Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
fbara90
2018-02-20 09:25:48

Most nagyon sok helyen utánaolvastam, kb minden létező oldalt amit a témáról találtam, azt írják normálisnak számít középidőben a halvány alig észrevehető rózsaszín, a barna és az élénkpiros pecsételő vérzés is, ha nem tart tovább 1-2 napnál. Mensi előtt egy héttel már abnormális.
Ezek szerint hajnalban lehetett ovum?! :D majd a hő úgyis igazolja a napokban :) De lehet, hogy igazad van Niki. pajzsmirigyem az rendben van elméletileg. :)
Hevesebbek voltunk a szokásosnál, de semmi nem fájt. Írtak olyat is, hogy lehet a nyálkahártya sérült meg picit mert ilyenkor vérzékenyebb .. a jó ég tudja, de akkor most figyelem magam. :) Minden hónapban produkálok vmi újat... :D
Niki111
2018-02-20 09:04:20

Sziasztok!
Erika: nem lehet, h meg fog jönni ? :( bár elég korai lenne
Amandeen: nagyon jókor volt az ovud ;) jól sikerült a kikapcsolódás?
Kira: szerintem a tiéd terhesgörbe. főleg ha mára nem vártad.Kibírod hétvégéig? :) Én holnapig sem bírnám ki :D nincs otthon ovu teszted? Jóstesztnek? Ha babás vagy, akkor elvileg lepattanna a két csík az ovu teszten már ilyenkor
Barbi: a rózsaszín maszat nem túl jó, hormon problémára utalhat. A közti vérzés, az nem rózsaszín. Az együttlét esetleg okozhatta, de ha normál, ahogy szoktatok, akkor viszont nem.
Neked rendben van a pajzsmirigyed?
Csuti: hogy vagy? hogy megy a diéta?
Anita34: kérlek, jelentkezz. Nagyon aggódom értetek. -Itt vagyunk neked, tudod. Nekem sokat segítettek. Tudom, nem lehet összehasonlítani, de akkor is.

Nálunk változatlan a helyzet, az aluszékonyság még mindig jellemző, a hányás, rosszullét szerencsére mostmár elkerül. Lerágom a körmeim a következő uh-ig, az biztos. Jövő hét kedden vagy szerdán megyek a cukorterhelésre.
Lányok, ha már most történne valami a babával, akkor az már vérzéssel vagy ilyesmivel járna, ugye? Nem tud csak úgy már leállni a szíve, hogy észre sem veszem? :( ezen parázok kicsit. Rendeltem is magzati szív uh-ot. Remélem hamar ideér.
fbara90
2018-02-20 08:56:11

Jó reggelt! :)

Itt a mai mérésem.. bár elaludtam számban a hőmérővel, szóval nem hiszem hogy lehet rá sokat alapozni :D
Reggel hogy pisilni voltam, kicsit, alig észrevehetően, de halvényrózsaszín lett a wc papír. Ez mennyire normális? éjjel együtt voltunk, de ennyire azért nem voltunk vadak.. :D ez lenne a "közti vérzés" ?? Ez sem volt nekem soha, kicsit megijedtem.

Erikasz örülök, hogy minden rendben volt az orvosnál! Kíváncsi vagyok milyen lesz a hőd a napokban, talán ez még nem menzesz lesz, nagyon korán jönne.

Aranymaszat szépen lépcsőzöl felfelé! :D

Kira nagyon izgulok érted! :D szerintem nem kell hétvégéig várnod a teszttel, holnap már a 14 dpo nem? Ha a 16-on még fent van az már utalhat pocaklakóra! :)

Anitacool,azért én drukkolok neked így is! :) Én is menzi előtt pattogok ki.. :D utálom :D
Anitacool
2018-02-20 08:51:56

Erikasz legyen igazad! :-)
Kira, ha a luteális+4napig fent van a hő és nincs menzesz, akkor elég valószínű :-)
erikasz
2018-02-20 08:49:41

Anitacool :Értem !!
De vannak meglepetések !!!!
Kira84
2018-02-20 08:48:24

Lányok hány napig kell, hogy fent maradjon a hő ami már terhességre utal?
erikasz
2018-02-20 08:47:57

Kira :Én is azt álmodtam hogy ,Anita feltette a HCG hogy pozítiv neki ,nem sokára te is !
Olyan boldog voltam álmomban elsem hiszed :D:D
Adja az ÚR !!!!
De ez nem lehet véletlen hogy mind ketten ugyan azon a napon álmodtuk !
Ez egy jel szerintem :D:D
Anitacool
2018-02-20 08:45:30

Mikor babás voltam, ilyenkor magasan volt már a méhnyak, most igazán fel sem ment. De akkor máshogy is éreztem magam. Most semmi extra.
Nem írtam le, csak nem érzem reálisnak ;-)
erikasz
2018-02-20 08:42:50

Anitacool :A pattanás nem csak a menszire utal hanem a terhességre is !
Nekem pattanás jött ki és terhes voltam !:D
Kira84
2018-02-20 08:41:01

erikasz, Nagyon remélem hogy igazad lesz, én is ma úgy ébredtem hogy pozi tesztet láttam álmomban remélem valóság lesz nem csak álom..

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!