Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2018-02-20 08:40:01

Encsy883 : persze hogy van ilyen ,nekem sokat volt !

Anitacool : Ez gyönyörű ,mért írod le a görbéd ?
Miből gondolod ,hogy meg fog jönni vizesedik a folyásod ,ereszkedik a méhnyak ?
Anitacool
2018-02-20 08:33:49

Drágák vagytok, hogy izgultok, de Kira az igazi kismama jelölt ;-)
Én ma így állok. Holnap-holnaputánra várom a mikulást, de már annak is örülök, hogy ez magamhoz képest egy ideális hosszúságú ciklus, és szépen látszik rajta az ovu :-) Nem érzem magam babásnak, apró görcsöcském már jelentkeztek is tegnap este, meg pár patti az államon. Ez szinte garancia a menzeszre...
Többiek?
Encsy883
2018-02-20 08:32:45

Erikasz! Úgy gondolod, hogy lehet ilyen hamar mensi után? :-O
Encsy883
2018-02-20 08:32:44

Erikasz! Úgy gondolod, hogy lehet ilyen hamar mensi után? :-O
erikasz
2018-02-20 08:19:33

Kira :Nagyon szép juuuuuj !:D:D
Az álmom valóra váljon !

Encsy883 :Ma csinálhatsz egyet !
Mivel a hőd menszikor stagnált és azóta folyamatosan fel megy, nehogy lemaradjatok róla !
Kira84
2018-02-20 08:09:04

Jó reggelt lányok,egyenlőre nagy változás nem történt.Ha minden így marad a hétvégén tesztelek csak, nem akarok csalódni meg akkor a párom is itthon lesz velem..

erikasz hát tényleg érdekes a görbéd.Örülök hogy a dokinál nemvolt gond. Lehet csak a tegnapi stressz miatt esett hőd,remélhetőleg holnapra felmegy ne aggódj .
Encsy883
2018-02-20 08:08:18

Erikasz: nagyon örülök, hogy minden rendben volt a vizsgálaton!

Anitacool, Kira: nagyon izgulok ám értetek én is! Alig várom, hogy jelentkezzetek!

Én ma így állok! Ovu tesztet ti csak akkor szoktatok használni, ha már a hő és a méhnyak, illetve a méhnyaknyák arra utal, hogy pár napon belül peteérés lesz? Vagy pár nappal azelőtt, ahogy számolás alapján számítani lehet rá?
aranymaszat87
2018-02-20 07:36:24

Sziasztok! Erikasz örülök hogy minden rendben volt a vizsgálatokon! Holnapra biztos vissza megy a hőd! :) Anitacool, Kira hogy álltok?? Én is izgulok értetek nagyon! :) Amandeen de jó végre megvolt az ovu!! Én még feljebb léptem, azt hiszem kezdek izgulni... :)
erikasz
2018-02-20 07:14:32

Azt akartam írni ,hogy !
Azt a boldogságot álmomban !!!
El sem hiszitek !!
erikasz
2018-02-20 07:12:42

Anitacool ,Kira nagyon izgulok értetek ,adná az Úr bejelentenétek pozítivat teszteltünk !
Azt álmodtam veletek kapcsolatban pozítivat teszteltetek és egyszer te és egyszer Kira is írta !
Azt a boldogságtól álmomban ,el sem hiszitek !!!! :):)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!