Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Kira ez csodaszép még mindig jajj de jóó! :D milyen hosszú szokott lenni a luteálisod? mikorra nem várnád? remélem akkora pozitívat tesztelsz majd mint a hááááz!!!! :D
Kira84
2018-02-21 10:14:52
Jó reggelt lányok.
Egyenlőre még nem veszek dugi tesztet mert dolgozom, de nem is baj addig vagyok nyugodt ha nem +lenne csak agyalnék mi van .Megígértem a páromnak nyugton maradok :D ami nálam nagy szó..
Ma bicajjal jöttem dolgozni és nagyon nem esett jól kicsit feszített a hasam,pici görcsök vannak de nem vészes....
fbara90
2018-02-21 09:03:24
Erikasz Te mit mértél ma? :)
Amandeen?
Többiek?
fbara90
2018-02-21 09:01:44
Sziasztok! :)
Lion örülök, hogy minden rendben, biztos segíteni fog! :) Nálam is szupernek bizonyul ez a zöld teszt. Köszönöm nektek az ajánlást! :)
aranymaszat igazi terhesgörbésen kezd most már kinézni a grafikonod :D remélem ilyen szép marad! :D :D
Elkaptam igen.. együtt voltunk. :D :$
Anitacool lehet igazad lesz, és megjön a menzeszed. de azért a 36,8 még mindig nem alacsony! :D
Kira Te mit mértél ma? izguloook! :D
Margaréta azt hittem ovus felugrás. De akkor biztos hogy a betegség trükközik, ha nem mutat semmit a teszt :-/ jobban vagytok már kicsit?
Nekem nézzétek mára hogy megugrott a hőm, sosem ment ennyire hirtelen ilyen magasra :D ez vmi gigaovu lehetett vagy én nem tudom :D
A 16. 18. és 19. ciklusnapon is együtt voltunk. Azt nem lehet mondani, hogy mi nem tettünk meg mindent! :D
Margaréta88
2018-02-21 08:52:55
Aranymaszat: valóban szépen lépcsőzgetsz felfelé, remélhetőleg jó sokáig fenn marad majd.
Anitacool, Kira hogy álltok ma? :)
Anita34: nagyon sajnálom, de ne add, bízni kell! Sokat gondolok rád!
Nekem ma feljebb ugrott a hőm, de nem tudom miért. Lehet ez a megfázásos nyavalya, mert az ovu teszt olyan negatív, hogy nagyítóval kell keresni a második csíkot. Pedig ilyenkor szokott lenni, remélem azért most tolódik.
Anitacool
2018-02-21 08:48:32
Aranymaszat ez igen! Kívánom, hogy a lépcső a vágyaidhoz vezessen :-)
Én ma kicsit csökkentem, de nem csoda, holnap, vagy holnapután esedékes a menzesz. Attól függ, jól jelölte-e a gép, vagy csak másnap volt.
Kira? Na mizu? Mész patikába egy dugi tesztért? Aztán persze majd teszteltek együtt a hétvégén a pároddal is :-D
Erikasz, tegnap magas, zárt, lágyat tapintottam csak hogy idegesítsen a dolog :-D
aranymaszat87
2018-02-21 08:26:35
Erikasz mi újság? Ugye nem lett menstruáció mégis???
Kira, Anitacool?? :) Fbara remélem elkaptad a párod tegnap is!? :D
aranymaszat87
2018-02-21 08:17:02
Anita34 kívánom hogy minden rendben legyen mégis!!!
Én ma így, bár kétszer is mértem, mert nem akartam elhinni, ez már tényleg fura lépcső...:D
Lion86
2018-02-20 22:01:27
Fbara, köszönöm, megvagyunk, most rengeteg a munkám, de lefekvés előtt szoktalak olvasni Titeket :)
Még nem történt semmi különös, kb. 10 nap múlva várható az ovu. Érdekes módon most jól működik a zöld ovuteszt nálam, (mert azért mióta vége a vérzésnek, a biztonság kedvéért csinálok minden nap) és ugyanazt mutatta most mint a másik fajta. Szedek vitaminokat, iszok teát, jógázok. Majd meglátjuk segít-e.
fbara90
2018-02-20 21:42:15
Köszönöm szépen lányok! :) Szerintem akkor elcsábítom ma is, ha kapható lesz rá :D
Lion nálatok mi újság? Hogy vagy? A napokban nem olvastalak.
Ölelés!