Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Lion, sajnálom a menzit, de nagyon örülök a jó eredményeidnek. Ezt a pozitív tesztet én sem értem, hogy akkor mitől is van. Lehet épp az LH teszt nem megfelelő ahogy már írtátok. Próbáld ki amit Niki javasolt, hátha az a fajta beválik.
Kira, nekem sem volt beágyazódási leesésem. Tényleg nagyon szép a görbéd. Eddig ez a legszebb, legkiegyensúlyozottabb. Nagyon drukkolok!
Encsy, a hagyományos hőmérő a legjobb. Egy próbát megér, szerintem biztosan nem fogsz benne csalódni. Én pl. ágyban fekve mértem, meg sem moccantam, csak a kezemmel emeltem el magam mellől és tettem is a nyelvem alá. Ha csúszkált mindig rátartottam. :D
Niki, örülök, hogy jobban vagy kicsit. A következő UH-nál már nem lesz ott az Angyalka. :(
Igen, szerdán megyünk a nőgyógyászhoz, aztán pénteken a kombi tesztes UH-ra. Alig várom. Izgatott vagyok bevallom, napok óta erre gondolok csak.
Erikasz, úgy látszik hat a citromos víz, hisz az ovud még csak ezután lesz. Legyetek résen! Tudom, ezt nem is kell mondanom. :)
Gyémánt, köszönöm jól vagyok. :) A héten UH-okra megyünk, nagyon izgulok és várom.
Sajnálom a hő leesést, de amíg nem jön meg addig van remény. Te amúgy teázol? Bocsi már nem emlékszem.
Margaréta, akkor nem is fogsz már mérni sem? Megnyugtatásképpen azért jó, hogy tudod, van e ovulációd vagy sem. Esetleg egy olyan variáció nem jöhet számításba, hogy méred és LH tesztelsz de nem "mentek rá" a na most van ovu, most "kell együtt lenni"-re? Hanem egyszerűen amikor jól esik és amikor időtök engedi. Aztán így is lehet, hogy bejön és kevésbé stresszes.
Anitacool, nagyon szép a Te görbéd is. Kívánom, hogy a Kisfiadnak igaza legyen! De kis édes lehetett. Amúgy a gyerekek tényleg megérzik. Nekem a Kislányom mondja, hogy kistesója lesz - mondtuk neki. És kérdezem, hogy kislány vagy kisfiú lesz. Erre mondja: kislány, aztán megkérdezem másnap is és arra már kisfiút mond. :D :))) Olyan édesek!
Fbara, jó, hogy teázgatsz. Biztosan most is szép görbéd lesz. Jelentkezz mindenképpen, hogy mi újság. Várjuk azt az ovut.
Amandeen, hogy vagy? Mi újság veled?
Chill
2018-02-12 10:59:02
Sziasztok!
Sajnálom a sok hőleesést, pedig olyan szép görbék voltak! Együtt érzek veletek :(
Jó lenne ha valaki elindítaná a 2018-as babás hullámot!
Velem nem sok, görbét nem vezetek, nem LH tesztelek, a nyákból én mindig be tudom lőni az ovumat nagyjából. (Plusz az elmúlt 3 hónapban mindig a 16. ciklus napon volt) Ebben a ciklusban is és az orvosom pontosan meg is mondta (pont úgy jött ki az UH) szóval 7.dpon tartok. De már nem bizakodom, inkább pozitívan csalodjak!
Lion86
2018-02-12 10:51:20
Köszi Niki, bár nálam meg állandóan szinte pozitív, de kipróbálom azt a fajtát :)
Kira84
2018-02-12 10:48:49
Köszi lányok a gyors választ..
Niki111
2018-02-12 10:46:06
Kira: a beágyazódási hőleesés nem törvényszerű. Nekem mindig volt leesés, kivéve most, amikor meg is tapadt a baba. Szóval, erre szerintem nincs egyértelmű válasz.
Lion: én a Rossmanos Facelle tesztre esküszöm. Nekem a one step sosem mutatott ovut. Csak ez a fajta. 5 db van benne. Nekem jóstesztként is kiválóan mutatta aztán a terhességet. Igaz kicsit drágább.
Encsy: a görbét úgy lehet majd értékelni, ha a menzi első napjától méred. Így ez most igazából nem mutat semmit. A világos zöld rész csak egy feltételezett ovu neked, amit a rendszer az általad bevitt adatokból kalkulált ki, de sosem biztos, h ott volt ovu.
Encsy883
2018-02-12 10:33:52
Megmondom nektek őszintén, hogy most nem is reménykedtem abban, hogy baba lesz, mert teszteléssel nem tudtam 100%ra belőni a peteérés idejét, netről rendelt ovu teszt semmit se mutatott, rossmannos pedig pozitív volt, pár napra rá pedig a netes volt pozitív, szóval ezért is kezdtem el hőmérőzni, hogy hátha így a kettővel sikerül pontosan belőnöm, hogy mikor is van. :-) és úgy nagyobb eséllyel indulunk! Ebben a hónapban akkor a hagyományos higanyossal fogom mérni reggelente 5 percig, aztán meglátjuk, jó lesz-e így! :-) Remélem, hogy igen.
Lion86
2018-02-12 10:30:23
Kira, a több leesés nem jó, ha 0,1-nél nagyobb, a beágyazódáskor lehet egy nagyobb leesés, de nem törvényszerű.
