Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Encsy883
2018-02-22 11:37:16

Erikasz: nagyon köszönöm neked! :-) egyelőre még nagyon rászorulok a segítségetekre, és köszönöm is, hogy így segítetek! :-) nagyon hálás vagyok érte! :-)

Szóval megvizsgáltam a méhszájat, elérem, de puha és mintha nyitott lenne, nincs olyan alacsonyan, mint mensi előtt volt! Bő nyák van, miután megnéztem a méhszájat, utána ami az ujjaimon maradt, azt szépen szét tudtam húzni, de ha WC papírról próbálom, akkor nem húzódik az ujjaim között.

Mit gondoltok, akkor ma azért mindenképpen kapjam el apát? :-D és ha holnap van ovum, akkor is jó ugye?! De ha ma hajnalban volt, akkor sanszos, hogy este már későn leszünk ...
erikasz
2018-02-22 11:36:44

Encsy :Este 18 ,19 órakkor tesztelj kiváncsi vagyok ,szerintem pozitív lesz ,ha jó a teszt !
erikasz
2018-02-22 11:32:36

Encsy :Ha holnap alacsonyat akkor este lesz ,vagy hajnalban !
erikasz
2018-02-22 11:30:21

Encsy :Ne izgulj segiteni akarok !
Az LH Teszted a napokban negativ volt igen ?
De viszont van vizes nyákod ,az termékeny nap,ezért is írom vigyázz ne csak a tesztre utalj, ön magad is vizsgáld !
erikasz
2018-02-22 11:24:56

Encsy :Ha magasabbat mérsz igen, ha alacsonyabat akkor igy néz ki!
Encsy883
2018-02-22 11:03:26

Erikasz: szóval akkor ha holnap reggel magasabbat mérek, mint ma reggel, akkor ma volt a peteérésem? Ha így van, akkor ma este már nem késő, hogy együtt legyünk apával? Vagyis nem csúsztunk így megint le róla? Illetve érdemes ma egyáltalán még ovu tesztet csinálnom? Mivel az ugye előre mutatja a peteérést, így ha ma van, akkor úgyse lenne pozitív, nem?
erikasz
2018-02-22 10:55:31

Amandeen,Anitacool : Hol vagytok ?
erikasz
2018-02-22 10:29:56

Kira :Azt jól tetted hogy progi nővelőt vettél be !
Holnap ismételd meg már erősebb lesz az tuti !
aranymaszat87
2018-02-22 10:29:06

Értem! Esetleg egy 10-es tesztetel nem próbálkozol meg?? Az érzékenyebb, azon már erősebb lenne a csík, tuti! :)
De végülis ha vársz 2 napot, és ezzel az Expect-tel csinálsz újra, akkor is erősebb lesz már!
És látod, mindenki látja!!
Szóval ne idegeskedj, csak nyugodtan, pozitívan Kismama!! :D
Halkan gratulálok!! ;)
erikasz
2018-02-22 10:28:03

Kira :00000 Látszik szépen olyan izgatott vagyok elsem mentem a gép közeléből ,olyan boldog vagyok !!!:D:D

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!