Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok! :)
Aranymaszat szerintem ez csak a második ösztrogéncsúcs. Nagyon korai lenne menstruációs leesésnek. Szerintem vissza fog mászni a hőd! :) Ha tényleg ott volt ovud, ahová gép húzta. :)
Erikasz megvolt az ovum, igen. :) iszom a palást és málna teát is :) ahogy előző ciklusban megbeszéltük. :)
Anitacool én azért sajnálom, hogy megjött neked, ha te annyira nem is.. :( :)
szerintem a pocakos menyasszonyok épp oly szépek mint a nem pocakosak :) (ha nem szebbek ;-) )
Kira pihenj sokat ha barnázol most is, meg tényleg csinálj egy digitális tesztet. annál nincs egyértelműbb. Amíg nem jön meg, addig ne add fel. és azért már jócskán túl vagy a 14. luteális napon. :)
Encsy ez ovunak tűnik :) még 1-2 magas hőadat, és behúzza a gép is, ne aggódj :) tegnapi az pozitv teszt volt, ma már halványodik. szerintem ma hajnalban volt pé-d.. :) mert általában hajnalban van tüzőrepedés ..mondjuk nem törvényszerű... :D holnap minimum ugyanennyit, vagy magasabbat mérsz. ;-)
Amandeen 1-2 tizedet lehet hogy rádob a betegség a hődre- nemtudom mennyire vagy beteg, de ne aggódj, attól még megvolt az ovud, az vitathatatlanul biztos, ha meg babás vagy, akkor úgyis kiderül egypár nap múlva ;-) ne aggódj :)
Margaréta úgy néz ki nem fog eltolódni az ovud. :)))) Legyetek együtt a napokban! :D
Lion milyen lett az LH teszted? :)
Niki örülök, hogy megnyugtatott a szívhang :))) Jók ezek az otthoni kütyük? :D nem is gondoltam h lehet ilyeneket venni :D Olvastam múltkor hogy rendeltél vmit, de nem fogtam fel ezek szerint miről van szó :DDDD Pihenk sokat ha a szervzeted úgy kívánja. :) Lassan úgyis kezdődik a 0-24-es szolgálat :D És igen, sikerült a hitel, meg kaptuk, nagyon szupi becslést adtak le a házunkra! :D boldogok vagyunk! :D elhárult a legnagyobb akadály előlünk! :D sokkal nyugodtabbak vagyunk :)) Köszönöm, hogy kérdezted. :)
Encsy883
2018-02-23 15:54:08
Inkább csak az váltotta ki ezt az aggodalmat bennem, hogy előbb van, mint ahogy számítottam rá! :-) és így kicsit megijedtem, hogy erről a hónapról is lecsúszunk emiatt.
Lion86
2018-02-23 15:27:09
Semmi baj Encsy, olyan aranyos, hogy így aggodalmaskodsz :) Az első hónapban én is így voltam. De valószínűleg pont abban a ciklusban nem volt ovum :D
Lion86
2018-02-23 15:25:36
Niki, örülök, hogy jól vagy. Én a nagyobb fiammal aludtam állandóan, de ez nyilván mindenkinél más :) Örülnél, ha lány lenne? Nem emlékszem írtad -e már.
Encsy883
2018-02-23 15:25:17
Lion: köszi :-D bocsi lányok, tudom sok voltam mára és tegnapra is :-D csak tényleg abszolút nem most számítottam rá, így eléggé hideg zuhanyként ért most ez.
Köszi a sok jó tanácsot és segítséget! :-)
Lion86
2018-02-23 15:23:25
Encsy, nyugodj meg most már :D Biztos, hogy nem késtétek le, mert még ha a pozitív ovuteszt után pár perc múlva repedt volna meg, akkor is 12 órát biztos él még a petesejt, de lehet, hogy csak most napközben szabadult ki ;) Az a biztos, ha ma is rádolgoztok :)
Encsy883
2018-02-23 15:05:06
Lányok! Azt jól gondolom, hogyha tegnapra húzza be a rendszer az ovumat, akkor is este, éjjel lehetett, hiszen a teszt tegnap koradélután még pozi volt?! Már csak hogy, akkor tegnap este még nem csúsztunk talán le róla, ugye? :-D
Niki111
2018-02-23 14:51:32
Amandeen: tényleg, jól felment a hőd !
