Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Amandeen
2018-01-22 21:32:14

Anita34, nem mertem méhpempőzni is ennyi minden mellett, teák meg vitaminok, stb.... Szóval nem eszem méhpempőt.
Fogalmam sincs, mi van velem, de ha ez az egész így elhúzódik, akkor irány a doki.
Ja, a ma esti LH tesztem:

http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=180IMG_2750.jpg

Mi a véleményetek? Tegnapelőtt a kazettás teszt majdnem pozi, tegnap 2 tesztem is tiszta halvány lett, ma este megint erősebb. Passz, hogy ez most ovu-t jelez-e.
Anita34
2018-01-22 21:23:07

Amandeen, eszel méhpempőt? Azt megpróbálhatnád majd esetleg. Rendbe teszi a hormonokat és segíti a teherbeesést. Ha igen, bocsi, most nem emlékeztem rá hirtelen.
Anita34
2018-01-22 21:21:22

Amandeen, köszi! :) Hűha... ezek a tesztek aztán jól bekavarják az ember lányát, ugye?! Én még reménykedem, hogy nálad egy hosszú ciklus lesz most ez és ovu van most már a láthatáron.
Amandeen
2018-01-22 21:09:48

Anita34, én nem èrtek a méretekhez, de van szívhang, úgyhogy szerintem minden rendben! :-)
Képzeljétek, ma esti LH tesztem megint erős két csíkos, most a lila színűn. Nem egyforma a két csík, de pl. nem is olyan alig látható, halvány, mint tegnap.
Most akkor fogalmam sincs mi van.
Anita34
2018-01-22 20:58:06

Sziasztok!

Amandeen, átérzem az érzéseidet. :((( És amikor azt gondolnád, hogy már körülötted mindenki babás aki csak lehet akkor jönnek még a meglepetések, mint pl. a sógornőd. Ugyanezt éreztem én is, amikor nekünk nem jött a kicsi. Most hallottam ismerősömtől, hogy egyik ismerőse 17 hónap próbálkozás után spontán állapotos lett. Előtte 2 sikertelen inszemen voltak túl, majd egy kicsit pihentették, lazábbra vették. Aztán jött a baba, vagyis babák, mert ikrei(!) lesznek! Fel a fejjel, hamarosan babás leszel! Nem szabad feladni! Hiszem, hogy nemsokára ott lesz veletek is a kicsi csoda!

Fbara, szépen alakul a hőd! Biztos, hogy jó hatással vannak rád a teák is! Elég egyszeri alkalom is ha az éppen jó időben történt, úgyhogy én nagyon drukkolok!

Anitacool, úgy látom a szokásos egy helyben állás. Na de a végére biztosan jó lesz! :)

Erikasz, hogy vagy? Valószínű, hogy megvolt az ovud, ugye? A citromos víz segíthetett.

Margaréta, Anitacoollal egyformán haladtok. A tiéd is jó lesz ha kimozdul majd innen. :)

Gyémánt, így van, az éjszakai felkelések befolyásolják a mért hőt. Én 7-ig, a mérésik kimegyek vagy 2x pisilni, úgyhogy nem is tudom mérni. Ovu előtt állsz úgy tűnik a tesztek alapján. Fog az még erősödni, hajrá, drukkolok!!!!

Vicuska, jól mondják a Csajok, lehet progihiány a barnázás. Szerintem idd a palástfű teát amit Erikasz javasolt. Próbáld ki, megéri ha elmúlik tőle. Majd számolj be, hogy mit tapasztalsz ha iszod. Már a 12.dpo-n vagy, szerintem mutatnia kellene már valamit a HCG-nek is. Nagyon drukkolok! :)))

Kira, alakul majd az a görbe szépen lassan. :) Tudsz éjszakánként pihenni?

Niki, hogy vagytok?

Csajok, én ma voltam orvosnál és megmondom őszintén egy kicsit aggódom. Menzi szerint ma vagyok 8+5 hetes, viszont a mért értékek: 25 mm-es petezsák és 15 mm a CRL. Utána olvastam és azok szerint kicsi. Viszont ha azt veszem, hogy a 19. vagy a 20. vagy a 21.cn.-on foganhatott akkor lehet hogy mégsem kicsi. Mit szóltok, szerintetek? Ja, és a legfontosabb, hallottam a kicsi szívecskéjét. :)))))

Margaréta88
2018-01-22 19:35:00

Gyémánt: én Trimesztert szedtem eddig, ma fogy el, utána mást fogok, a Jutavitesre gondoltam . Emellett szedek e és d vitamint, folsavat ha nem felejtem el.
Amandeen
2018-01-22 19:29:53

Gyémánt, én eddig folsavat meg vitaminokat szedtem, de most kezdtem el szedni a Femibiont, és az mellé szedek még E,D, C vitamint, Q10-et, meg Omega3-t.
fbara90
2018-01-22 19:26:21

Anitacool meglátjuk... hosszú 2 hét lesz :D
Gyémánt én Gravidát szedek. :) ha épp nem felejtem el bevenni :$ :D
gyémánt7
2018-01-22 19:23:45

Mindig elfelejtettem kérdezni hogy ti szedtek terhes vitamint? Mert ugye az ajánlott, terhesség előtt ,terhesség alatt és szoptatás alatt.
Anitacool
2018-01-22 18:47:22

Fbara ne viccelj, egyszer elég együtt lenni jókor, van okod a bizakodásra ;-)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!