Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Persze! amíg át nem vált krémesbe, addig még tartanak a termékeny napok :) Ha jól érzitek már magatokat, meg kívánjátok is egymást, akkor ne fogjátok vissza magatokat! :D
Margaréta88
2018-02-21 14:43:26
Fbara: az gáz :D eddig ilyen betegesen nem tudtunk együtt lenni egy jó ideje, most már azért sokkal jobb, párom már mondhatni rendben is van.
Szerintetek még lehet esély ma vagy holnap?
aranymaszat87
2018-02-21 14:32:09
Bárcsak igazad lenne Niki, és baba lépcsőm lenne :)
De édes reakció a kistesótól...igazából ők tényleg sok mindent megéreznek, és akár látnak is amit mi nem, én legalábbis hiszek benne, hogy a kisgyerekeknél ez működik! :)
Margaréta igen én is szoktam tapasztalni a nyák alapján is ha termékeny időszakban vagyok! ;)
Encsy883 akkor még csak készülődik az ovud. Köszi, talán kicsit reménykeltő, bár igazából a következő pár nap dönti el, hogy merre haladok. De azért pár este már ezzel aludtam el, hogy vajon reggel mit mérek! :D
fbara90
2018-02-21 14:20:45
Margaréta akkor most van ovud!!! :D
Margaréta88
2018-02-21 14:19:59
Fbara: pont azért kérdeztem, mert így jártam ahogy írtad. Akkor most ez pontosan mit is jelent, ha valóban olyan tojásfehérjés, átlátszós volt és sok? Bocsi a részletekért! :D Lehet mégis csak jó az a hőmérséklet ugrás?
fbara90
2018-02-21 14:06:00
Édes szivem, olyan okosak ezek a kis gyerekek, nem is gondolná az ember. Milyen szép gondolat! :) Én is biztos sírásig meghatódtam volna rajta. :) 14. hét.. hogy megy az idő! :-O Egyszer csak azt vesszük észre, hogy a 9 hónap végén jársz :D
Niki111
2018-02-21 14:02:54
Kira: lehet, h mutatná a délutáni is, de talán mostmár inkább várd meg a reggeli elsőt.
Barbi: köszönöm, gömbölyödik igen :) már szombaton a 14. hét lesz, de eddig a baba egy héttel nagyobb volt mindig.
Készülnek nagyon, A kicsi minden másnap megkérdezi, hogy mikor születik már meg. Már ő is tudja, h csak egy tesó lesz.
Egyik nap kilép a zuhanykabinból, azt mondja, Anya, neked a pocakodban meghalt az egyik kisbaba? mondom neki, tessék? Nem beszéltünk erről itthon már, előtte meg sosem. Azt mondja, a Papi felvitte az égbe, mert félt egyedül fent. Csak lestem, és igyekeztem visszafogni a könnyeim.
De így már akkor megbeszéltem vele, h csak egy baba lesz az 5D-én. Már nagyon várjuk.
Encsy883
2018-02-21 14:01:05
Kira: mivel tegnap kellett volna megjönnie, így szerintem ma már kimutathatja, de persze még ez se 100%! Ha kibírod, inkább várj reggelig, és akkor tesztelj, az biztosabb eredmény! :-) nagyon szorítok!!!
fbara90
2018-02-21 13:59:13
*Kira, bocsi :D melléütöttem a betüt :D
fbara90
2018-02-21 13:58:51
Kire mindenképp reggeli friss, első pisivel csináld!!! :)