Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sushi :Nekem van egy 28 éves fiam ,24 éves fiam ,18 éves lányom ,és lett volna , 46 évesen egy közös párommal 3 év után , de meghalt 8 hetes terhes voltam.
Most vagyok 48 éves :)
Ultrahangon vették észre hogy meghalt sajnos :(
Segítséget ,nem kérek csak a JÓ ISTENTŐL !
erikasz
2018-02-10 11:56:10
Margaréta :Rettenetesen sajnálom ,hogy leesett a hőd :(:(
erikasz
2018-02-10 11:53:59
Kira :Most már ihatod a palástfüvet,reggel !!
Este gyerekadag málna ,2,5 dl és egy teás kanál málna !
erikasz
2018-02-10 11:49:29
Nekem este megint hasi fájásom volt szurkálásra keltem fel !
Jobb oldalt szurkált a petefészkem ,lehet nem fogom tudni elhúzni most ,az ovut !
erikasz
2018-02-10 11:41:39
Lion :Izgulok nagyon várom az eredményt drukkolok ! :D
Pozitiv teszt legyen azt kivánom neked !:)
Adja a Magasságos !!!!!!
Kira84
2018-02-10 11:32:23
Niki111, igen igazad van hónapok óta nem volt ilyen szép a görbém, talán azért is vagyok így meglepődve rajta..
Lion86. Jaj de aranyos vagy, kár hogy felébredtél és nem tudjuk meg az eredményt :D.. de nem baj :) Jó kis álmaid vannak..
Niki111
2018-02-10 11:20:10
Anita34: nem mondanám magam hányós kismamának. Nagyjából heti 1x, max2x volt és inkább este. Pl tegnap este pont volt egy :D
Kívánósság néha rámtör, főleg a savanykás dolgokat narancslé pl.
Édességet nem igazán kívánok, pedig amúgy meg édesszájú vagyok.
Gyémánt: szép hő felugrás! ígéretes
Lion: sajnálom, ha megjön :( arra vigyázz, h sokat ne várj a teszttel, mert a vizelet elkezd bomlani
Anitacool: jaj egy kis fodrász olyan jót tesz az ember lelkének :) én jövő hónapra tervezem. Szőkére van festve a hajam, úgyh mostmár elég gázosan nézek ki. Tegnap voltam körmösnél, manikűr-pedikűr, jó volt.
Mesélte a fodrászom, h ő 3 babát veszített el, 14,20 és 32 hetesen :( A 14 hetes fejlődési rendellenesség volt, nem voltak alsó végtagjai, a 20 hetes és a 32 hetes esetében pedig rövid volt a köldökzsinór és megfojtotta a babát :(
Tegnap ráadásul megtudtam, hogy az egyik ismerősömet 29 évesen elvitte a mellrák és 4 éves iker fiúkat hagyott itt :(
Szóval, ilyenkor hálát adok az égnek, hogy az egyik baba jól van és velünk van.
Encsy: mikorra nem várod?
Kira: eddig mintha ez lenne a legszebb görbéd! :)
Margaréta88
2018-02-10 11:17:35
Latom vannak szep gorbek :) sokatoknak fenn mar a hője. Ez szuper! :)
Amandeen en mar nem ismetlem meg amit a lanyok irtak, de maximalisan igazuk van, hallgass rajuk. :)
Lion kivancsuan varom a teszted eredmenyet!
Nalam egyelőre semmi még de a hőm rendesen leesett. :(
erikasz
2018-02-10 11:07:40
itt az én görbém
erikasz
2018-02-10 11:07:05
Sziasztok csajok !!:D
De biztatóak a görbék ,gyönyörűek !
Mindenkinek drukkolok nagyon, hogy babás legyen !:D
Amandeen hogy vagy ?
Hogy állsz ,felment már végre a hőd ?
Lion :A vizes folyás és a délutáni hőd nem jót jelentenek ,de csodák vannak bízni kell az utolsókig mig meg nem jön!
Most vagyok 48 éves :)
Ultrahangon vették észre hogy meghalt sajnos :(
Segítséget ,nem kérek csak a JÓ ISTENTŐL !