Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
aranymaszat87 :Köszönöm ,de sajnos ez ilyen korban természetes azt mondja anyukám és anyósom is !
Lion : Szépen haladsz ,0,2 tizedtől nem ugrik feljebb ez a tökéletes !
Rá ér ovu napján felmenni magasra!
ÉS ovu környékén még lejjebb esni !
erikasz
2018-02-22 08:06:16
Fbara :gyönyörű ovu ,boldog vagyok !!!:D:D
erikasz
2018-02-22 08:04:59
Kira: Nagyon sajnálom !!! :(:(
De még lehet korai ,biztos hogy az ovud ekkor volt ?
Még a hő fent az a lényeg !
fbara90
2018-02-22 07:51:30
Sziasztok! Szép jó reggelt! :)
Nekem behúzta a gép az ovut, jippiééééé :D :D :D úgyhogy ma már palástfű teát ittam ;-)
Kira nagyon sajnálom, hogy negatív lett, de még ne add fel, van akinek csak napokkal később mutatja ki a teszt... Még van egy kis remény!
Aranymaszat eddig szépen haladsz előre! :) terhesség alatt is lehet tapasztalni menstruációra hajazó tüneteket. :) és szorítok :))
Erikasz, sajnálom, hogy neked megjött. :( ez most egy jó rövid ciklus volt. :(
De így előbb jön a következő ovud, megint próbálkozhattok :)
Lion köszönöm, h drukkolsz nekem! :) Ahogy olvasom neked sincs már olyan messze a következő pé :)
Amandeen mielőbbi gyógyulást kívánok!! Egy ksi megfázás biztos nem befolyásolja a beágyazódást, ezen ne aggódj! :)
Anitacool, MArgaréta Ti hogy álltok?:)
aranymaszat87
2018-02-22 07:40:20
Amandeen mihamarabbi gyógyulást!!! Szerintem ha egy enyhébb betegség az nem feltétlenül befolyásolja a beágyazódást!
aranymaszat87
2018-02-22 07:37:16
Ooo Kira sajnálom nagyon!!! :'(
De amíg nem jön meg nem szabad feladni.... 2 nap múlva újra teszt.
Ha meg akkor is negatív akkor érdemes orvoshoz menni.
aranymaszat87
2018-02-22 07:34:50
Sziasztok! Erikasz sajnálom hogy megjött! :(
Kiraa várjuk az eredményt!!! :D
Nekem ma még így, de sajnos este óta vannak pici mensis görcsök... megérkeztek a pattanások is, bár a mellfájdalmam még nem csökkent. Nekem ovutól szokott mensiig fájni a mellem. Bár most barátcserje kapszulát szedek 1 hónapja, remélem ez segít majd ezen is.
Kira84
2018-02-22 07:34:35
Jó reggelt lányok..
Kicsit csalódott vagyok már 2 napja folyamatosan + tesztel álmodom,persze csak ez egy szép álom... :(
A ma teszt reggeli elsőből egy nagy negatív lett, nem értem nagyon elment a kedvem. Most már csak azt nem értem ha nincs baba mitől van fent a hőm, ha a héten sem jön meg elmegyek dokihoz. Nagyon elegem van..
Lion86
2018-02-22 07:33:01
Most így állok, jövőhét vége körül várható, de lehet, hogy most még hamarabb lesz, mert múlt hónapban a 19. napon volt, de általában a 23-24. napon szokott lenni.