Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Lányok, most gondolkodtam az AMH értékemet. Nézetett valaki ilyet?
Szerintem 31 évesen kicsit sok a 8,76... Megint a PCOS lehetőséget merült fel bennem. Pedig a többi most egész normális volt, bár az LH/FSH most is 3 felett volt.
Endokrinológushoz azért tutira megyek.
Encsy883
2018-02-12 16:43:16
Margaréta: köszi, akkor ha szükséges kövi hónapra onnan rendelek, és akkor azt mondod, hogy zöldet inkább? Én fertinetről rendeltem kéket legutóbb, úgy nézem ugyanaz lehet, és nekem is csak egészen halvány második csíkot mutatott, viszont amikor meg tuti nem volt peteérésem, akkor meg majdnem olyan erős csík jött ki, mint a másik, szóval nem nagyon értettem.
Margaréta88
2018-02-12 16:21:56
Encsy: fastest.hu-ról rendeltem.
Én tesztcsíkot rendeltem eddig, de most utoljára rendeltem még vizeletsugaras ovu tesztet is, az is bevált.
https://fastest.hu/spl/897399/25-mIU-ml-normal-erzekenysegu
Encsy883
2018-02-12 15:00:13
Margaréta! Te honnan rendeltél?
Margaréta88
2018-02-12 14:57:09
Encsy: én is a netről rendelem. Vettem már olyat ami kék színű, na az sose volt pozitív, sőt jó ha néha-néha látszott a 2. csík egyáltalán. Most legutóbb zöld színűt vettem, az bevált úgy néz ki.
Encsy883
2018-02-12 13:49:23
Megpróbálok mindent figyelni, hogy tutira be tudjam lőni :-D köszi a segítséget! :-) LH tesztet ki milyet szokott használni, kinek mi vált be a legjobban? Én legutóbb fertinetről rendeltem, hát nekem nem igazán vált be, mert amikor elvileg peteérésem volt, akkor az 1 héten keresztül semmit se mutatott, közben a rossmannos igen. Maradt még a netesből, szóval most is próbálkozom azért majd vele, főleg ha hő szerint esélyes a peteérés! :-)
Anitacool
2018-02-12 13:45:31
Encsy eleinte én sem tudtam, melyik az “igazi”, így minden hőleesésnél bevetettem magam :-D :-D Viszont van lehetőséged kitanulni a tested működését, ha nem viszolyogsz tőle. Így pl. méhnyak helyzete, keménysége és nyitottsága alapján, méhnyákból előre lehet tudni, mi készül. És/vagy vegyél sok-sok lh tesztet és mindennap tesztelj! Vagy akár mindent egyszerre: nyák, méhnyak, lh, hőmérő. Pár hónap és belejössz!
Viszont. A luteális fázis közepe felé van egy második ösztrogéncsúcs, ez okoz egy napra hőleesést amit vagy elcsípsz reggel, vagy nem, de semmi köze a beágyazódáshoz ;-)
Encsy883
2018-02-12 13:32:02
Nézegettem a görbéiteket és többetekén azt láttam, hogy többször van számomra hasonló történés, ami lehetne peteérés, szóval mikor leesik a hő, majd pedig felmegy. Honnan tudjátok, hogy melyik az igazi? :-D Erikaszé pl. most miért nem peteérés? :-)
Mivel most lesz az első ciklusom, mikor mérem a hőt, ezért izgulok kicsit, hogy felismerem-e majd rendesen, hogy tényleg peteérés-e, vagy sem.
Margaréta88
2018-02-12 13:17:05
Anita34: hát még nem tudom, mérek-e majd. Nem úgy gondoltam, hogy ezután soha nem fogok, csak erre a következő ciklusra, ha így se megy, akkor persze folytatom. Nyilván bennem lenne a mi van ha most van stb kérdés, de hátha.
Eddig mióta figyelem és mérek, hálistennek mindig volt ovum (remélem így is marad) meg ugye a hőm is fenn volt. Éppen ez is idegesít, hogy elég magasra felmegy mindig és utána jön a csalódás.
Még holnapig gondolkodom mi legyen, majd megírom. hogy döntöttem. :)