Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Amandeen
2018-02-23 08:25:22

Én így állok ma. Sose volt ennyi ideig 36,8. Lehet a betegség miatt, nem tudom, még mindig náthás vagyok.
Encsy883
2018-02-23 08:25:13

Köszi Amandeen! :-) Figyelem ma is a nyákot mindenképpen, illetve koradélután csinálok megint ovu tesztet, hogy mit mutat. Hasam alja kicsit görcsölget, de egyelőre nem éreztem még azt a szurkálódást, amit peteéréskor szoktam.
aranymaszat87
2018-02-23 08:25:08

Encsy szerintem megvolt az ovu! :) Amandeen szép a görbéd! :)
Kira tesztelsz ma? Jobban vagy? Remélem pihentél és már jobban vagy! Izgulok érted!
Anitacool sajnálom hogy megjött, de látom te pozitívan állsz hozzá, ez a lényeg! ;)
Erikasz, hát nem tudom...ugye írtam hogy a 13. napon volt full pozitív az ovu teszt. Utána 2 nap alig látható 2. csík volt, azután semmi, csak a controll csík. Nyákom is akkor volt tojásfehérjés...szóval nem értem ezt. A hőm ok, hogy nem akkorra igazolja. Tegnap krémes folyásom volt az biztos. Ma meg csak mensis görcsöket érzek rövid ideig, a derekam meg a melleim meg le akarnak szakadni,...szóval nem értem én ezt!
Amandeen
2018-02-23 08:23:58

Encsy, egyébként azért nem jó csak a hőre alapozni, mert van olyan, hogy ovu után a szervezet nem reagál azonnali hőugrással, és csak szépen lassan emelkedik meg hő, és mire magasat mérünk, addigra van, hogy már pár nappal előtte megvolt az ovu.
Amandeen
2018-02-23 08:20:57

Encsy, pozi teszt után 24-36 órán belül reped meg a tüsző elvileg, de lehet hamarabb is, attól függ, hogy az LH felszálló vagy leszálló ágát csípted el. De nyugi, ha együtt voltatok pl. tegnap este, az belefér, hiszen tüszőrepi után még 12-24 órán keresztül megtermékenyíthető a petesejt!
Bár azt mondják, hogy ovu napja az emelkedett hő előtti napon van, amikor még alacsonyabb a hő, de hallottam már olyanról is, hogy az emelkedett hőjű napon volt az ovu, és ezt UH-s követéssel állapították meg. Ovu napján való együttlétből is lehet baba!
Egyébként amíg vsn tojcsis nyák, termékenynek számítasz! Amikor átvált fehér, sűrű krémesbe, mint a testápoló, akkor elvileg már nem, és az azt jelzi, hogy megvolt az ovu!
Encsy883
2018-02-23 07:56:20

Erikasz: és ezek alapján akkor mikor van az ovum? :-D mert ugye a teszt tegnap pozitív volt, szóval tegnap hajnalban nem lehetett még, ugye? nyugtass meg kérlek :-D
erikasz
2018-02-23 07:55:21

Encsy :Hajnalban volt ovud ,elkaptad a párod ?
erikasz
2018-02-23 07:53:19

Encsy883:Holnap vagy holnapután húzza be a rendszer !!:)
Encsy883
2018-02-23 07:49:37

Sziasztok lányok! Ki hogy áll ma?
Kira holnap tesztelt újból?

Erikasz: igen, felment a hőm, csak éppen nem tudom, hogy akkor ez most mit is jelent :-D rendszer nem húzta be ovunak!
Amúgy így állok ma!
Niki111
2018-02-23 07:12:38

Kira : csinálj clear blue digitalisat, ott teljesen egyértelmű az eredmény . Nem tudsz otthon maradni ? Lehet h fekudnod kellene míg meg nek tud jól tapadni
Doki ilyenkor még nem tudja megerősíteni a terhességet , ezt sajnos a saját bőrömön tapasztaltam :(

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!