Drukkolok nektek is nagyon.
Csak nem vagy annyira beteg, h hőemelkedésed legyen.
Bari: hogy vagy? sikerült a hitel?
Anitacool: megvárja a baba az esküvőt :) csak hivatalosan, tudod :D
rendeződik a ciklusod az is nagyon jó!
Milyen ruhád lesz?
Encsy: Apát békén ne hagyd, abból baj sose lehet :)
Niki111
2018-02-23 14:49:24
Sziasztok!
Kira: nagyon drukkolok neked,
a kémiai terhesség nem marad meg ennyi ideig nem?
pihenj amennyit csak tudsz
Erika: köszönöm szépen jól vagyok. Most különösen megnyugodtam, mert rendeltem magzati szívhang hallgatót. És elsőre megtaláltam Picurka szívhangját, úgyhogy nagyon megnyugodtam. Tudom, h nem vagy híve az ilyen kütyüknek, de nem tudom elmondani, h ez most nekem milyen megnyugtató érzés volt.
Amúgy olyan vagyok, mint egy mormota, komolyan. Tegnap ügyintézős napunk volt, 9-kor már alig tudtam nyitva tartani a szemem. Ma meg délelőtt aludtam vagy 2 órát :) Lehet, h az időjárás miatt is, nem emlékszem, h a fiúkkal ennyire aluszékony lettem volna a 12. hét után.
erikasz
2018-02-23 14:14:09
Amandeen :Olyan gyönyörű a görbéd ,hogy elképesztő !!!!
Most nézem 0,8 tized fok emelkedett csucs magasság ilyet coverlinéd 36.2 fok kb, még akkor is a hőd szuper magas 0,6 tized fok !
Ha a coverlinét 36.4 nek vesszük,akkor is 0.4 tized emelkedett juuuuj ez elképesztő !!!!!!
Aranymaszat szerintem ez csak a második ösztrogéncsúcs. Nagyon korai lenne menstruációs leesésnek. Szerintem vissza fog mászni a hőd! :) Ha tényleg ott volt ovud, ahová gép húzta. :)
Erikasz megvolt az ovum, igen. :) iszom a palást és málna teát is :) ahogy előző ciklusban megbeszéltük. :)
Anitacool én azért sajnálom, hogy megjött neked, ha te annyira nem is.. :( :)
szerintem a pocakos menyasszonyok épp oly szépek mint a nem pocakosak :) (ha nem szebbek ;-) )
Kira pihenj sokat ha barnázol most is, meg tényleg csinálj egy digitális tesztet. annál nincs egyértelműbb. Amíg nem jön meg, addig ne add fel. és azért már jócskán túl vagy a 14. luteális napon. :)
Encsy ez ovunak tűnik :) még 1-2 magas hőadat, és behúzza a gép is, ne aggódj :) tegnapi az pozitv teszt volt, ma már halványodik. szerintem ma hajnalban volt pé-d.. :) mert általában hajnalban van tüzőrepedés ..mondjuk nem törvényszerű... :D holnap minimum ugyanennyit, vagy magasabbat mérsz. ;-)
Amandeen 1-2 tizedet lehet hogy rádob a betegség a hődre- nemtudom mennyire vagy beteg, de ne aggódj, attól még megvolt az ovud, az vitathatatlanul biztos, ha meg babás vagy, akkor úgyis kiderül egypár nap múlva ;-) ne aggódj :)
Margaréta úgy néz ki nem fog eltolódni az ovud. :)))) Legyetek együtt a napokban! :D
Lion milyen lett az LH teszted? :)
Niki örülök, hogy megnyugtatott a szívhang :))) Jók ezek az otthoni kütyük? :D nem is gondoltam h lehet ilyeneket venni :D Olvastam múltkor hogy rendeltél vmit, de nem fogtam fel ezek szerint miről van szó :DDDD Pihenk sokat ha a szervzeted úgy kívánja. :) Lassan úgyis kezdődik a 0-24-es szolgálat :D És igen, sikerült a hitel, meg kaptuk, nagyon szupi becslést adtak le a házunkra! :D boldogok vagyunk! :D elhárult a legnagyobb akadály előlünk! :D sokkal nyugodtabbak vagyunk :)) Köszönöm, hogy kérdezted. :)