Niki, milyen tesztet használtál és hol lehet kapni?
erikasz
2018-02-12 10:29:32
Gyémánt :A citrom nálam bejött !:)
Kira84
2018-02-12 10:26:41
Lányok kíváncsi vagyok mit gondoltok, A beágyazódásnál mindig le esik a hő,vagy nem törvényszerű? Nem tudok eligazodni rajta a 3 évvel ezelőtti babás görbémen volt több le esés is. A mostani tényleg nagyon nyugodtt és emelkedik. Melyik a jó ha csak felmegy a hő folyamatosan, vagy ha vannak le esések?
Niki111
2018-02-12 10:19:07
Sziasztok lányok!
Encsy: nekem 2 fiam van az első házasságomból, 12 és 5 évesek. A mostani kapcsolatomból várjuk most a babát, ami ikerterhességnek indult, de sajnos a 12. heti uh-on már csak az egyik baba élt.
Én gyógyszertárban vásárolt digitális hőmérővel mértem. Betettem a nyelvem alá, száj becsuk és csipogás után összesen 5 percig volt bent. De közben ne vedd ki.
Mivel ma indult az új ciklusod, amit nagyon sajnálok, esetleg vegyél a gyógyszertárban egy hőmérőt és mérd azzal, ha ebben nem bízol.
Kira: Istenem!tiszta szívemből drukkolok !!! Eddig ez a legszebb, legkiegyensúlyozottabb görbéd, mióta és láttam !
Anitacool: a gyerekek tudják :)
Margaréta: te döntésed, de a görbe nagyon sok iránymutatást ad. Betegségek is kiszűrhetőek, pajzsmirigy pl.
Ne add fel
Lion: nekem a One step nagyon nem jött be
Gyémánt: köszönöm, meg vagyok . Jól nem, de meg vagyok.
Tegnap elég sok barna folyásom volt, aztán hirtelen abbamaradt. És nagyon érzékeny volt a méhem. Az is elmúlt. Így gondolom, h már felszívódhatott a picike. Mostmár szeretnék túl lenni rajta, csak így amíg minden pisilésnél szembesültem vele, elég nehéz.
Ne értsétek félre, nagyon örülök, h legalább az egyik baba jól van és meg van. De azért ez nagyin nehéz lelkileg. A tudat, h bennem van egy halott picike életkezdemény :( Ehhez nekem még idő kell.
A várom a következő uh-ot és őszintén remélem, hogy már nem lesz ott.
Anita34: ti szerdán mentek, ugye?
Lion, sajnálom a menzit, de nagyon örülök a jó eredményeidnek. Ezt a pozitív tesztet én sem értem, hogy akkor mitől is van. Lehet épp az LH teszt nem megfelelő ahogy már írtátok. Próbáld ki amit Niki javasolt, hátha az a fajta beválik.
Kira, nekem sem volt beágyazódási leesésem. Tényleg nagyon szép a görbéd. Eddig ez a legszebb, legkiegyensúlyozottabb. Nagyon drukkolok!
Encsy, a hagyományos hőmérő a legjobb. Egy próbát megér, szerintem biztosan nem fogsz benne csalódni. Én pl. ágyban fekve mértem, meg sem moccantam, csak a kezemmel emeltem el magam mellől és tettem is a nyelvem alá. Ha csúszkált mindig rátartottam. :D
Niki, örülök, hogy jobban vagy kicsit. A következő UH-nál már nem lesz ott az Angyalka. :(
Igen, szerdán megyünk a nőgyógyászhoz, aztán pénteken a kombi tesztes UH-ra. Alig várom. Izgatott vagyok bevallom, napok óta erre gondolok csak.
Erikasz, úgy látszik hat a citromos víz, hisz az ovud még csak ezután lesz. Legyetek résen! Tudom, ezt nem is kell mondanom. :)
Gyémánt, köszönöm jól vagyok. :) A héten UH-okra megyünk, nagyon izgulok és várom.
Sajnálom a hő leesést, de amíg nem jön meg addig van remény. Te amúgy teázol? Bocsi már nem emlékszem.
Margaréta, akkor nem is fogsz már mérni sem? Megnyugtatásképpen azért jó, hogy tudod, van e ovulációd vagy sem. Esetleg egy olyan variáció nem jöhet számításba, hogy méred és LH tesztelsz de nem "mentek rá" a na most van ovu, most "kell együtt lenni"-re? Hanem egyszerűen amikor jól esik és amikor időtök engedi. Aztán így is lehet, hogy bejön és kevésbé stresszes.
Anitacool, nagyon szép a Te görbéd is. Kívánom, hogy a Kisfiadnak igaza legyen! De kis édes lehetett. Amúgy a gyerekek tényleg megérzik. Nekem a Kislányom mondja, hogy kistesója lesz - mondtuk neki. És kérdezem, hogy kislány vagy kisfiú lesz. Erre mondja: kislány, aztán megkérdezem másnap is és arra már kisfiút mond. :D :))) Olyan édesek!
Fbara, jó, hogy teázgatsz. Biztosan most is szép görbéd lesz. Jelentkezz mindenképpen, hogy mi újság. Várjuk azt az ovut.
Amandeen, hogy vagy? Mi újság veled?