Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
aranymaszat87
2018-02-19 13:24:33

Fbara hajrá, ez tuti pozitív!;) Köszi, jó lenne már végre ha így maradna sokáig. És pont mielőtt mennünk kell vizsgálatokra meddőségibe. Na de nem áltatom magam feleslegesen... :)
Anitacool, és Kira annyira drukkolok nektek! :)
Anitacool 11.-én volt pozitív az ovutesztem, és másnap alacsony volt a hőm is.
Chill szerintem még semmiképp ne add fel...holnapra hátha visszakúszik az a hő! :) Szurkolok!
Chill
2018-02-19 11:56:13

Lemaradt
Chill
2018-02-19 11:55:56

Ohh Anita de szép ez a görbe!!

0,2 fokot, de nem álltatom magam. Itt a gorbem, nem sok látszik rajta, mert nem vezettem. No mindegy, csak pont ezt akartam elkerülni, a csalódást, és tessék :/

Lányok jelentkezzetek kivel mi történt?
Anitacool
2018-02-19 11:37:15

Sziasztok!
Erikasz remélem minden príma lesz a kontrollon, majd mesélj mi volt!
Kira ez még mindig gyönyörű, öröm ránézni! :-)
Aranymaszat szép kis lépcső! Mikor volt ovud?
Sushi tankönyvi görbéd lesz, figyeld meg! :-) Ne lepődj meg, ha a pozitív lh teszt után 2 napig még stagnál a hőd, elvégre az lh csúcsot követő 48 órán belül bármikor lehet ovuláció! ;-)
Encsy én is úgy tudom, hogy még azon melegében fogyasztandó a tea, különben drasztikusan csökken a hatása. Nem ízlik melegen?
Margaréta gyors jobbulást mindkettőtöknek! Fő az egészség!!
Chill várunk egy szép nagy + teszttel vissza! Jelentkezz mindenképp! Drukkolok! De jó lenne!
Niki gondolom a 3. várandósságnál már hamarabb alakul a pocak. Nekem az elsővel a 20. hétig nem látszott semmi, aztán bumm, giga pocim lett! Mindenki azzal cseszegetett, hogy hány gyerek van benne... csak 1! Igaz, az 4,2kg-mal született! De nagyon imádtam a gömbölyödő pocimat :-) Imádtam kismama lenni! Múlik a fáradékonyság?
Anita34. Téged hagytalak utoljára, pedig jelenleg érted izgulok a legjobban. Kérlek jelentkezz, ha van bármi új hír! Szeretettem küldöm a pozitív energiákat!
fbara90
2018-02-19 11:29:00

Jajj nagyon köszi! :D
Nagyot zuhant a mai hőd? Semmi esély nincs már? :S :(
Chill
2018-02-19 11:27:38

Juhuu Barbi!! De szuper! Kellemes időtöltést Apával ;)

Komolyan úgy érzem, hogy szórakozik velem a természet, tegnapig csak a terhesgorbem volt ilyen anno, de persze ma esett a hőm :( szomi vagyok. Ez van.
fbara90
2018-02-19 11:04:44

Sziasztok Lányok!!
Nézzetek milyenpozitívat teszteltem! :D szinte leugrik a tesztcsíkról! :D
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=553imgpsh_fullsize.jpg
Nagyon boldog vagyok! :D
Tegnap volt ciciszurkálásom, nem tudtam hová tenni, ezek szerint az ovut jelezte. :)
tegnap még eléggé halvány volt a tesztem.

Itt a "görbém" is :D

Chill nagyon-nagyon drukkolok Neked, hogy pozitívat tesztelj, én is örülök, hogy ti vagytok nekem,mert olyat is el tudok újságolni, amit mésnak nem mondanék el. :) meg Kira Neked is megy a drukk, a hőd még szépen tartja magát! :D +++++

Niki, igen, nagyon jól időzítette a gyógyulást! :D Örülök, hogy már picit te is jobban érzed magad :) Már cseréled a ruhatárat? :D biztos szépen gömbölyödsz! :)

Sushi a vizes nyák is termékeny nyák :) ha még indig az van, akkor még nem vagy túl az ovun, mert utána már krémesbe vált :) Remélem jókor gyógyul meg a te párod is! ;-) :D

Erikasz remélem a kontroll vizsgálaton mindent rendben találnak majd! :) Írj mi volt az orvosnál! :)

Aranymaszat szép magas a Te hőd is! :) tartson ki még sokáig! :D

Encsy a teát mindig frissen, melegen fogyaszd. Újra melegítve már nem hatásos.. :)

Margaréta mielőbbi gyógyulást kívánok nektek!!!
Margaréta88
2018-02-19 09:23:05

Sziasztok!
Hát nem tudom mi lesz, valószínűleg semmi ebben a hónapban, ugyanis a párom pár napja már kínlódik, torokfájás, nátha stb. de úgy néz ki most én is elkaptam tőle. :(
Ha az előző ciklusokból indolok ki, akkor 2-3 napon belül lenne ovum, de így.... :(
Encsy883
2018-02-19 08:21:56

Sziasztok lányok! :-) Én egyelőre így állok, várom a történéseket a hőmben! :-D

Kira, Anitacool: tényleg nagyon szép a görbétek, nagyon ígéretesnek tűnnek! Szorítok! ;-)

Teákkal kapcsolatban szeretnék tőletek kérdezni, hogy mindenképpen reggel frissen kell elkészíteni? Nem készíthető el esetleg már este és reggel csak inni kell? Vagy az úgy nem jó? :-)
Sushi
2018-02-19 07:59:55

Jó Reggelt:)

Köszi Anitacool:D Megtettük, amit lehet:o) Lassacskán felfelé veszem az irányt remélem.
Margaréta, igen van rá esély szerintem:) Ezt én is most tapasztalom ki, mert az első két ciklusban rögtön ovu után megugrott a hőm. Most és az előző hónapban is + teszt után még két napig stagnált a hőm és lassan indult felfelé:)
Erikasz, remélem minden ok lesz a kontrollon. Milyen vizsgálataid lesznek?
Kira, szorítok nagyon, szépen fenn vagy még! Holnap vegyél egy profi tesztet, clearblue vagy facelle. Drukkolok;-)
Niki, reméljük lassan visszajönnek a kilók, nem kell sokat várni. Picike beindul benn és adja majd a kívánság listát:D
Anita34 gondolok rád, hogy vagytok? Ha úgy érzed gyere és oszd meg velünk a híreket, gondolataidat. Bízom benne, hogy minden rendben!
Fbara, hogy vagy? Mit mértél ma?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!