Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2018-02-20 07:06:35

Anitacool :Én is az együtt létre gondoltam ,a tojcsi folyás miatt!
Eddig krémes volt !
Délután megnézem a méhnyakat megint ,most kemény és lent van de nincs nyitva !
Köszönöm !!
Te hogy állsz fent a hőd ?
Anitacool
2018-02-20 06:57:35

Erikasz 1 hét elteltével már nem lehet második ovu. A kemény, alacsony méhnyak sem erre enged következtetni. Tojcsi folyás fura, nem voltatok tegnap este együtt? Nem inkább az? Ha holnap felmegy vissza, akkor csak a 2. ösztrogéncsúcs vitte le a hőt (nincs olyan, hogy beágyazódási leesés!), ritkán előfordul, hogy alaphőre viszi, coverline alá. Holnap kiderül! Menzesznek korai lenne szerintem is.
erikasz
2018-02-20 06:53:11

Rendesen időben mértem ,meg sem mozdultam ugy mint szoktam 7,8 percig !
erikasz
2018-02-20 06:51:29

Hol vagytok ?
Anitacool mi történhetett ,szerinted ???
erikasz
2018-02-20 06:49:25

Ilyen nincs nézzétek lezuhant a hőm !!
Méhszáj lent kemény és tojcsi folyás ,tegnap este derék és hasi fájdalom ,!
Mintha ovus fájdalom lett volna !
Mi lesz ebből ?
Ezt már én sem értem .......:(:(
Nem hiszem hogy menszi .............Jó Isten tudja !
erikasz
2018-02-19 21:03:37

Chill: Ha 11 én volt pozítiv az LH teszt, akkor beágyazódási leesés is lehet 7,8 nap nem gondolod ?
erikasz
2018-02-19 20:31:51

aranymaszat87. A ciklus 17 napján volt ovud ,én igy látom szép magas a hőd !!:D
Fbara :Gyönyörű az LH teszt jó erős ,már meg is indult a hőd felfelé hála Istennek ,mondtam nem lesz maratoni hosszú a ciklusod !
Már most hatni kell a teáknak ,a bébire is az tuti !!!:D

Sushi: A ciklus 14 napján volt az ovud ,már csak felfelé fog menni a hőd drukkolok nagyon !:D:D
Már csak az izotop vizsgálat lesz ,március 12 ,14 én ,köszönöm kérdésed !

Margaréta :Nagyon sajnálom hogy betegek vagytok !:(
Málnalevél estére melegen kortyolgatva neked is és férjednek is 200 C vitamin ! De a lábatok meleg vizben ,ugy igyátok a teát és egyből ágyba bújás! Reggelre kutya bajotok !

Encsy :A teát csak frissen lehet inni ,vagy fél óra elteltével ,utána ki kell önteni mert már nem jó !

erikasz
2018-02-19 20:03:28

Amandeen :Huuuuu de szép !!!!!!:D
Imát mondtam érted ,hogy végre megtörténjen az ovud !!!

Anitacool ,Kira nagyon remélem megáld benneteket az Úr, pocaklakóval most ,gyönyörű a görbétek nagyon jó nézni !
Csak nézem nézem mindkettőtöké terhesgörbe kinézetű!!!! Úgy legyen !

Csajok olyan boldog ember vagyok ,azért mert ilyen társaságba kerültem mint ti vagytok !!!!! :D:D:D
Mindenkinek köszönöm az aggódást !
Hála az Úrnak ,szépen beékelődött a sztender szépen áramlik a vér ,minden rendben van !
Március 12 én és 14 én izotop vizsgálat lesz nyugalmi és terheléses ,azt nézik milyen mértékű a szívizom elhalásom .
Szerintem kicsi mértékű mert ,erősnek érzem magam !
De ennek ellenére ,nem erőltetem magam még vigyázok !

Anita34: Valami hírt legalább írjál magadról végre !!!! Egész nap az eszembe vagy!!
Isten vigyázz rád ,és leendő gyermekedre !!!!
Amandeen
2018-02-19 17:45:19

Sziasztok Csajok!!!
Na, újra itt vagyok! Igyekszem majd visszaolvasni titeket, eddig még nem került rá sor. Remélem, mindenki jól van, és nem maradtam le semmiről a hétvégén!
Csatolom a görbém. Úgy tűnik, végre megvolt az ovum. A hétvégi méréseim viszont nem biztos, hogy 100%-osan reálisak, mert most a vendégségben hidegebb szobában aludtunk, mint szoktunk, és nem sikerült sokat aludni, főként péntekről szombatra. De ettől függetlenül, szerintem megtörtént a tüszőrepedés, csak nem akkor, amikor a rendszer behúzta, mivel 14-én este a doktornő még látta UH-n a tüszőt.
Encsy883
2018-02-19 13:37:32

Anitacool: nem is arról van szó, hogy nem ízlik, azzal semmi gond nincsen! :-) Inkább az, hogy ugye kicsit így borul a napi reggeli rutinom :-D mert ugye ahogy felkelek meg szoktam inni a tejeskávémat, amíg még alszik a kislányom, aztán utána kezdődik a nap vele. De így ugye az van, hogy mire elkészül a tea, és hűl annyit, hogy már iható, akkor azt elkortyolgatom és kb addigra már fent is van a kislányom is, úgyhogy a kávé az ilyen kutyafuttában jön már csak. :-D De persze ez se gond igazából, megszokás kérdése. :-) Természetesen akkor maradok a frissnél.

Margaréta: Jobbulást kívánok nektek!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!