Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
fbara90
2018-02-12 08:47:34

Köszi Lion, jól vagyok. Teázgatok én is.
A mai a 11. ciklusnapom. előző hónapban a 13.-on volt ovu. Úgyhogy várakozom. Egyenlőre még nincs jele. Remélem nem lesz hosszú ciklus, mert eddig minden második az volt. De akkor még nem ittam a teát. Úgyhogy drukkoljatok.
Lion86
2018-02-12 08:42:00

Legalább most már csak 34 napos volt a ciklusom. 15 nap a luteális, most ez is egy-két nappal kevesebb volt. De most ittam is a teát rendesen.
Lion86
2018-02-12 08:40:16

Köszi Fbara :) Te hogy vagy?
Én most már így... Az előbb voltam pisilni...
fbara90
2018-02-12 08:37:03

Sajnálom, hogy leesett a hőtök lányok! :(
Drukkoltam mindenkinek:(

Encsy én voltam már előfizető. Sokkal többet nem ad hozzá a dologhoz. Annyi hogy egymásra tudod pakoltatni az összes meglévő görbédet,(ovuhoz igazítja össze mindet) és így könnyebben látod összehasonlítva a ciklusaid sajátosságait. mikor esik/emelkedik, hány naposak a follikuláris/luteális fázisaid, meg a bejelölt együttlétek alapján megmondja hogy jó, kiváló, vagy kevés esélyed van e a teherbeesésre.. De kb csak ennyi. :) meg %-osan megmondja, hogy a ciklusaid hány százalékában volt ovulációd. Szerintem ha már több görbéd van, akkor érdemes befizetni.. de kívánom, hogy minél kevesebb legyen! :D És szerintem cserélj lázmérőt! :D Én az enyémet gyógyszertárban vettem. és középre rakom nyelv alá. :)
Lion86
2018-02-12 08:30:13

Ne is mondjátok...
Encsy, hüvelyben szoktam, mert általában nyitott szájjal alszom és ott nem tudok, de ha Neked biztos nincs ilyen, jó szájban is. 10 percig szoktam higanyossal, az jobban bejött. Nem tudom, hogy árulnak-e még olyat, de fémszálasat biztos, az ugyanolyan.
Szóval...
Encsy883
2018-02-12 08:22:59

Hát sajnos én is csatlakozom, nekem is leesett a hőm ...

amúgy ebben a hőmérőzésben segíthetnétek még kicsit nekem :-D igaz, hogy csak egy olcsó mülleres digitális hőmérőt vettem egyelőre erre a célra, de az a helyzet, hogy ugye kb 1 percig mér utána csippanás, azalatt rendesen méri a hőt, utána nem kapcsol ki, ha bent hagyom mér tovább, egyik reggel mondjuk semmit se változott a további 4 percben, ma pl 36.5öt mért csippanásig, majd a további 4 percben 38ra felment ... gondolom ez nem reális így. Szóval esetleg ha megosztanátok velem, hogy ki hol méri pontosan nyelv alatt a hőt, vagy milyen hőmérővel?! :-D
gyémánt7
2018-02-12 08:02:39

Encsy én ingyenesen használom! Nagyon szomorú vagyok , tuti meg fog jönni !! Bár semmi jelét nem érzem.De a hőm még jobban leesett!
erikasz
2018-02-11 15:45:49

Lion :Nekem is a luteláris 20 .napján mutatott pozitívat a teszt ,ne légy elkenődve !!!
Encsy883
2018-02-11 15:29:46

Ti mind ingyenesen használjátok az oldalt? Vagy van aki előfizető?
Lion86
2018-02-11 15:13:46

Encsy, azért tologatja, mert nem a ciklus eleje óta mérsz.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!