Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Anita34, nem mertem méhpempőzni is ennyi minden mellett, teák meg vitaminok, stb.... Szóval nem eszem méhpempőt.
Fogalmam sincs, mi van velem, de ha ez az egész így elhúzódik, akkor irány a doki.
Ja, a ma esti LH tesztem:
Mi a véleményetek? Tegnapelőtt a kazettás teszt majdnem pozi, tegnap 2 tesztem is tiszta halvány lett, ma este megint erősebb. Passz, hogy ez most ovu-t jelez-e.
Anita34
2018-01-22 21:23:07
Amandeen, eszel méhpempőt? Azt megpróbálhatnád majd esetleg. Rendbe teszi a hormonokat és segíti a teherbeesést. Ha igen, bocsi, most nem emlékeztem rá hirtelen.
Anita34
2018-01-22 21:21:22
Amandeen, köszi! :) Hűha... ezek a tesztek aztán jól bekavarják az ember lányát, ugye?! Én még reménykedem, hogy nálad egy hosszú ciklus lesz most ez és ovu van most már a láthatáron.
Amandeen
2018-01-22 21:09:48
Anita34, én nem èrtek a méretekhez, de van szívhang, úgyhogy szerintem minden rendben! :-)
Képzeljétek, ma esti LH tesztem megint erős két csíkos, most a lila színűn. Nem egyforma a két csík, de pl. nem is olyan alig látható, halvány, mint tegnap.
Most akkor fogalmam sincs mi van.
Anita34
2018-01-22 20:58:06
Sziasztok!
Amandeen, átérzem az érzéseidet. :((( És amikor azt gondolnád, hogy már körülötted mindenki babás aki csak lehet akkor jönnek még a meglepetések, mint pl. a sógornőd. Ugyanezt éreztem én is, amikor nekünk nem jött a kicsi. Most hallottam ismerősömtől, hogy egyik ismerőse 17 hónap próbálkozás után spontán állapotos lett. Előtte 2 sikertelen inszemen voltak túl, majd egy kicsit pihentették, lazábbra vették. Aztán jött a baba, vagyis babák, mert ikrei(!) lesznek! Fel a fejjel, hamarosan babás leszel! Nem szabad feladni! Hiszem, hogy nemsokára ott lesz veletek is a kicsi csoda!
Fbara, szépen alakul a hőd! Biztos, hogy jó hatással vannak rád a teák is! Elég egyszeri alkalom is ha az éppen jó időben történt, úgyhogy én nagyon drukkolok!
Anitacool, úgy látom a szokásos egy helyben állás. Na de a végére biztosan jó lesz! :)
Erikasz, hogy vagy? Valószínű, hogy megvolt az ovud, ugye? A citromos víz segíthetett.
Margaréta, Anitacoollal egyformán haladtok. A tiéd is jó lesz ha kimozdul majd innen. :)
Gyémánt, így van, az éjszakai felkelések befolyásolják a mért hőt. Én 7-ig, a mérésik kimegyek vagy 2x pisilni, úgyhogy nem is tudom mérni. Ovu előtt állsz úgy tűnik a tesztek alapján. Fog az még erősödni, hajrá, drukkolok!!!!
Vicuska, jól mondják a Csajok, lehet progihiány a barnázás. Szerintem idd a palástfű teát amit Erikasz javasolt. Próbáld ki, megéri ha elmúlik tőle. Majd számolj be, hogy mit tapasztalsz ha iszod. Már a 12.dpo-n vagy, szerintem mutatnia kellene már valamit a HCG-nek is. Nagyon drukkolok! :)))
Kira, alakul majd az a görbe szépen lassan. :) Tudsz éjszakánként pihenni?
Niki, hogy vagytok?
Csajok, én ma voltam orvosnál és megmondom őszintén egy kicsit aggódom. Menzi szerint ma vagyok 8+5 hetes, viszont a mért értékek: 25 mm-es petezsák és 15 mm a CRL. Utána olvastam és azok szerint kicsi. Viszont ha azt veszem, hogy a 19. vagy a 20. vagy a 21.cn.-on foganhatott akkor lehet hogy mégsem kicsi. Mit szóltok, szerintetek? Ja, és a legfontosabb, hallottam a kicsi szívecskéjét. :)))))
Margaréta88
2018-01-22 19:35:00
Gyémánt: én Trimesztert szedtem eddig, ma fogy el, utána mást fogok, a Jutavitesre gondoltam . Emellett szedek e és d vitamint, folsavat ha nem felejtem el.
Amandeen
2018-01-22 19:29:53
Gyémánt, én eddig folsavat meg vitaminokat szedtem, de most kezdtem el szedni a Femibiont, és az mellé szedek még E,D, C vitamint, Q10-et, meg Omega3-t.
fbara90
2018-01-22 19:26:21
Anitacool meglátjuk... hosszú 2 hét lesz :D
Gyémánt én Gravidát szedek. :) ha épp nem felejtem el bevenni :$ :D
gyémánt7
2018-01-22 19:23:45
Mindig elfelejtettem kérdezni hogy ti szedtek terhes vitamint? Mert ugye az ajánlott, terhesség előtt ,terhesség alatt és szoptatás alatt.
Anitacool
2018-01-22 18:47:22
Fbara ne viccelj, egyszer elég együtt lenni jókor, van okod a bizakodásra ;-)
Fogalmam sincs, mi van velem, de ha ez az egész így elhúzódik, akkor irány a doki.
Ja, a ma esti LH tesztem:
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=180IMG_2750.jpg
Mi a véleményetek? Tegnapelőtt a kazettás teszt majdnem pozi, tegnap 2 tesztem is tiszta halvány lett, ma este megint erősebb. Passz, hogy ez most ovu-t jelez-e.