Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
aranymaszat87
2018-02-19 07:38:06

Jó reggelt! :)
Erikasz elég az a hő, csak maradjon is így nagyon sokáig! ;)
Kira hogy állsz? :) Anitacool még mindig nagyon szép, szerintem Te és Kira a hónap kismama esélyesei vagytok! :)
Én lépcsőt rajzolok:
Kira84
2018-02-19 07:37:52

Jó reggelt lányok.
Ez a ciklus 34 napja egyenlőre várakozó állásban vagyok :)
erikasz
2018-02-19 07:22:57

Niki :Fogytál ? - igaz nem is csodálkozok ,amin keresztül mentél ,de az már jó hogy túl tetted magad rajta .

A leendő picikédnek , még nagyobb szüksége van rád ,ez járjon eszedbe !
puszillak ...
Vigyázzon rátok a Jó Isten !
erikasz
2018-02-19 07:00:23

Itt a görbém :)
Az én hőm nem akar feljebb menni leragadtam 36.6 ,36.7 nél !
Mennem kell ma a cardiólogiára ,controlra ,8 körül indulok !

Sushi :Ma lesz ovud, vagy holnap, ahogy Anitacool irta ,remélem fel ment a hőd mára akkor hajnalban volt ! :D

Lányok hogy álltok ?
Margaréta88
2018-02-18 18:28:42

Sushi: ha ovu után igy stagnál a hő, akkor még van esély ha pár nappal később vagyunk egyutt?
Mert elozo honapban nekem is így volt. Ezt nem tudtam.
Anitacool
2018-02-18 18:12:30

Sushi ha péntek-szombat volt + az ovuteszt, akkor ma-holnap lesz ovud ;-) Sipirc apához! ;-)
Sushi
2018-02-18 17:33:38

Sziasztok,
Erikasz, ovu megvolt, de úgy fest ebben a hónapban is stagnál a hőm közvetlen ovu után. Gyanús, hogy a kilökődés később történik meg, ugyanaz mint előző hónapban. Péntek késő estétől szombat estig pozitív volt mindkét teszt (zöld csíkos one step és Clearblue is). Ma szinte folyamatosan enyhe szúrást érzek a bal oldalamban. A nyák ma is vizes, azonban nem tapasztalok tojásnyákot. Kíváncsi vagyok holnap felkúszik -e a hőm:) Nem lenne rossz most ez a "késés" mert beteg volt a párom, most mászik kifelé belőle és hátha még adhatunk egy esélyt ennek a hónapnak:)
Niki111
2018-02-18 16:43:23

Erika: eddig 2 kg-ot fogytam ;)
erikasz
2018-02-18 16:29:50

Niki :Nagyon örülök hogy jól vagy,és a picikéd is !
Csak hízzál ez a természetes ,de ne túl sokat !!!:D
Tegnap egész nap fájt a fejem ingerült voltam ,de ez a front hatás !
Nem is csodálkozok ezen a hűje időjáráson süt a nap ,esik a hó ,kezd fújni a szél borzasztó !!!
Sushi :Hogy állsz megtörtént az ovud ?
Fbara : Neked a görbéd ?

Niki111
2018-02-18 14:30:43

Sziasztok!
Anita34: remélem, jobban vagy kicsit...
Csuti: a terhességi cukor nem túl jó, de nem vészes betartani. mondjuk a 120 gramm nem valami sok :(
nekem a kisebbik fiammal a 36. héten jelentkezett, így most a 16. héten már mennem kell terhelésre.
Mikor IR gyanúval diétáztam, akkor egy magánlaborba jártam mindig terhelésre, de ott inzulint is néztek, És olyan alapvető szabályokat is elmondtak, amit máshol nem, sőt....
Pl. h a terhelés és a következő mérés között maradjon ülve nyugton az ember lánya. Ki lehet bírni. A glükóz előre el volt készítve, de most úgy fogom csinálni, h itthon előre langyos vízben feloldom, előző este, hozzáadom fél igazi citrom levét és lehűtöm. Reggelre tökéletes lesz.
Sushi: drukkolok nagyon :)
Kira: sztem 0,5 az semmi. a fél óra mérés különbség simán belefér.
Anitacool: a te görbéd is szép. hátha nem lesz zuhanás.
Barbi: a párod tudja, h most szükség lesz rá :D örülök, h jobban van. akkor ez nem influenza volt, szerencsére
Erika: örülök, h te is jól vagy :)

Nálunk minden ok. Már nem jár minden gondolatom a másik baba körül . Hasam is alakul megint nagyon látványosan, kellett vennem néhány kismama felsőt, mert a ruháim kezdenek igencsak kényelmetlenek lenni.
Kismama nadrágot is akartam már venni, de azt még nem találtam ,ami kényelmes is, és nem horror az ára.
Tegnap Elevenparkban voltunk a gyerekekkel , Zsoltim kislánya is itt volt. Jól el voltak, nekem már délutánra azt hittem szétszakad a fejem :(

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!