Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Encsy, erős szurkálást éreztem a petefészkemnél és görcsöltem, mintha meg akart jönni és iszonyú feszítő érzést, ami 11 körül elmúlt egyik pillanatról a másikra és megkönnyebbülést éreztem, nem tudom máshogy leírni :) Ennyire eddig nem volt érezhető, vagy nem figyeltem rá korábban, nem tudom. Amúgy is gyakran fáj a hasam mert nagyon könnyen felpuffadok, de mióta jobban figyelek magamra, feltűnt, hogy ez most más és tudtam, hogy ez a tüszőrepedés volt. De van aki nem érzi így.
Encsy883
2018-02-24 17:06:19
Lion: honnan tudod, hogy késő este volt az ovud? Miből lehet ezt pontosan megállapítani? :-)
Margaréta88
2018-02-24 16:16:05
Kira: sajnálom hogy így alakult, próbálj meg pozitívan állni az előtted álló dolgokhoz. Sokszor olvasni, hogy lombik után, sőt még előtte is spontán jön a baba. Nyilván nekünk nehéz, mert még nincs gyerekünk, de hidd el, eljön a mi időnk is!
Nekem este és ma délelőtt is pozi volt az ovu teszt, majd meglátjuk. :)
Lion86
2018-02-24 14:34:20
Késő este volt az ovu, úgyhogy így végülis a harmadik napra jött ki az esés.
Lion86
2018-02-24 14:32:18
Encsy, az előzőnél nekem is esett a második napon. Az ovulávciókor nagyon magas az ösztrogénszint és néha kell 2 nap, hogy lejjebb menjen, addig " verekszenek" a progeszteronnal :D
Ilyen volt az előző
Lion86
2018-02-24 13:02:16
Kira, nagyon sajnálom :( Hasonlóan jártam novemberben, akkor 10 napot késett, a nemvárt napján még halvány pozi volt, aztán már semmi. Utána darabos vérzés.
Remélem nem veszed rossz néven, Te döntesz ezek felől, de én azt tanácsolnám, hogy a beültetésig már ne hőmérőzz, ne lh tesztelj, csak "pihenj", hagyj magadnak időt, szedj vitaminokat továbbra is és lassan jön a tavasz, csináljatok majd sok kinti programot, bringázzatok, sétáljatok sokat, és akkor legyetek együtt, amikor jól esik. Talán mire eljön a beavatkozás ideje, már nem is lesz rá szükség. Ha meg mégis, addigra már biztos megnyugszol és nem idegenkedsz tőle. De a Jóisten azért adta ezt a tudást az embereknek, hogy azoknak is lehessen babájuk, akiknek természetes úton nem megy, ezért én sem vetem el a lehetőséget, ha nekünk sem fog menni.
Remélem nem veszed tolakodásnak amíg írtam. Sok puszi És ölelés.
Kira84
2018-02-24 12:45:46
erikasz Szia köszönöm hogy ilyen sokat izgultál miattam, A lombikot vagyis az első konzúltációnk ápr -5 lesz. Szerintem kb 1 év mire eljutunk a beülti ig, mert Tb re megyünk. Bár ezek után elgondolkodom hogy érdemes e belevágnom. De lehet ez most csak a csalódás mondatja ezt mos.. Én arra gondolok hogy adott volt minden megindult be is ágyazódott de megállt a fejlődésben.Talán ennek így kellett lennie.... Pár nap és túl leszek rajta csak idő kell hozzá..
erikasz
2018-02-24 11:17:48
Kira :Annyira sajnálom ,el sem hiszed nagyon izgultam érted !!!! :(:(
Pedig olyan gyönyörű kiegyensúlyozott volt a görbéd !
Mikorra tervezitek a lombikot ,Kirám ?
Még ez a hónap belefér a próbálkozásba ?
Sajnálom tiszta szívből !!!!:(:(
Kira84
2018-02-24 10:59:26
Üdv mindenkinek, Tegnap este be indúlt a vérzés,A mai napot jelöltem az elsőnek, teszt negatív...
erikasz
2018-02-24 10:52:22
Encsy :Hát persze hogy változik ,de ne izgulj holnap magasabbat fogsz mérni !