Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2018-02-23 12:50:05

Encsy883 :Mindent jól leírtál igy kell csinálni ,ügyes vagy nagyon !!!!:D
Encsy883
2018-02-23 12:26:45

http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=73320180223_122012.jpg
Ez pedig a kék 3 egymást követő napról, szerdától máig!
Encsy883
2018-02-23 12:24:53

Na lányok! Ezt mutatja ma az ovu teszt:

http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=62420180223_121935.jpg
Méhszáj szinte ugyanolyan mint tegnap és a nyák is maximálisan nyújtható még! Hőmnek elvileg holnap még magasabbnak kell lennie, ha megvolt az ovu?
Kira84
2018-02-23 12:22:48

Anitacool
igen van ilyen gondunk is én negatív vagyok Rh, a párom +, ezért minden vetélés után ha művi úton van befejezve mindig adnak antiDpot, hogy a következőt ne támadja meg a szervezetem.. Most úgy vagyok vele ha nem marad meg vagy nem is volt csak kémiai reakció volt hát ez van Áprilisban kezdjük a lombikot megbeszélés stb...Igazából nekem is azt mondta a legutóbb is a doki ha beteg vagy nem fejlődik ezen a duphaston sem változtat,Ha meg akar jönni úgy is megjön, nekem nem viszi fel a hőmet és nem is tartja vissza a vérzés ezt már megtapasztaltam...
Anitacool
2018-02-23 09:38:30

Köszi mindenkinek csajok :-) Muszáj pozitívan hozzáállni. Sajnos ha kesergek sem változik meg a tény. Próbálom programozni az agyam a szépre, jóra. Van már egy csodás gyermekem, így sokkal könnyebb, mint a veszteség után volt őrá várni. Az őrjítő volt.

Kira én nagyon drukkolok neked. A progipótlást jó, hogy elkezdted, az viszont késleltetheti a menzeszt, ha nincs baba. A hőt is mesterségesen fent tart(hat)ja. Mikor én is pótlást kaptam várandósan azt mondta a doki, hogy ettől még el fog menni a baba, ha el kell neki a természetes szelekció miatt :-((( Csak akkor segít, ha tényleg csak a progeszteronhiány a baj. Kívánom, hogy ha van ott valaki, maradjon veletek! Bocsánat, ha butaságot kérdezek. Összeférhetőséget vizsgáltak már nálatok?
Encsy883
2018-02-23 09:37:29

Amandeen: Nem csak a hőre hagyatkozok, hiszen csináltam már az utóbbi napokban is ovu tesztet, illetve figyeltem a nyákot, meg hát ugye meg szoktam érezni az ovus hasgörcsölést, szurkálást! :-) De igen, az igaz, hogy nagyon nem mostra vártam, hanem kb középidőre. Következő ciklusban már okosabb leszek ezáltal, az biztos! :-D

Erikasz: amíg a rendszer be nem húzza az ovut, addig a málnát igyam reggel, ugye? És ha behúzta, akkor aznap reggeltől mehet a palást, este pedig a gyerekadag málna? :-) Elkaptam apát este! :-D biztos ami biztos, igaz nagyon fáradt volt szegényem, de nem akartam lecsúszni semmiképpen! :-D
erikasz
2018-02-23 09:11:04

Niki : Te drága !!!:)
Jól vagytok ?
Remélem minden rendben ?

Anita34 :Tudtok valamit ?
Adja a magasságos Úr Isten ,hogy téves mérés legyen !!!
Szerintem az lesz én el sem hiszem !!!!
Utálom az ultrahangot tiszta szívemből ,mindig rosszul mértek nálam is !!!
Lion86
2018-02-23 09:05:57

Sziasztok!
Kira, ahogy kiderült a terhesség a kisebbik fiammal, elkezdtem barnázni, rohantam a dokihoz, csak progeszteront írt fel és feküdnöm kellett. Egy hét múlva ultrahang, ott rendben volt minden, de két hétig tartott a barnázás, akkor múlt csak el, mikor elvileg a következő mensi lett volna. Ne keseredj még el, nagyon szorítok. (Aztán 12 hetesen, még véreztem is, de megmaradt, bízni kell a végsőkig) Nagyon szorítok, hogy ne jöjjön meg.
Ma így állok, kíváncsi leszek a mai lh tesztre, kicsit szúrt a bal oldalam.
erikasz
2018-02-23 09:00:44

Margaréta :A tesztre csak ne hagyatkozz ,mert szerintem az a magas hő azért volt, mert már készülődött ,már holnap megugorhat hirtelen !!!! :)
erikasz
2018-02-23 08:55:27

Kira : Tudom ,nem látna semmit !:(
De ,igazad van drága Kira!
Nagyon sajnálom!!!!
Isten akarata !
Pihenj és majd meglátjuk mi is történik !!!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!