Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Erikasz! Remélem nem értettél félre, nem téged akartalak bírálni. Csak nekem kicsit fura, hogy egy tea lehet erősítő és lazító hatású is.
Lion! Nekem nagyon gyanús a te görbéd. ;) Szerintem a 20. cn-en volt ovud, így ma lehetsz a 12. dpo-n.
Én ma így állok. Stagnálok. Nem tudom, hogy ez jó-e, vagy nem. Ilyen lutim még nem volt.
erikasz
2018-02-09 18:16:08
Niki :Nagyon örülök az eredményednek ,hogy nagyon jók !! :D:D
A szívem jól van, már a vérnyomásom is tökéletes !
De hogy kaptam valamit a műtő asztalon az nem kétséges ,stresszes lettem depis, de már túl vagyok rajta !
Hála az Úrnak !!
erikasz
2018-02-09 17:55:31
zsuzskam :
Erdei málnalevél
A málnalevél teáját nátha, torokgyulladás, hasmenés köszvény és a terhesség különböző szakaszaiban felmerülő problémák kezelésére és megelőzésére használjuk. Különösen a terhesség előtt és annak utolsó heteiben a leghasznosabb. Támogatja a peteérést, javítja annak minőségét. Erősíti, ellazítja a méh izomzatát, így könnyítve a vajúdást. Csökkenti a vetélés lehetőségét. Kiváló fájdalom - és vérzéscsillapító, vértisztító, izomerősító hatású.
Felhasználási javaslat: 1-2 teáskanál szárítmányt 2,5dl vízzel forrázzunk le, majd lefedve 10 percig állni hagyjuk, ezt követően szűrjük. Fogyasztása gyerekeknek, szoptatós nőknek és cukorbetegeknek nem ajánlott.
Margaréta88
2018-02-09 17:41:28
Hát az enyém ehhez képes Balaton viharban, úgy nez ki :D :D
Niki111
2018-02-09 17:13:19
Margaréta az enyém ilyen volt
zsuzskam
2018-02-09 16:42:20
Sziasztok!
Még nem sikerült mindent elolvasni ma, de valami megütötte a szemem.
Erikasz! A málnalevél teának nem méherősítő hatása van, hanem épp ellenkezőleg. Ellazítja a méh falát, elősegítve ezzel a tágulást. Ezért szokták ajánlani a 36. héttől a kismamáknak.
Margaréta88
2018-02-09 16:26:57
Már nem emlékszem Niki gorbejere de gondolom nem felulrol kozelitette a 36,7-et :(
Pedig úgy ereztem hogy most minden klappolt. Ilyen eros pozi lh tesztem se nagyon volt még, egyutt is voltunk. Na mindegy....
Niki jo hogy ilyen jok lettek az eredmenyek.
Niki111
2018-02-09 16:20:08
Anitacool: hogy megy az edzés? szépen betette az ovut a rendszer :) nagyon drukkolok!
Erika: szíved hogy van?
Niki111
2018-02-09 16:17:47
Sziasztok!
Encsy: szia! gyors babásodást kívánok neked :)
Anita34: hogy vagy? nekem mostanra elmúltak a rosszullétek (legalábbis egyelőre) most 2 napja barnázok, azt mondta a doki, hogy ez lesz, gondolom mostanság szívódik fel a picike :(
ma megkaptam a kombinált teszt eredményét. Hála Istennek alacsony kockázat jött ki. 1:6496 a Down, az Edwards és a Patau-kór pedig 1:50000
szabad béta-HCG 0,63 MoM, Papp-A: 1,57 MoM
Szóval ez szuper.
Rá van írva a leletre, hogy ikerterhesség: nem. Na, itt kezdtek ömleni a könnyeim. De az eredménynek nagyon-nagyon örülök, hogy a másik egészséges babánkkal minden ok.
Ma próbáltam bejelentkezni a magzati szív uh-ra, hát kb. lehetetlen kategória. Pedig csak3 óra időtartamban van bejelentkezés heti 2x. Mindegy még van idő rá.
Margaréta: bizony, nekem a 36,7 volt a befutó :) dehát nem lehet tudni sajnos
Amandeen: Isten éltessen sokáig, így utólag
Mi volt az orvosnál?
Csuti: köszönöm az együttérzést. Én amúgyis nagyon lelkis vagyok, szóval nehezebben megy a feldolgozás. Még Aput sem hevertem ki, pedig lassan 2éve volt, és tudom, h ez más, de mégis ugyanaz a szar érzés fogott el.
Szuper, hogy jól vagytok, nagyon örülök neki. Melyik kórházba jársz?vagy írtad már? Az egészséges babánkról kaptunk képet :) kis ficánka volt.
Lion: wow , micsoda görbe! kíváncsi vagyok, mi lesz ebből! vagy ki :)
Encsy883
2018-02-09 13:36:20
Köszönöm szépen a sok segítséget! :-) Remélem szépen alakul majd a hőm, és egyértelműen látszik majd a peteérésem időpontja! Beszerzem majd a teákat is, és mensi kezdetekor elkezdem, remélem segíteni fognak!
Lion! Nekem nagyon gyanús a te görbéd. ;) Szerintem a 20. cn-en volt ovud, így ma lehetsz a 12. dpo-n.
Én ma így állok. Stagnálok. Nem tudom, hogy ez jó-e, vagy nem. Ilyen lutim még nem volt.