Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Hát lányok lehet ma veszek tesztet délután.
De szerintetek a délután is kimutatja vagy várjak reggelig?
fbara90
2018-02-21 13:55:55
Köszönöm Niki, bizakodó vagyok :) hányadik hétben vagytok? :))))
készülnek már a nagytesók? :D poci gömbölyödik? :D
Margaréta, én pisi előtt szoktam egyet törölni, és azt vizsgálom meg.. :D látod a wc-papíron is ha van nyákod :) a tojásfehérje szerűt meg aztán pláne, kb lecsúszik rólad a papír :DDD én nem szoktam méhnyakat nézni. Tehát nem onnan "veszek mintát" :D
Encsy szerintem azért nem húzta be, mert ugyanerről a hőről indul egyrészt a ciklusom,másrészt meg 2-3 napi emelkedett hőadat kell, hogy biztosra behúzhassa a helyét.:) én meg ugye a fél görbémet amúgy sem vezzettem most, így sztem még inkább biztosra játszik a rendszer :D
Encsy883
2018-02-21 13:49:20
Lion86: sima jógázol? én youtube-on találtam most olyan tornát, ami elvileg jógához hasonlít és kimondottan a petefészkekre, illetve petevezetőkre van jó hatással, mensi utántól a peteérésig kell csinálni, aztán szünet, és megint így! én ma kezdem el, meglátjuk hatásos lesz-e!
Kira: nagyon szép a görbéd, nagyon izgulok, kívánom, hogy így is maradjon és hétvégén pozitívat tesztelj! ;-)
fbara: miért nem húzza be a gép az ovudat, amikor ilyen egyértelműen látszik hő alapján?
aranymaszat87: van is miért izgulnod szerintem is :-D nagyon szép a görbéd, maradjon is így!
Erikasz: ma is csináltam azért egy ovu tesztet, de abszolút negatív, ja meg ma lejjebb is ment megint a hőm! Veled miújság van? Megjött?
Elvileg jövő hét közepe körül lenne aktuális a peteérésem, nagyon kíváncsian várom, hogy a hőm mennyire fogja megmutatni. Mindenesetre tesztelni is fogok persze, és próbálok a többi dologra is figyelni, méhnyak, és nyák állapota … remélem sikerül belőnöm most rendesen :-D
Niki111
2018-02-21 13:43:57
Aranymaszat: ez egy baba lépcső :D
Erika: megjött végül?
Anitacool: úgy érzed megjön?
Niki111
2018-02-21 13:41:26
Margaréta: nekem, mikor volt tojcsi nyák, még a második szülés előtt, akkor az kijött, igen.
Azt hiszem ezt nem lehet máshogy megfogalmazni valóban :)
Niki111
2018-02-21 13:40:34
Sziasztok!
Anita34: rettenetesen sajnálom, hogy nem jó híreket kaptatok. :(
Hú, nem is tudom, hogy mit írjak. Nekem azt mondták , hogy súlyos oka volt, annak ami velem történt és a picikével, Most én is csak ezzel tudlak "bíztatni"
De még hátha....tudod, a remény hal meg utoljára.
Ölellek Titeket
Kira: hát én nem várnék az holt biztos. nincs mire. Ez egy tuti terhesgörbe, pláne összehasonlítva azzal, amit feltettél előtte :o
ha ott van a babó úgyis ott van. akkor viszont mihamarabb kell neki a progi támogatás. Sztem ne vesztegesd az időt. Már a nemvárt napja is elmúlt.
Biciklivel?? Itt esett legalább 50 cm hó! :)
Barbi: én is megnéztem. nekünk bejött a mindennapi együttlét.
Drukkolok, h most sikerüljön :)
Margaréta88
2018-02-21 13:13:29
Kira: én sem bírnék várni a hétvégéig a teszteléssel! :D
Lányok! Lenne egy érdekes kérdésem. Lehet hülyének fogtok nézni, de ez most nagyon érdekel. Aki szokta nézni a méhnyakat és a nyákot, arra lennék kíváncsi, hogy a nyákot úgy is lehet "érzékelni" ha kijön? Mondtam hogy így furán fog hangzani, de nem tudom másképp leírni. :D Vagy az nem jön kifelé?
Eddig még csak ovu teszteltem meg hőmérőztem. :)
fbara90
2018-02-21 12:47:03
Értem Kira, akkor most már tényleg esedékes a hcg-tesztelés!! :) Én ki nem bírnám hétvégéig ilyen görbével... :D
Én csináltam ma is egy lh tesztet. Halványka lett. Úgyhogy remélem holnap még magasabbat mérek, és akkor tutibiztos hogy megvolt a peteérésem, mert az LH-csúcson már túl vagyok :) Megtört az átok! :D vége talán a hosszú ciklusos sormintának :D wiiii :D
Kira84
2018-02-21 10:40:31
fbara90 Átlagosan ha szépen magától jön meg a vérzésem 35 napos a ciklus, Múlthónapban volt gondom mert nem jött meg, de nem is voltam babás peteérés sem volt, így a doki felírta a Norkolutot hogy meghozza a vérzést a múlthónap 44 napján kezdtem a bogyót szedtem 5 napig és az 51 napon jött meg,, Nálam ez nem megszokott de nagyon ideges is voltam múlthónapban ezért is nem jött meg csak bogyóval,. De ettől függetlenül mindig 34-35 napos a ciklusom.. Ez a múlthavi görbém, azért látszik ám a különbség szerintem ..
aranymaszat87
2018-02-21 10:32:48
Kira jujjj de jó, alig várom hogy tesztelj!! :)
Anitacool, Fbara, Margaréta köszönöm, hát az biztos hogy egyenlőre elég bíztató a görbém...és már én is izgatott vagyok! De ha nem jön össze, legalább megnyugodhatok hogy van peteérésem...:)
Anitacool azért én kíváncsi leszek a görbéd végkifejletére ;)
Fbara az igen, szép ugrás! :) Ezek szerint tényleg mindent megtettetek a siker érdekében, kívánom hogy eredményes legyen ez a hónap! :)
Erikasz merre vagy?
De szerintetek a délután is kimutatja vagy várjak reggelig?