Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Anitacool, szép a görbéd. Nagyon drukkolok! :) Írtad, hogy nem hiszed, hogy most bebabásodnál.....miért írod ezt? Jó fodrászkodást, biztosan szép lesz a hajad!
Lion, micsoda szép görbe a Tiéd is! A mellfeszülés miatt ne aggódj, nekem menzi előtt is volt és most, hogy babás lettem is. Én is egyből a menzire gondoltam. Úgyhogy erre ne alapozz. Drukkolok nagyon! :)
Lion86
2018-02-10 09:00:45
Sziasztok!
Tegnap este már biztosra vettem, hogy reggelre megjön, tudom, hogy a napközbeni hő nem számít, de este 36,4 volt, pedig mostanában minimum 36,8 volt esténként. A méhnyakam is nagyon lent volt és vizes folyás, görcsök, de nem történt egyelőre semmi. A hőm még fent van, de nagyon fáj a cicim, ez mensi előtt szokott lenni, egyik terhességemnél sem volt mellfeszülés, úgyhogy nem készülök jóra.
Anita34
2018-02-10 09:00:16
Amandeen, ha jól olvasom akkor ez a Cyclo Progynova egy menopauzában használatos hormonpótló készítmény és nem igazán van róla fent a neten sok információ. :((( De egyáltalán miért írta neked ezt anno az orvos, ha még ki sem vizsgált értelmesen? Menopauza? Nálad biztos, hogy ez van? És mégis ezt a bogyót kaptad........
Anitacool
2018-02-10 08:55:33
Mellényúltam, szóval itt van.
Többiek?
Anitacool
2018-02-10 08:54:56
Gyémánt huuuu ez nagyon szépen alakul, szerintem hamarosan nagyon boldog leszel :-)))
Niki örülök, hogy minden eredménye ilyen szép lett a babónak. Én is nagyon lelkis vagyok, teljesen megértelek! Nekem annak idején nem is ment a fedolgozás túl gyorsan, kellett is várnom a kisfiamra jó sokat. Köszönöm a kérdést jól haladok az edzéssel, hétről-hétre jobban ;-) Ma megyek fodrászhoz, már nagyon várom, hogy kicsit megszépüljek. Nekem szőkítve volt a hajam régen, de ahogy terhes lettem többet nem festettem, és szoptatás alatt sem. Most elkezdek visszaállni, hogy nyárra jó legyen. Slussz poén ha közben bebabásodnék. Na de ha eddig nem, hogy rajta voltunk, majd pont most... nem hiszem.
Itt a mai görbém:
Anita34
2018-02-10 08:44:54
Amandeen, bocsi, elgépeltem a nevedet....
Jelentkezz légyszi, ha olvasod sorainkat.
Ne hagyd magadon eluralkodni ezt a negatív érzést mert akkor még rosszabb lesz. Hinned kell benne, hogy lesz babátok. Ezt az egész orvos látogatást meg majdnem azt mondanám, hogy vedd semmisnek, mert szerintem értelmes magyarázatot, véleményt nem tudott mondani egyik sem. Ezért ne is gyötörd magad a hallottak alapján, mert még semmi sem biztos!
Anita34
2018-02-10 08:40:33
Sziasztok!
Amandenn, éreztem, hogy valami nincs rendben, hiszen este sem jelentkeztél. Teljesen egyetértek a Csajokkal, normális, hozzáértő orvost kell keresned! Szakorvost! Az nem megoldás szerintem, hogy 4 hónapig ismét szedd a régi gyógyszeredet. Szerintem ne tedd, mert minél előbb el kellene kezdeni a kivizsgálásodat és nem hónapokat várni itt, hogy lesz e valami vagy nem. Dr. Tűű Lászlóról én is sokat hallottam, remek szakember, és ha tényleg Bp-i vagy akkor érdemes felkeresni. A vérvétel eredményedért meg ne aggódj, látod, hogy nem mérvadó, mert egy 47. cn-on levett vérből való. Biztosan befolyásolta az eredményeidet és lehet pont a rossz irányba. Az hogy ez a doki meg megakarja nézni a nykh. vastagodását azt miért nem teszi úgy, hogy ad menzit meghozó bogyót és elküld 3. napi hormonsor vv-re és utána meg nézegeti közben a nyálkahártyádat, majd 21. napi vérvétel és ismét nézegetheti az UH-on. Ezt is tehette volna, nem? És még elküld, hogy várj 1 hónapot ebben a csupa bizonytalanságban.........Nem értem a logikáját, de lehet hülyeséget mondok.
Az a lényeg, hogy ne légy elkeseredve! Nem szabad feladni, hisz leszel Anya! Nem is olyan sokára! Ne add fel Amandeen! Kezdd el enni a méhpempőt és idd mellé az Inofolicot. Az Inofolicot egyébként ajánlják talán PCOS-ra? és enyhe IR-re is. Meg az orvosod is ajánlotta. Na ez az egyedüli amire azt mondanám, hogy szerintem jót mondott. A nykh. vastagítására pedig menzi után szedj 400 mg E vitamint az szépen felturbózza a vékony nykh-t. (nekem is vékony volt mindig, én ezt szedtem: Vitamin E Bioextra 400 mg)
Niki, nagyon-nagyon örülök, hogy rendben vannak a 12. heti kombinált teszt eredményeid! :)) Sajnálom, hogy nem sikerült bejelentkezni a magzati szív UH-ra, de majd legközelebb hátha menni fog. Egyáltalán semmilyen tüneted nincs már? Mondjuk Te szerintem nem is voltál olyan hányós. Nem vagy fáradt, aluszékony, esetleg kívánós?
