Végül mivel kúrálod magad? További jobbulást kívánok!
Kisscsillagh
2018-01-06 18:07:51

Amandeen drukkolok nagyon ;) Remélem sikerül!

Kira járj utána, hogy mi ez. Ha a változókor előszele, akkor parázhatok én is... :/ De tuti nem!!! Gondolok rád kedden.
Amandeen
2018-01-06 17:47:15

Niki, igen, már pár napja úgy gondolom, hogy na, most van ovum, holnapra biztos felmegy a hőm, de aztán másnap mindig 36,2-t mérek. Ilyen vonalzóm még nem volt, mindig ingadozott, hullámzott a hőm. Úgy tűnik, most eljött ennek az ideje is. Na, de ha holnap felmegy a hőm, akkor ma van ovum.
Apát természetesen nem hagyom/-tam békén ma sem!!!! :-)
Sushi
2018-01-06 17:45:37

Szia Csuti,
Iszonyú jó olvasni, hogy nektek aránylag ilyen rövid időn belül sikerült, vigyázz magatokra! Csodás babavárást, készülődést és kicsattanó egészséget kívánok neked és a bébinek :) Nagyon köszi a biztatást, mi is mindent meg fogunk tenni ami tőlem és a páromtól telik!
A prena teszt és amniocentezis milyen vizsgálatok? Várjuk majd a hireket, reméljük minden rendben megy majd :) A februári genetikai UH mit takar majd? Köszönöm ha megosztod ezeket az infókat:))
Amandeen
2018-01-06 17:34:49

Csuti, örülök, hogy jól vagy! Remélem, minden vizsgálat rendben zajlik majd!!!! :-)
Amandeen
2018-01-06 17:30:05

Kira, igen helyesen teszed, ha elmész, a doki biztosan tud majd valami okosat mondani, és kedden többet tudsz majd.
Kira84
2018-01-06 16:02:03

erikasz.
Hát a változó kor talán még korai volna még csak 33 vagyok.
Elég húzós volt a múlthónap lehet csak az idegeskedés miatt tolódik ki. de Kedden már okosabb leszek.
erikasz
2018-01-06 15:44:08

Kira : Alig várom hogy kedd legyen ,ird meg mi volt, mit mondott !
Szerintem nem ciszta, mert akkor nem megy le a hőd, fent marad magasan !:D
Mennyi idős vagy ?
Lehet neked is azt fogja mondani válltozokor szele !
Nekem azt mondta és elvolt rendezve !
Ne engedd ,kérj hormonsort te is !!
Kira84
2018-01-06 15:27:30

erikasz.
Szia igen iszom még a teákat, tegnap málnát ma meg Palástfüvet iszom, ja meg megint eszem a méhpempőt..
Csak azt nem értem miért maradt ki a mensim,azért Kedden elmegyek a dokihoz nehogy legyen a ciszta ami bekutyúljon..
erikasz
2018-01-06 14:55:07

Kira : Alig vártam jelenkezz ,most a 39 ciklusnapon van ovud ez igen !!!
Iszod a teákat még mindig ?
Akkor igyad meglátod gyümölcse lesz,egy csodálatos gyermek !:D

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!