Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Kira84
2018-02-22 08:48:34

fbara90 igen erre én is gondoltam, de olyan nyengén látszik én simán azt hittem képzelődöm csak káprázik a szemem, elve már csak azért mert szét kellet szedni a tesztet hozzá. Azért is írtam hogy extra halovány,nagyon meg kell nézni hogy az ember lása, én ezért sem vettem észre .Az biztos mostanában nem tesztelek, csak felhúztam magam fölöslegesen.Jobb ha várok még..
erikasz
2018-02-22 08:48:24

Kira : Juuuuujjuujjj de boldog vagyok ,szerintem is pozitív hidd el álom valóra válik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D
fbara90
2018-02-22 08:43:06

jajajajajjaaaaajjjjj KIRAAAAA!!! ha már halványan is de ott van vmi, akkor az POZITÍÍÍV! :D mindenképp ismételd majd meg, biztos erősebb lesz már a csík!!!! :D juhúúúúúúú :D jajj de boldog vagyok :D
amúgy ha természetes fényben le tudsjátok fotózni,és átteszitek negatívra a képet, akkor elvileg azon látszódni fog :DDD jeeeeee
Kira84
2018-02-22 08:39:49

Na lányok haza jött a kedvesem, szét szedtük a tesztet és szerinte is van rajta egy nagyon extra halvány csík, de olyan halvány hogy csak természetes fényben látszik,. Hát nem tudom én ezt negatívnak veszem.Mondjuk neki sas szeme van rögtön kiszúrta rajta.az a kis halvány valamit.
aranymaszat87
2018-02-22 08:32:55

Fbara szép, egyértelmű ovu!! :D
Margaréta de jó hogy jobban vagytok!! :) Akkor most már mindent bele, hamarosan ovu! ;)
Erikasz igen tudom , hogy babánál is sok hasonló tünet lehet, mint mensikor.
13. napon volt totál pozitív az ovu tesztem, utána már csak halványodott. A hőm mondjuk pont nem ezt mutatja, lehet eltelt pár nap, míg megrepedt igazából. Bár úgy tudom van több nap, míg felmehet. Igazán az lenne a jó ha előtte is mértem volna de sajnos ez nem történt meg.
erikasz
2018-02-22 08:32:22

Margaréta :szerintem most van ovu mer 0,3 tized esés !:D
Apára fel !!!!
erikasz
2018-02-22 08:29:31

Chill,:Hogy állsz,mérsz azóta ?

Sushi, hogy alakulsz?
erikasz
2018-02-22 08:26:20

aranymaszat87 :mivel az előzményeket nem látom ,én a ciklus 19 napjára tenném az ovudat akkor még az 5 DPON vagy !
Margaréta88
2018-02-22 08:25:20

Kira: sajnálom, de még ne add fel!
Fbara: jó hogy már behúzta az ovut, innentől már izgisebb rész jön :)

Én ma ugyanannyit mértem mint tegnapelőtt, úgyhogy csak valami véletlen kiugrás volt. Mivel tegnap már erősebb volt a LH teszt, így remélem a napokban lesz ovu, most már jobban is vagyunk, jöhet! :D
erikasz
2018-02-22 08:22:18

aranymaszat87 :Te is szépen haladsz fent a hőd ,már írtam a pattanás teherbeeséskor is kijön ,nem csak menszi közeledtével !:)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!