Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Képzeljétek lányok az én drágám munka közben belógott nekem a Rossmanba
tesztért, az előbb hívott milyet vegyen :D ilyenkor újra bele szeretek, nem is gondoltam volna hogy ráveszi magát hogy vegyen ilyesmit... Hiszen Pasi :)
Anitacool
2018-02-17 13:03:26
Kira kizárni mondjuk nem tudom, hogy nem leszek babás, csak nem tartom valószínűnek :-)
Nem hiszem, hogy 2x lett volna peteérésed. De ne aggódj nem törvényszerű a leesés! :-) Nekem az előző is trifázisos volt, mégis megjött, van ilyen is.
Kira84
2018-02-17 12:40:34
Csajok valahogy engem ez csak zavar hogy nem volt egy kicsi le esés sem,a terhesgörbémen 3 év volt ezen meg nincs, nem értem.. Ha csak az nem lehet hogy 2 x volt pém mert a ciklus 10 napján volt pozi a microszkóp, és látszik hogy utána szépen emelkedett a hőm.. Mit gondoltok ez lehetséges? Már úgy fájnak a melleim alig lehet hozzá érni, meg napok óta émelygek is..
Kira84
2018-02-17 12:31:45
Anitacool
Ilyen szép görbénél ami neked is van,kizártnak tartod hogy babás légy?
Most befészkelte magát ez a dolog a fejembe,sok olyan trifázios görbe van ami nem babás :( lehet az enyém iy ilyen lesz...
fbara90
2018-02-17 12:10:13
Sziasztok!
Itt az enyém. Sushi még ovu előtt vagyok.
A párom már szinte teljesen jól van. :) mintha nem is feküdt volna magas lázban 2 napja. Köszi a sok jó kívánságot! :) szerintem ez is segített. Doki szerint csak vmi kis vírusfertőzés volt.
A tegnapi lh teszt nem volt erősebb a tegnapelőttinél. Nyák se utal még ovura.
Kíváncsi vagyok ma mit tesztelek.
Anitacool
2018-02-17 11:49:14
Sushi a vizes nyák is a termékeny időszak jele! Ha átvált krémesre, akkor megvolt az ovud :-)
Nekem nem kell tesztelnem, jövő kedd-szerdára várhatóan megjön majd. Most nem kifejezetten vagyunk babaprojekten. ;-)
Kirával napra pontosan ugyanott vagyunk, nagyon drukkolok, hogy neki + legyen a keddi tesztje! ;-)
Kira84
2018-02-17 10:35:36
Sushi Szia, ma viszik a gazdik a kutyusokat, a 7 ből már 3 mat elvittek..
Tesztelni hát elvileg a párom ma megveszi mert nem tudok én magam elmenni hogy megvegyem a kutyavevők miatt,egész nap jönnek. Igazából nem tudom kibirom Keddig majd elválik..
eiksza remélem igazad lesz a trifázissal én is úgy néztem hogy a legtöbb ilyen görbe babás szokott lenni..
Sushi
2018-02-17 09:52:32
Szia Anitacool:)
Tiéd is szuper:)) Mikor tesztelsz? ;-)
Sushi
2018-02-17 09:49:57
Sziasztok Lányok, Jó Reggelt,
Benézek, próbálok olvasni Benneteket és követni az eseményeket:)
Kira elképesztő szép a görbéd, szurkolok, hogy babás légy:o). Kedden már tesztelsz? Kibírod addig? :D Kutyusok is irtó édesek, már mind új gazdinál?
Anita34 hogy vagy? Kaptál újabb híreket? Sokat gondolok rád és kívánom, hogy valamelyest nyugodt maradj. Hidd el minden rendben lesz!
Csuti, sajnálom, hogy terhességi cukrod van:s sajnos ebben a korban már majdhogynem borítékolt nekünk:( Terhesség nélkül is majd minden második nőnek van már enyhe IR egy bizonyos korban csak sokan nem is tudnak róla, mert nincs igazából extrém tünet. Reméljük ettől nagyobb gond nem lesz. Kitapasztalod a számodra megfelelő diétát és hipphopp ráálsz;-))
Amandeen ez csodás, végre:) Kíváncsian várom és szurkolok, hogy fenn maradjon a hőd innentől. Szuper kikapcsolódást a hétvégére!
Erikasz neked is megtörtént az ovu, szépen fenn van hőd:)) Most kicsit talán előbb jött mint az előző hónapokban? További pihenést neked még a táppénzre:)
Niki öröm hallani, hogy jobban vagy már ;-)
Fbara, nálad megtörtént az ovu vagy még készülődik? Jobbulást a párodnak!
Nekem is megjött a zöld csíkos teszt, tegnap még nem láttam olyan erősnek a C csíkot mint T csíkot, viszont a Clearblue digitálissal már késő este pozitívat teszteltem. Szóval ovu elkezdődött tegnap este. Próbáltam vizsgálni is magam, a méhnyak valóban puha, azt sikerült megállapítani. A nyákom viszont még sztem vizes mint tojcsinyákos. Meglátjuk holnap mit tapasztalok? :)
tesztért, az előbb hívott milyet vegyen :D ilyenkor újra bele szeretek, nem is gondoltam volna hogy ráveszi magát hogy vegyen ilyesmit... Hiszen Pasi :)