Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2018-02-22 07:27:38

Amandeen :Nagyon szép a görbéd !
Nagyon sajnálom ,hogy beteg lettél ,gyógyulj meg hamar :(

Anitacool ,Kira alig várom az eredményt !!! :)
Nagyon drukkolok nektek !!!!! :D

Lion :Ez a menszesz nincs olyan erős mint szokott lenni, tisztasági betét elegendő !
A C vitamint is szedem és az A-Z Mama vitamint
Te hogy állsz már ?
Lion86
2018-02-21 23:12:27

Anita34, remélem a további vizsgálatokból kiderül, hogy semmi baja a picinek. Ez az érték valóban magas, de csak az alaposabb vizsgálat lehet a biztos, addig tarts ki, nagyon bízok benne, hogy tévednek az orvosok.

Aranymaszat, tényleg érdekes görbe, reméljük jót jelent :)

Anitacool nagyon várom a fejleményeket, sajnos legutóbb mikor megjött, előtte való nap még fent volt, puha és zárt, ezért meglepődtem másnap a 4 tizedes esésen, aztán meg is jött. Szurkolok, hogy Nálad ne így alakuljon :)

Margaréta, érdekes ez az ugrás, de ha az ovu teszt negatív, akkor még valószínű csak ezután jön, pár nap múlva kiderül. Nekem mondjuk a ciklus elején is volt néha magas, de holnap már szerintem többet fogunk tudni. A nyák kérdés is érdekes, én a wc papírról nem sok mindent tudok megállapítani :D Mikor még nem vizsgáltam méhnyakat, akkor kb. annyira „benyúltam” mintha tampont tennék fel és úgy néztem. A másik pedig az, hogy szerintem a törléses módszer nem feltétlenül ad valós eredményt, mert ha netán valami olyanra gondolsz, vagy valami hatás ér, amitől a hüvelybemenetnél beindul a nyáktermelés, akkor is hasonló lehet, mint a tojásfehérjés méhnyaknyák. (Vagy csak én vagyok ilyen pajzán, hogy szinte bármikor be tudok indulni? :D)

Fbara, ezek szerint tegnap lehetett az ovu, kezdődhet a drukkolás ;)

Kira, már megöl a kíváncsiság :D Főleg, hogy múltkor álmodtam Veled és nem tudtuk meg mi lett :)

Encsy, egyelőre kezdő jógát csinálok, később áttérek a női változatokra, amit Te is írtál.

Niki, hihetetlen mi mindent éreznek, tudnak a gyerekek :) Remélem ezután már semmilyen probléma nem adódik, szorítok nagyon.
Egy kicsit most elkanyarodok, lehet, hogy hülyének fogtok nézni, de hiszek az ilyen természetfeletti dolgokban és, hogy a gyerekek ezeket jobban látják (meg néhány felnőtt is). Szóval hiszek a lélekvándorlásban és az a furcsa eset történt velem, hogy mikor a nagybátyám (anyukám testvére) meghalt két éve sokat gondoltam rá és úgy éreztem, hogy még mindig köztünk van (lélekben) és néhány hónap múlva egyszer csak eltűnt ez az érzés, úgy éreztem most már elment. Nem sokkal később kiderült, hogy terhes vagyok és rögtön az jutott eszembe, hogy talán újra meg fog születni az én gyermekemként. Kicsit lehet, hogy bizarrnak tűnik. Mikor megszületett a kisfiam és először meglátta anyukámat, úgy nézte, hogy érezni lehetett a levegőben, mintha ők már régóta ismernék egymást. Azóta is nagyon ragaszkodik anyukámhoz és még a mimikájáról, a mozdulatairól is sokszor a nagybátyám jut eszembe. Lehet, hogy mindez a véletlen műve, de lehet, hogy nem.

Erikasz, sajnálom, hogy megint megjött, de az a jó a rosszban, hogy most hamar tudtok újra próbálkozni. A rövid ciklus azért nem túl jó, ilyenkor nem tud elég ideig érni a pete mielőtt kiszabadul. Szoktál a citrom mellett C vitamint szedni? Mert igazából a citromban is a C-vitamin tolja el az ovut, nem maga a citrom az érdekes.

Amandeen, szerintem egy kevésbé súlyos lefolyású betegség nem befolyásolja a beágyazódást. Drukkolok, hogy sikerrel járjatok :)

Gyémánt, Te mérsz mostanában?

Chill, Veled mi lett azóta?

Sushi, hogy alakulsz?

Margaréta88
2018-02-21 20:59:23

Köszi Niki, Amandeen, Aranymaszat a válaszokat!
A mai ovu teszt már erősebb, mint az eddigiek, lehet mégis később lesz most. Bízom benne. :)
Amandeen
2018-02-21 20:38:35

Fbara, jól időzítettetek szerintem, és ha holnap is magasat mérsz, meg krémes lesz a folyás, akkor megvolt az ovu!!!!!!

Margaréta, én nyákot pisilés előtt kistükörrel is szoktam nézni, mivel ami kifolyik, az látszik is. WC papíron is érzékelhető, főleg a vizes, csúszós, nyúlós tojcsis nyák, de nekem a kistükör is bejött. A krémes folyás is látszik így.
Amandeen
2018-02-21 20:33:09

Csajok, képzeljétek, benáthásodtam. Tegnap már éreztem, ma meg könnyezik a bal szemem, és folyik az orrom. Lázam jelenleg 37,1 hónaljban mérve. :(
Azt sajnálom most nagyon, hogy emiatt gondolom nem lesznek reálisak a méréseim reggel.... másrészt meg attól félek, hogy mi lesz, ha sikerült ovukor az együttlét, és ha most kezdene beágyazódni, a nátha miatt nem fog tudni.... :( vagy szerintetek mennyire befolyásolja a beágyazódást a nátha?
Amandeen
2018-02-21 20:28:29

Húú Kira, nagyon várom már én is a reggeli tesztedet!!!!!! Gyönyörű a görbéd!

Aranymaszat, biztató lépcső!!!! :-) szurkolok!

Erikasz, sajnálom, hogy megjött!

Anita34, nincsenek rá szavak, hogy mennyire sajnálom, hogy ilyen híreket kaptatok, de a reménykedjetek, bízzatok abban, hogy minden rendben lesz, és amilyen vizsgálatot csak lehet, mindent csináltassatok meg!

Anitacool, eddig neked is szép a görbéd! :-)
Anitacool
2018-02-21 18:11:18

Niki tündériek a gyerekeid. :-) Gyógyítják a szíved!
Nem érzem, hogy meg fog jönni, tegnapról mára éreztem, de eddig semmi, valószínűleg egy nappal később volt ovum, mint a rendszer jelöli. Holnap, vagy azután várható. Most semmit nem érzek. Meglátjuk, mi jön. :-)

Kira nagyon várom a reggeli pozitív tesztedet! Csodaszép görbe! :-)
erikasz
2018-02-21 17:50:36

Kira :Ez nagyon szép !!!:):):):D

Fbara :Csak meg jött ma rendesen !
Neked szép ovu van ,hála az Úrnak !
Ma a gasztrologián voltam ételallergia vizsgálatra,reggeltől délután 14 órakkor jöttem haza 2,3 hét lesz eredmény !

Még nem érkeztelek végig olvasni benneteket !
fbara90
2018-02-21 14:48:08

;-)
Margaréta88
2018-02-21 14:46:46

köszi!!!! :D

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!