Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Lion86
2018-02-12 09:19:21

Anitacool, a gyerekek sok mindent megéreznek :D
fbara90
2018-02-12 09:18:20

Anitacool lehet a fiacskád már megérzett valamit, amit te még nem! ;-)
Édesem! :D
Lion86
2018-02-12 09:16:52

Nagyon szép a görbéd Kira :)
Encsy, most csak palástfüvet ittam, de ebben a ciklusban cickafarkat is fogok, mert korábban is ez a párosítás jött be.
Megkaptam végre a hormon eredményt, minden teljesen jó, Fsh, LH normális, az ösztrogén kicsit magas, de tartományban van, progeszteron is jó és az AMH 8,76.
De ki vagyok akadva. 02.06-án az LH szintem 5,1 és a teszt meg erős két csíkos, pedig 30-as. Egyszerűen nem értem, hogy létezik ilyen?! Biztos nem terhesség volt, mert Hcg kevesebb mint 2. Ha ilyen alacsony az LH szintem, hogy lehet ez? És a mostani értékek szerint nincs PCOS.
A tesztek
https://www.kephost.com/image/EyCf
Anitacool
2018-02-12 09:16:28

Fbara lőj el egy ovutesztet, akkor láthatod, hogy készülődik-e ;-)

Margaréta neked kell tudnod, hogy bírnád-e, vagy akkor meg az izgatna, hogy na vajon most? Vagy most? Vagy most? ;-) Nekem a szabálytalan ciklushosszom miatt megnyugtató volt, hogy tudtam, 1 héttel később ovuláltam, mint a tankönyvi. Ugyanis a “6hetes” UH-on, ami nekem csak 5 volt, még nem volt szívcső pulzálás. Na de ugye még nem is kellett lennie. De nem is stresszeltem rá, mert én tudtam amit a dokim nem ;-)

Kira jajj de szép! :-)
Margaréta88
2018-02-12 09:12:22

Anitacool: ki tudja, mit tud a kisfiad :D reméljük igaza lesz :)
Margaréta88
2018-02-12 09:10:56

Lion: sajnálom, hogy így alakult neked is. :(

Encsy: Én sem digitálissal mérek, próbáltam, de nekem nem bírta ki 10 percig, előbb kikapcsolt. Eddig 5 percig mértem sima hagyományossal. Az bevált. Ilyenkor nem is szoktam mérni, csak ha elmúlik a menzi.

Kira: jól néz ki a görbéd, csak így tovább! :)

Én még gondolkodom, hogy mi legyen, lehet nem fogok se mérni, se ovu tesztelni, megpróbáljuk így. :) Lesz, ami lesz alapon. :D
Anitacool
2018-02-12 09:10:55

Gyémánt ez eléggé menzi előtti leesének néz ki, de azért még drukkolok, hátha nem az!
Lion sajnálom nagyon, hogy megjött, olyan gyönyörű görbe volt!
Encsy én is javaslom a hagyományos lázmérőt, 5 percig mérve nyelv alatt.
Én is ingyenesen használom az oldalt, de bőven elég, amit tud. :-)
Kira hogy alakulsz? Erikasz neked megvolt az ovud?
Most nem nagyon tudtam követni az eseményeket, eléggé besűrűsödtek a napok.
Zsuzskam, Chill veletek mizujs?

Lányok olyan cukiság történt tegnap. A kisfiam elkezdte simizni a hasamat és mondogatta, hogy baba, baba :-) Persze lehetetlen, hisz még csak itt tartok (5. dpo). De minden esetre tündéri volt :-)
Encsy883
2018-02-12 09:09:44

Köszi Fbara! Akkor nem fizetek elő! :-) Olvastam amit írnak róla, de kb én is ezt vettem le belőle, hogy nem sok különbség van!

Na lányok, már én is azt várom, mikor jön meg, úgyis készülnénk le kislányommal egyet levegőzni, itt van alattunk egy gyógynövényes üzlet, akkor befutnék megvenni a málnalevél teát és a palástfű teát, és akkor elkezdeném inni. Hátha segít valamit :-)
Encsy883
2018-02-12 09:05:49

Nahát Lion, pedig tényleg olyan szépen alakult a hőd ... sajnálom, hogy megjött! Ti milyen teákat isztok?

Akinek kimondottan ovulációs hőmérője van, annak hány percig kell mérnie? Olvastam neten egy ilyen hőmérőt, hogy elvileg max 1 perc alatt megbízható és pontos hőt mér, igaz ez?
Kira84
2018-02-12 09:04:41

Jó reggelt lányok,
Sajnálom hogy le esett a hőtök nagyon szépen fent volt pedig...
Én ma így állok..

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!