Erikasz, Niki, köszönöm kérdéseiteket, jól vagyok. Nekem sincsenek már úgy rosszulléteim - hányás - viszont a napközbeni fáradékonyság, aluszékonyság még megvan. Enni eszek többször kevesebbet és így minden rendben. Remélem odabent is! :)
Erikasz, te hogy vagy? Mindent bele citromos víz! Drukkolok, hogy sikerüljön most is eltolni az ovudat! :)
Lion, mi újság? Hogy áll a hőd? Remélem semmi menzis jel!
Anita34
2018-02-10 08:40:31
Sziasztok!
Amandenn, éreztem, hogy valami nincs rendben, hiszen este sem jelentkeztél. Teljesen egyetértek a Csajokkal, normális, hozzáértő orvost kell keresned! Szakorvost! Az nem megoldás szerintem, hogy 4 hónapig ismét szedd a régi gyógyszeredet. Szerintem ne tedd, mert minél előbb el kellene kezdeni a kivizsgálásodat és nem hónapokat várni itt, hogy lesz e valami vagy nem. Dr. Tűű Lászlóról én is sokat hallottam, remek szakember, és ha tényleg Bp-i vagy akkor érdemes felkeresni. A vérvétel eredményedért meg ne aggódj, látod, hogy nem mérvadó, mert egy 47. cn-on levett vérből való. Biztosan befolyásolta az eredményeidet és lehet pont a rossz irányba. Az hogy ez a doki meg megakarja nézni a nykh. vastagodását azt miért nem teszi úgy, hogy ad menzit meghozó bogyót és elküld 3. napi hormonsor vv-re és utána meg nézegeti közben a nyálkahártyádat, majd 21. napi vérvétel és ismét nézegetheti az UH-on. Ezt is tehette volna, nem? És még elküld, hogy várj 1 hónapot ebben a csupa bizonytalanságban.........Nem értem a logikáját, de lehet hülyeséget mondok.
Az a lényeg, hogy ne légy elkeseredve! Nem szabad feladni, hisz leszel Anya! Nem is olyan sokára! Ne add fel Amandeen! Kezdd el enni a méhpempőt és idd mellé az Inofolicot. Az Inofolicot egyébként ajánlják talán PCOS-ra? és enyhe IR-re is. Meg az orvosod is ajánlotta. Na ez az egyedüli amire azt mondanám, hogy szerintem jót mondott. A nykh. vastagítására pedig menzi után szedj 400 mg E vitamint az szépen felturbózza a vékony nykh-t. (nekem is vékony volt mindig, én ezt szedtem: Vitamin E Bioextra 400 mg)
Niki, nagyon-nagyon örülök, hogy rendben vannak a 12. heti kombinált teszt eredményeid! :)) Sajnálom, hogy nem sikerült bejelentkezni a magzati szív UH-ra, de majd legközelebb hátha menni fog. Egyáltalán semmilyen tüneted nincs már? Mondjuk Te szerintem nem is voltál olyan hányós. Nem vagy fáradt, aluszékony, esetleg kívánós?
Erikasz, Niki, köszönöm kérdéseiteket, jól vagyok. Nekem sincsenek már úgy rosszulléteim - hányás - viszont a napközbeni fáradékonyság, aluszékonyság még megvan. Enni eszek többször kevesebbet és így minden rendben. Remélem odabent is! :)
Erikasz, te hogy vagy? Mindent bele citromos víz! Drukkolok, hogy sikerüljön most is eltolni az ovudat! :)
Lion, mi újság? Hogy áll a hőd? Remélem semmi menzis jel!
gyémánt7
2018-02-10 08:05:47
Amadeen sorba állok a lányokhoz! Valóban erre szakosodott orvoshoz mennék én is!!! 30 nap várakozás az rengeteg!!! És még akkor sem tudná csak azt megmondani, hogy vastagodás történt-e .....
Semmiképp ne gondolj negatív dolgokra!!!
Niki111
2018-02-10 07:44:56
Amandeen : egyet értek Lionnal és Anitacoolal. Merre felé éltek ?
Bp-en van egy nagyon jó orvos dr. Tűű László . Ő az endokrinologia alfaja és omegája , több meddőnek kikiáltott ismerősömnek segítettek ott
https://endocare.hu/
Nézd meg kérlek
Az olyan orvosok , akik húha , meg nahát ilyet még nem láttunk , jó messzire el kell kerülnie , mert csak butaságokat mondanak
Fel a fejjel ! Mi itt vagyunk neked és nagyon drukkolunk !!
Lion, micsoda szép görbe a Tiéd is! A mellfeszülés miatt ne aggódj, nekem menzi előtt is volt és most, hogy babás lettem is. Én is egyből a menzire gondoltam. Úgyhogy erre ne alapozz. Drukkolok nagyon! :)